האם הזכרון שלכן חזר לכן אחרי הלידה?

galiaS

New member
האם הזכרון שלכן חזר לכן אחרי הלידה?

בזמן האחרון אני מתחילה להיות מודאגת- כמעט כל דבר שאומרים לי נכנס מאוזן אחת ויוצא מהשניה. זה התחיל בתקופת ההריון וזה לא משתפר (אני כבר יותר משנה אחרי לידה). תמיד חשבתי שיש לי זכרון מצוין. אני זוכרת כל פרט קטן שאני קוראת (כולל כל דבר שאני קוראת בפורומים
). אבל אם רק מדברים אלי...נמחק ונשכח.

MASHY BOSTON

New member
כבר שנה ו-4 ועדיין לא חזר../images/Emo60.gif

ואני מניחה שגם לא ישוב. תהיה מנוחתו עדן.

lulyK

New member
הלך לבלי שוב,

ומכיון שהרבה מכישורי החברתיים התבססו על הזיכרון המופלא שלי (הוא באמת היה כל כך אבסולוטי? אני כבר לא זוכרת), האובדן כואב מאד.

מאז

New member
לא חזר, (הוא נמצא איפה שכושר הריכוז

ועכשיו, שאני שוב בהריון, אני תוהה- האם בסופו אהיה אהבלה מושלמת?

תומרלי

New member
אצלי הזיכרון על הפנים

ואני זכרתי כל פרט ופרט בחיי. זה כל כך נורא בעיניי, כי אפילו חיסון של הילד שכחתי והכל רשום לי, אבל אני שוכחת גם להסתכל ביומן (פכם אפילו לא הייתי צריכה אותו). מה עושים?

זה לא מה שהיה, אבל זה הרבה יותר טוב

בעיקרון יש לי זיכרון מעולה. אבל בהריון שכחתי מליון דברים (פעם אפילו שכחתי שאני צריכה ללמד בשעה 13:30, והתכוננתי להגיע בשעה 15:30 - מזל שעלו על זה לפני הזמן) עכשיו, אני זוכרת יותר טוב (אבל עדיין מוכרחה לרשום) ולפעמים אני עדיין שוכחת וקובעת שני דברים לאותו הזמן וכאלו.

שיפסלה

New member
טוב, אני במיעוט (כרגיל?)

אבל הריונות מעולם לא הזיקו לזכרון שלי אז גם לא היה לו לאן לחזור

orlyfu

New member
את לא לבד. למרבה היופי בענין הזה

אני OUT לגמרי. בהתחשב בשאר ה"מזכרות" הלא נעימות שאני סוחבת מההריון, יותר משנה אחרי, אני לא מרגישה "מקופחת".

../images/Emo6.gifלא חזר, רק הפך להיות גרוע יותר

אחרי הלידה הראשונה הזיכרון קצת נחלש, אחרי הלידה השניה - אני בהחלט מרגישה שאני שוכחת דברים בקצב מהיר מאוד (לא לדאוג - אני עדיין מצליחה לזכור איך מגיעים הביתה).

אלינה12

New member
ממש לא חזר

היה לי זיכרון מעולה, זכרתי פרטים קטנים ומספרים ארוכים. עכשיו זה מה זה בעיה!
אני לא זוכרת איפה אני שמה דברים ושעות מחפשת אותם.(לפחות כך אני עושה סדר בארונות) אפשר 20 פעם להגיד לי משהו ואני בכל זאת שוכחת לעשות. אני מקווה מאוד שזה יחזור עם הזמן למה שהיה.

yaelia

New member
הזיכרון שלי חזר לגמרי

אחרי תקופת ההריון המעורפלת (שלא היה לי כלום בראש חוץ ממרשמלו) ועוד כמה חודשי בונוס שקיבלתי בזיכרון קלוש. הוא היום חד ומצוין כפי שהיה פעם.

Arfilit

New member
ממש ממש ממש

אבל ממש ממש ממש - לא. רגע - מה היתה השאלה?

ו שתי

New member
הזכרון לא נפגע, אבל הריכוז

שתמיד היה חלש ביותר- התאייד לחלוטין.

boringvered

New member
על הפנים...

מתסכל משהו... ממש סקלרוטית נהייתי. לא שהייתי משהו קודם אבל עכשיו זה קטסטרופה. ורד

למעלה