האם הומוסקסואליות היא אולי מחלה שצריך להבריא ממנה?

רותי 11

New member
לא בהכרח זה תיקון זה הרבה פעמים

עניין של חוויה
משום שבאנו לחוות הכל וגם זה חלק
ממאגר החוויות

AEOLIAH

New member
סביבה שאין בה הרמוניה ואיזון

ויש בא בעיה בלייצר את זה כי מדובר בגברים היא תיקון, וכולכן יודעות שגברים הרבה יותר ייצרים מבנות ולכן כשזה גבר וגבר הבעיה כפולה ומכופלת ואין מי שיאזן את הקשר הזה.

כשאני מדבר על מחלה אני מדבר על תיקון כמו שיש חרדה חברתית כמו שיש חוסר איזו נפשי.

זה אכן מולד וזה אכן בחירה של הנשמה,שיעור כמו שמחלת נפש היא בחירה של הנשמה והיא שיעור.

זוגיות בן 2 גברים היא מאוד מאוד בעייתית מכיוון שהם שניהם בנוים מאותו אנרגיה ואין מי שיירכך את האנרגיה האישה מרככת את הגבר.

elar84

New member
אני חושבת שאם בורא עולם

יצר זאת יש לכך סיבה.
הרי שיש הומאיים מאוד נשיים, הצד הנשי מאוד דומננטי בהם ואז זה הופך את מה שכתבת על איזון הקשר.
יש נשים מאוד גבריות שהן לגמריי סטרייטיות ונמצאות במערכות יחסים עם גבר.
לפעמים אני לא רואה בהן כול צל של נשיות, והן מקיימות מערכות יחסים תקינות עם גברים.
כלומר, אם יש לגבר גיי בעיות וקשיים זה לא בגלל שהוא גיי. זה כי לרוב האנשים ביקום הזה לא פשוט בין אם אתה גיי, סטרייט גמור וכו'...
מאמינה שיש הרמוניה ואיזון גם במערכות יחסים של אותו המין וקיימת דיסהרמוניה במערכות יחסים של סטרייטים.
כי הכול תלוי באופי האדם ובכך בהתאמה ביניהם.

AEOLIAH

New member
זה שהם נשיים קלפי חוץ לא אומר שאין להם את הייצר הגברי

אני בעצמי נשי ואין לי את הייצר הנשי יש לי את הייצר הגברי זה לא קשור, ורוב ההומואים מחפשים גברים גבריים כמוהם.
&nbsp
ושוב את מוזמנת להתנסות בעצמך לפתוח כרטיס באתר אטרף ולראות את ההתנהלות, אין טוב ממראה עיניים

elar84

New member
אני סטרייטית לחלוטין ופחות מכירה את העולם של הגייז

אבל אין ספק ששמעתי מה הולך שם מבחינת מראה חיצוני, זה דבר ידוע ומוכר.
אני רק אומרת שכול העולם הזה לא פשוט לאף אחד.
אני יכולה לספר לך מה קורה בקרב נשים אחריי גיל 30 שמחפשות זוגיות.
ובכלל כמה שונה להיות אישה ולחפש זוגיות ומיסוד להבדיל מגבר.
כלומר אפשר לחפש בלי סוף "צרות" ובסופו של דבר צריך להבין שהכול זה אצלנו ולא צריך להאשים את העולם.
לפחות זו דעתי, חלילה לא מזלזלת במה שקורה אצלכם במגזר, לא הייתי בנעליים שלך ואני ממש לא שופטת.
פשוט לדעתי אם אתה רוצה להיות מאושר אל תחפש כמה נדפק בחיים האלה אלא מה אתה יכול לעשות כדיי לצא מזה, למצוא זוגיות להיות מאושר.

למעלה