האם הומוסקסואליות היא אולי מחלה שצריך להבריא ממנה?

AEOLIAH

New member
האם הומוסקסואליות היא אולי מחלה שצריך להבריא ממנה?

אני הומו ואני מתחיל לחשוב שכן לרוב ההומואים אין זוגיות ולבד ..
מסקנה נוספת לקחתי תמונות שלי מלפני כמה שנים שאני נראה שם בן 22-26 ואנשים לא נמשכים אלי שם בכלל ואז עשיתי משהו במבנה הפנים שהפנים השתנו ונראות של בן 14 פתאום קבלתי עשרות פניות.
אני מתחיל לחשוב שזו מחלה.

lana244

New member
אם תשאל אותי האם זו מחלה אז אני אומרת שלא.

בן דוד שלי הומו וזה לא ביג דיל. אז הוא נמשך לבנים, אז מה? לא מבינה למה עושים מזה משהו רע.
בדיוק לפני יומיים דיברתי עם חברה שלי שחזרה בתשובה. לפני החזרה בתשובה היא הייתה מאד רוחנית, אפילו הייתה לה תקופה שהיא הייתה במן זוגיות עם מישהי.. מבחינת הדת זה תיקון שאדם צריך לעשות בגלגול הזה. היא אמרה לי משהו בסגנון "אם מישהו הומו הוא צריך לתקן את זה ולהיות סטרייט" (תקציר של כל מה שאמרה)
אני אישית די גחגחתי על זה. ז"א, נגיד אני אוהבת מנגו אבל חברה שלי לא אוהבת מנגו, אז היא עושה משהו לא בסדר? לא. כל אחד ומה שמתאים לו.
להפך, אם אלוהים שלח אותך לעולם כהומו אז אולי באמת היית צריך להמשך לגברים? בסופו של דבר אנחנו הילדים שלו והוא רוצה רק לטובתנו. לכן תמשיך להאמין ולהודות
זו לא מחלה 3> זו דרך חיים נוספת סהכ

AEOLIAH

New member
אלוהים = הנשמה = בחירת שיעורים ותיקונם

אם בחרתי להכנס לנפש בעייתית וחדתית מפני בני אדם זה אומר שככה כל החיים? לא הכל זה בחירה ואפשר לתקן, אורך החיים ההומואי לא תקין ולא בריא את לא נמצאת בו ולא רואה מה שהולך שם לא סתם אישה וגבר משלימים אחד את השני.
&nbsp

רותי 11

New member
ממש לא, זאת לא מחלה זה חלק מתהליך נשמתי

והגיע הזמן שתקבל עד הסוף
את זה

AEOLIAH

New member
מה ההבדל בן

חרדה חברתית לבן משיכה לגברים?
בשני המיקרים מדובר בתיקון, הרי גבר ואישה לפי הקבלה משלימים אחד את השני, גבר וגבר לא, לכן בקושי יש זוגות הומוסקסואלים ולכן הגברים ההומואים מתמקדים כמעט אך ורק במראה החיצוני ברמה אובססיבית.
את לא נמצאת בתוך הקהילה לא בקרת באתרי הכרויות של הומואים לא ראית איך ומה הם מחפשים, ובאתרי ההכרות יש את רוב ההומואים שבארץ.
יש עוד הרבה מה להגיד בנושא אבל לדעתי גבר וגבר לא משלימים אחד את השני וזה כמו 2 ניגודים.
אני חושב שאישה וגבר זה הנכון ולא גבר וגבר לא אישה ואישה.

kikona126

New member

אתה מדבר על המימד הפיזי, בעוד הקבלה לא מדברת עלינו אלא על הנשמה.
כלומר ההשלמה לגבר ואישה היא השלמה נשמתית. הנשמה מגיעה לשלמות ברגע שהיא מכירה בשני הצדדים. מה שבא לידי ביטוי בחיי היום יום שלנו בכך שהאדם צריך להכיר גם בצד הנשי וגם בגברי שלו (ואו אני עדיין שומעת את המרצה שלי לקבלה מדבר על זה)
&nbsp
בעצם אתה מבלבל בין הקבלה ליהדות. הקבלה היא חלק ביהדות שלא כל רב או איש דת נוגעים בו. הרבה מאוד דברים בקבלה נוגדים את הדת, אבל בן אדם שמספיק חזק באמונה שלו, האמונה שלו לא תפגע באם יגע בקבלה, הוא יעלה בשלום וירד בשלום. (כמו רבי עקיבא)

AEOLIAH

New member
זה לא משנה בשורה התחתונה:

