האם הוכחה האבולוציה?

AdonAsda

New member
אני לא חושב שזאת הפרכה טובה...

אפשר למשל לגלות שמוטאציות אף פעם לא מתרחשות, או שמוטאציה תמיד תהיה מזיקה. מחסום שמונע מחיות להתפתח מעבר לנקודה מסוימת. אולי הDNA של שועל דומה הרבה יותר לדנ"א של ג'וק מאשר לזה של כלב, מה שיוכיח שאין להם אב קדמון משותף. חוסר מוחלט של מאובנים קדומים. עיקרון 'החזק(או מותאם) שורד' לא נכון, ובכלל החלש הוא זה ששורד (ממש כמו לנסות להפריך את "דרך שתי נקודות עובר רק קו אחד"...)

ריקי90

New member
האבולוציה לא הוכחה בגרוש

ואל תאמיני לכל אלו שאומרים לך שכן. יש בה כל כך הרבה חורים וסתירות פנימיות ולדידי עוד 10 שנים היא תהיה נחלת העבר בדיוק כמו התיאוריה שהעולם עומד על פילים.

ריקי90

New member
תגיד לי מה הקשר בדיוק

כי לא הבנתי מה הקשר לספר וזקן של רב...?

ריקי90

New member
הו לא... הבנת אותי לא נכון

אני לא מבססת אמונתי בתנ"ך. או בדבריו של איזה רבי. וזו לא אמונה, לא טוב לקרוא לזה אמונה. הייתי אומרת שזו יותר ידיעה, כי אני אישית בטוחה שהאבולוציה היא תיאוריה לא הגיונית לחלוטין. קראתי מאמר שמפריך אותה מהיסוד, אבל ממש, נכנס לדקויות ולפרטים מעולם הכימיה והביולוגיה והפיזיקה (שאותם למדתי ולכן הבנתי הכל) ואני פשוט לא מאמינה שיש אנשים שמאמינים בתיאוריה הזו. אני לא מונחית ע"י שום אמונה עיוורת. אני פשוט לא מקבלת אותה כתיאוריה המסבירה את יצירת המינים. אם תצא תיאוריה אחרת, שלא מחוררת כמו תיאוריית האבולוציה של דארווין (שד"א בספר "הקופסא השחורה של דארווין" ניתן למצוא ציטוטים מפי דארווין עצמו לגבי חוסר בטחונו המשווע בתיאוריה...) אז אני אאמץ אותה. בלי שום קשר לדת או לתנ"ך. אני פשוט הגיונית וראציונאלית. אני אוהבת דברים מבוססים מאוד והאבולוציה, ממש, אבל ממש, אינה כזאת.

טוב

אז בואי נניח לרגע שישנן בתאוריית האבולוציה מיליוני סתירות והיא מופרכת לחלוטין. על מה את מבססת את ה"ידיעה" שלך ? לא על התנך, מובן, לא על רבנים, מובן. אז על מה ? כיצד לפי דעתך (או לפי ידיעתך) נוצרו החיים על פני כדור הארץ?

זו לא התאוריה היחידה.

וישנן תאוריות רבות ומתוקנות של האבולוציה. מכל מקום, בשאלתי אני כוונתי לרעיון הבסיסי שלה.

יש לי חדשות בשבילך.

מי ש"קונה" את השטות על זה שהחוק השני של התרמודינמיקה מפריך את האבולוציה לא למדה פיסיקה, כימיה וביולוגיה ברמה שמעל 2 יחידות בתיכון מקסימום. מי שטוענת שהיא למדה פיסיקה, כימיה וביולוגיה ובכל זאת נותנת לינקים לאתרים המפיצים את השטות הנ"ל היא שקרנית. מי שמשקרת בצורה כל כך גלויה וסבורה שלא תיתפס אינה הגיונית וראציונאלית.

Caligola

New member
תני לי לנחש..

שמעת את זה בהרצאה של אמנון יצחק / זמיר כהן / נויגרשל ? (מחקי את המיותר..) אני מוכן להתערב שלא תוכלי להצביע על אף סתירה וחור פנימי אחד בתאורית האבולוציה.

ריקי90

New member
?!

תעשה טובה, תקרא מה שכתבתי לשץ פנטגון למעלה. יש אנשים אחרים אתה יודע...

22ק ו ס ם

New member
את את כל כך מבינה בפיסיקה, כימיה

וביולוגיה בטח לא יקשה עלייך לספר לנו על סתירה אחת או שתיים באבולוציה לא? אם באמת הבנת שם הכל אז בטח תוכלי להסביר לנו מה הבעיות שיש.

למעלה