האם הזכרון שלכן חזר לכן אחרי הלידה?

למרות הכל, אני זוכרת אותך../images/Emo70.gif

מה שלומך

משוש30

New member
גם לי עדיין יש בעיות בזיכרון אישית

אני חושבת שזה נובע בעיקר מחוסר שינה לאירךף זמן ולא מתופעות לוואי שקשורות בהריון. אין לי ספק שכשאני אתחיל לישון רצוף לילות שלמים הזיכרון יחזור

daldan

New member
לא הזכרון אלא כושר הריכוז

אני ממש לא מצליחה להתרכז כמו בעבר, וזה די משגע אותי

בימבילי

New member
אני בדיוק רציתי לכתוב שלא,

ובנתיים אני מנסה כבר שעה להזכר איך קראו למסעדה בה התחתנתי. א' בישיבה ואני אובדת עצות. מישהי זוכרת את המסעדה האיטלקית ברחוב אילת ביפו שנסגרה לפני כמה שנים? איך קראו לה? (של הבעלים של צ'ימיצ'נגה, זוזוברה וכל החבורה?).

בימבילי

New member
אוי, תודה! אני נאבקת פה וממלמלת

לעצמי- פסטה מיה, ספגטים, איל פסטיו. טוב, לגבי הזכרון התשובה שלי כבר ברורה. עכשיו אני הולכת לענות איפה התחתנתי...

טיפוטף

New member
יש לי יש לי (או שלא)

פסטה-לינה או משהו כזה? גם אני לא הכי בפוקוס אל תשכחו....

פשוט מ-ז-ע-ז-ע

מאחת שזוכרת הכל (אבל הכל, כולל מספרים אישיים של חברם מהצבא) הפכתי למסננת נטולת זכרון וריכוז. מחפיר. וזה רק נהיה גרוע מלידה ללידה.

sharonmx

New member
מזעזע...

לא יאמן- נראה לי שיש לי ספוג אי שם בין התלתלים... אני אישי התמכרתי ל"פוסט איט" - הפתקיות הצהובות. יש לי ערימות בכל מקום כדי שאני לא אשכח. (זה לא עוזר
)

isidora

New member
המצב באמת מזעזע ../images/Emo4.gif

אני בטוחה שאמרתי לו - כשאמרתי למישהו אחר אני נשבעת שהוא לא סיפר לי - כשהיה על זה דיון של שעתיים אני מספרת הכל כפול לאמא שלי - כי חשבתי שסיפרתי רק לאבא לא זוכרת כלום, אבל ממש כלום מההריון ועד היום |אייקון של גבינה שוויצרית| הבעיה היא שגם נהיתי מטומטמת (ואני בטוחה שקודם לא הייתי, בעצם, מי זוכר...) מענין איך זה משתלב עם התוכניות להתחיל תואר שני בשנה הבאה...

אנידס

New member
נושא כאוב במיוחד. כבר כמעט שנתיים

לאחר הלידה ועדיין לא חזר להיות מה שהיה פעם. ויכולת הריכוז בכלל אבדה לי. אם פעם יכולתי תוך ערב אחד לשנן את החומר לקראת בחינה, היום אני צריכה הרבה יותר. אבל אני עוד מקווה שהמצב יחזור לקדמותו.

יש לי פירה במקום מוח ../images/Emo10.gif

אני עמומה, לא זוכרת כלום, כאילו כל השנים שהשקעתי בי ירדו לטמיון

חזר כמעט לגמרי רק לאחרונה

ואני מרגישה שיש לזה קשר הדוק לקורס שעשיתי ובו נאלצתי להפעיל את המוח. כמו כן זה מאוד עוזר כשאני לא בעומס יתר של מטלות ומליון דברים יושבים לי על הראש. קניתי יומן, אני רושמת כל דבר קטן ולהפתעתי זוכרת הרבה יותר כשאני לא נאלצת להחזיק הכל בראש.

למעלה