1.יש בקושי זוגות הומוסקסואלים.
2.הרוב שהם בזוגות חיים במערכת יחסים פתוחה.
3.הרוב מתמקדים במראה החיצוני ,מוזמן להכנס לאתרי הכרויות ולראות במה שהם מחפשים ,שהם מדברים רק על הרובד החיצוני ללא שום הזכר על הפנימיות.

kikona126

New member
תראה

אם אתה לא מוצא את עצמך בפנים אז תנסה את הצד השני. אבל אל תגיד דברי רעה על האוכלוסיה או הקבילה כמו שהם מכונים. אני אישית מכירה הרבה מאוד אנשים מהקהילה, חלקם נשואים ומגדלים ילדים חלקם בזוגיות ללא נישואים וחלקם רווקים. אף אחד מהם לא מתמקד במראה החיצוני באופן יוצא דופן אם בכלל, וכולם מדהימים מבחינת הפנימיות שלהם....
אם לא מתאים לך או שאתה מרגיש שאתה צריך אחרת אז תנסה את המסלול השני.
&nbsp
אבל אל תיתן לאף אחד להגיד לך להלחם במחלה. גם במחלות אמיתיות אנחנו לא נלחמים אלא לומדים להכיר בהן כחלק מאיתנו ולתת להן את המקום שלהן. אני חייה בשלווה עם מחלה כרונית כבר מספר שנים, ללא טיפול תרופתי, כי החלטתי לקבל אותה ולא להלחם בה.

AEOLIAH

New member
את נמצאת בתוך הקהילה ההומואית?

את יודעת כמה זוגות שחיים המון שנים נמצאים באתרים ןמחפשים שלישי?
את מוזמנת לפתוח כרטיס מתחזה של גבר באתר הכרויות של הומואים ולראות איזה יחס תקבלי.
מה שאת רואה זה לא מה שבתחלס קורא.
אתר ATRAFDATING הוא אתר שמאכלס את רוב ההומואים בארץ, הגברים שם מתמקדים במה שהם מחפשים שיהיה בבן זוגם לפי מראה חיצוני ופחות לפי האופי.

kikona126

New member
לכל כלל יש יוצא מן הכלל

אני מכירה הרבה מאוד גברים שנישאו, וגם זוגות נשים והביאו ילדים, וכאלו שחיים ביחד.
אני לא מהקהילה ואני לא אצא וארגל אחרי הקהילה.
&nbsp
זה בדיוק כמו אתרי ההכרויות שלנו יש אחד שהוא שטחי ואחד שבו כולם מחפשים לפי מעמד (אקדמאי או כלכלי...) כל אתר ומה שהוא מציע... ואל תשכח שבאתרי הכרויות יש הרבה כרטיסים פיקטיביים כדי למשוך אנשים ...

AEOLIAH

New member
תשובה

"זה בדיוק כמו אתרי ההכרויות שלנו יש אחד שהוא שטחי ואחד שבו כולם מחפשים לפי מעמד (אקדמאי או כלכלי...) כל אתר ומה שהוא מציע... ואל תשכח שבאתרי הכרויות יש הרבה כרטיסים פיקטיביים כדי למשוך אנשים ..."
&nbsp
אז זהו שלא כל ההומואים שיש נמצאים כולם באותם מקומות באותם אתרים ורובם מתמקדים רק במראה חברתי בגלל זה את תראי את רובם חטובים יפים נראים טוב.

AEOLIAH

New member
שוב הדיון מיותר מכיוון שאת לא נמצאת בתוך הקהילה ואת לא הומו

kikona126

New member
הדיון הזה מיותר

מאחר ואתה לא מנסה להקשיב ולהפתח לדיעות של אנשים אחרים.
אתה נשאר כבול בתוך הדיעה שלך. ואם לא טוב לך אז למה אתה נשאר בכוח? אף אחד לא הכריח אותך להיות סטרייט או הומו, בסופו של דבר זה הכל בחירה שלך, גם העדפה מינית היא בחירה ואין בה משום המחלה.

AEOLIAH

New member
תשובה

"מאחר ואתה לא מנסה להקשיב ולהפתח לדיעות של אנשים אחרים.
אתה נשאר כבול בתוך הדיעה שלך. ואם לא טוב לך אז למה אתה נשאר בכוח? אף אחד לא הכריח אותך להיות סטרייט או הומו, בסופו של דבר זה הכל בחירה שלך, גם העדפה מינית היא בחירה ואין בה משום המחלה. "
&nbsp
אני מאוד פתוח אם היית הומוסקסואל והיית מכירה את הקהילה אבל את לא מכירה ולא יודעת מה קורה שם.
את כבולה בעצמך מישום שאת מסרבת לראות את המציאות כנסי לאתרי הכרויות רוב ההומואים שבארץ שם כי אין להם דרך אחרת להכיר, ויש רק אחר אחד הכרויות להומואים וזה אתר אטרף דייטיניג.
כנסי ותראי מה הם מחפשים.
נטיה מינית היא לא דבר שניתן לשנות בקלות זה קשור בתת המודע ובהסכמה שלו.

