סלח לי בבקשה, או אל תסלח.
אני אשכנזי גאה שנשוי לעיראקית גאה, בן דודי נשוי לאתיופית, בת של בת דודה שלי נשואה לאתיופי, אבל
כולם יהודים !!!
אם אתה במקרה ישראלי לא יהודי [מה שעושה רושם מתגובותיך] או דווקא כן יהודי [וזה לא משנה, באמת שלא] אבל שלא אכפת לך מההתבוללות בעם היהודי, אני חושב שבשם הגילוי הנאות מחובתך להצהיר על כך, ואז כל הדיון הזה היה לחינם.
דרך אגב, אמנם שמי הוא ארז ולא איליה או גרגורי או יורי, אבל המוצא שלי הוא בדיוק המוצא שלך, לפחות על פי השם שלך.
האם אודסה ומוגילוב מוכרים לך במקרה ?
כך שלהגיד עלי גזעני, אחרי שבתגובה שהקפיצה אותך כתוב שחור על גבי לבן כל מה שהיה יכול להוכיח לך שאינני כזה, זה מבחינתי להוציא עלי דיבה רעה, אבל אל תדאג, אני כל כך צוחק [בניגוד לטייס שבאמת רצה להגיש נגדך תביעת דיבה על השקרים שכתבת בדיון השני], ולכן צחקתי ואפילו בזתי לך על האזכור שהזכרת אותי בעניין תביעת דיבה.
זה כל כך רחוק ממני כרחוק מערב ממזרח.
דרך אגב, האם אתה איליה היית מוכן שבתך [אם יש לך] תתחתן עם בחור שחור ?
הרי השנאה שבעבעה בארץ מקרב חלק מקרב יוצאי "חבר המדינות" של ברית המועצות לשעבר כלפי האתיופים היתה כל כך תהומית, שאם לך אין בעייה עם זה אתה ראוי לתואר של צדיק בסדום...
ודרך אגב, כל מה שכתבת בפסקה השניה לעיל ["לציין את עובדה שיש לך קשר משפחתי זה או אחר עם בני קהילה כלשהי (ומהקונטקסט משתמע שאתה מרגיש כביכול מעליהם"] זאת שטות גמורה. אינני חש מעל אף אחד, להיפך, אני הוא הקטן שבאנשים.
דרך אגב, על פי שמך אתה אמור להיות בן קהילה ההיפך ממוחלשת, ואתה כתבת שאתה בן לקהילה מוחלשת, או שיש פה משהו בהפוך על הפוך???
אז בבקשה תחשוב קצת להבא בטרם תגיב שוב, וחושבני שיהיה זה ראוי אם תספר על עצמך , על מוצאך, דתך וכו' למען הגילוי הנאות.