kikona126

New member
או קיי

אני אצא מנקודת הנחה שיש משהו בדברים שלך, ולכן, כבקשתך אני אעשה חיפוש כמו שהצעת, וגם אבדוק את הנושא עם חברים.
אז קודם כל תודה שפתחת אותי למשהו חדש.
&nbsp
ובקשר אליך, אני בטוחה שיש, לפחות עוד אחד, שחושב כמוך ושחווה את מה שאתה חווה. שתוכל להתחבר אליו ולמצוא אצלו אוזן קשבת ומקום מנחם, שמבין קצת יותר מאיתנו.
&nbsp
להגיד שנטייה מינית היא מחלה או משהו שצריך לתקן. אני לא חושבת שלאף אחד באמת יש תשובה לשאלה הזאת. זה קצת כמו שאני אשאל האם יש אמת ברוחניות או באיך שאנחנו רואים אותה, או האם הטובים הם הטובים והרעים הם הרעים. אחרי הכל התשובות לכל השאלות האלו, הבסיס שלהן, הוא במה שהחברה הגדירה ושים לב מי המגדיר בחברה... (הממשל, הדת, התקשורת (ששיכת לממשל ולדת...))
ואני אגלה לך סוד קטן, לאחרונה יש לי הרבה נגד מה שהחברה רואה כרוחניות. משהו לא מסתדר שם, משהו חסר...

AEOLIAH

New member
צריך לתקן דברים שיוצרים חוסר איזון

כמו כאב שיניים
כמו פחדים וחרדות
כמו פצע ברגל.
כמו מחלת לב.
וגם הומוסקסואליות, למה? כי האופי של הקהילה הדרך החיים המסרים שהם משמעים ומראים לא תקינים ולא בריאים ולא אנושיים, הם מדברים על מראה חיצוני ואין שום דגש בתוך הקהילה ההומואית וזה אומר בכל מקום שזה אגודות פאבים מועדונים פורום אתרים ועוד על הפנימיות הכל על דגש של מיניות ומראה חיצוני אולי באגודה זה קצת פחות אבל גם שם זה קיים.
&nbsp
מזמין אותך להכנס לאתר אטרף דייטינג אתר הכרויות שכל ההומואים בארץ שם לפתוח כרטיס בתור גבר ולראות את ההתנהלות ממקור ראשון ולדפדף ולראות במה הגברים שם מתעסקים מה הם רושמים שהם מחפשים ועוד.

kikona126

New member
אבל שוב

זוהי דעתך, ואולי מבחינתם ככה צריך לחיות, אולי מבחינתם זה האיזון שחסר להם.
אתה לא אמור לנסות ולאזן את הסביבה שלך אלא את עצמך.

kikona126

New member
תקרא את ההודעה של elar

על ריבים וויכוחים
תסתכל מהצד, תבחן את הסיטואציה תקבל אותה, ותבין שיש אנשים שמה שאתה רואה ולא אוהב זה טוב בשבילם. אבל זה שלהם, ולא שלך, תנסה להסתכל מבלי להיות מעורב ברגשות, דיעות, ביקורת.
&nbsp
זאת הסתכלות לא קלה, אבל ככה תוכל ללמוד למצוא את עצמך, לאט לאט חוץ מלהביט על סיטואציות של אחרים, תלמד להסתכל על אלו שלך, מבלי ביקורת עצמית ומבלי להצטער על מי שאתה או מי שהיית, אלא ממקום של קבלה קודם כל על עצם היותך.
אם תרצה לקרוא את ההכנה המדוברת של ימימה תודיע לי אני אקשר אותך לעמוד אינטרנטי.

AEOLIAH

New member
כל עוד אני לא יכול למצוא זוגיות כי אני חי בתוך קהילה

שהמסרים שלה מדברים אך ורק על החיצוניות אני לא אהיה לגמריי מאוזן, ואין כזה דבר מאוזן כי אם היינו כולנו מאוזנים לא היינו פה.
&nbsp

AEOLIAH

New member
ואני לא בא לשנות אותם

שיעשו מה שבא להם וימשיכו עם זה, אני רוצה לצאת מזה כי זה לא אני לא האופי שלי ולא המקום שלי אבל בגלל ייצר המין שלי ואני צריך סיפוק אני מחויב להיות בחלק מהמקומות של ההומואים, כי ברחוב אני לא רואה גברים שמסתתכלים עלי..

למעלה