אבל לא הפסדתי.אתה לא יודע להפסיד בכבוד.
להיפך!
אבל לא הפסדתי.אתה לא יודע להפסיד בכבוד.
הוכחתי לך שהיום לועסים הרבה פחות מפעם ולכן הסיכוי שידבק מסטיק לנעל נמוך.אבל לא הפסדתי.
להיפך!
לא הוכחת כלום.הוכחתי לך שהיום לועסים הרבה פחות מפעם ולכן הסיכוי שידבק מסטיק לנעל נמוך.
דווקא כבר בשנות התשעים היו פרסומות למסטיקים וסוכריות ללא סוכר.לא מזמן,לפני שנה שנתיים שמעתי את זה.
דרך אגב מסטיקים היו פעם יותר זולים,רק גומי וסוכר.
היום כל תחליפי הסוכר והמסטיק התאגידי מייקרים אותו.
קשור לפלפון?! כאילו, אתה לועס בידיים...?אם זה נעל עם נקיקים גדולים לפעמים החרא נידבק יותר חזק.
אנשים גם לא לועסים מסטיק יותר - קשור לפלפון שצריך את 2 הידיים.
ספר את זה לכל אלה מסטיקים שאנשים זרקו ברחוב נדבקים להם לנעליים ולסנדלים בקיץ.אם זה נעל עם נקיקים גדולים לפעמים החרא נידבק יותר חזק.
אנשים גם לא לועסים מסטיק יותר - קשור לפלפון שצריך את 2 הידיים.
אז אתה אומר שאם רבין ז"ל היה מאובחן כחולה סרטן והימנים היו חוגגים זה היה הכי בריא נפשית שיש? והתגובה של אורית סטרוק שלקראת הלוויה של פרס ז"ל הזכירה את חלק בהתנתקות הייתה תגובה טבעית ובריאה?הגיוני לגמרי שמי שלא מסכים לדעתו ואחרי מה שקרה במדינה מאז 2013 ירצה במותו.
הכי בריא נפשית שיש...
לנוכח העובדה שהוא נידבק לשילטון כמו אתה יודע מה לנעל.
שמח או אָבֵל זה ענין אישי, אך המדינה לא היתה יכולה להכיל רצח נוסף של ראש ממשלה מכהן והיתה פורצת מלחמת אזרחים.אבל זה לא ריאלי,אז אין טעם לדבר על זה...
זה כמו שהימנים טוענים שהערבים רוצים את כל המדינה ולכן אסור לתת להם כלום מראש.
טענה אוילית.
נניח אני רוצה שהמדינה תיתן לי מיליארד דולר עכשיו,האם זה אומר שאי אפשר לעשות איתי כלום
,אני מוקצה מחמת מיאוס וצריך לאסור אותי וכד'?
ברור שלא. הרי כל אדם רוצה דברים אחרים וממתי המדינה מתייחסת לזה?
במקום להתייחס לרצונות, אנחנו רוצים את כל השטחים,הם רוצים את כל המדינה וכיוצא בזה,
יש להתייחס למה שנהוג כאשר אין הסכמה בין הצדדים.
במקרה זה נהוג שכל עם יקבל את השטח שלו.
כיון שהם כבר נמצאים בעזה למשל - לעזוב את השטח ואם הם ירצו יקימו מדינה שם.
לא יודע,נשמע לי כמו הפחדה.מכהן והיתה פורצת מלחמת אזרחים
ממש לא.אבל זה לא ריאלי,אז אין טעם לדבר על זה...
טענה אוילית.
נניח אני רוצה שהמדינה תיתן לי מיליארד דולר עכשיו,האם זה אומר שאי אפשר לעשות איתי כלום
במקום להתייחס לרצונות, אנחנו רוצים את כל השטחים,הם רוצים את כל המדינה וכיוצא בזה,
אבל זה לא ריאלי,אז אין טעם לדבר על זה...
טענה אוילית.
חס וחלילה. מותר לקוות לחסדי שמים. (לשון דיבור כמובן. הכוונה למזל לגורל): שיקבל שבץ כמו שרון, או שיחלה במחלה טרמינלית קשה. אבל חס וחלילה שזאת תהיה פגיעה מידי אדם.האם הייתי שמח אם היו מחסלים את ביבי? מאוד שמח
השוואה מגוכחת כי לערבים יש גיבוי לכאורה בהחלטות האו"ם, לפי הפרשנות שלהם והפרשנות המוסלמית והאירופית לפי 242 צריך לתת להם את כל מה שנכבש ב-1967 ולפי 194 צריך לאפשר למיליוני ערבים "לחזור" לישראל של הקו הירוק, לקבל אזרחות ולהצביע לכנסת כך כשהערבים דורשים את הכול הם אומרים שהם דורשים בסך הכול לכבד את החלטות האו"ם ודורשים רק את מה שהאו"ם הכיר כמגיע להם. ולרוע המזל, האו"ם גם מאשר את הגרסה שלהם.אבל זה לא ריאלי,אז אין טעם לדבר על זה...
טענה אוילית.
סתם להשכלה כללית, החלטה 242 לא קובעת שעל ישראל לחזור לקווי 67'. זה שקר (נפוץ אמנם, אבל עדיין שקר). ההחלטה דורשת נסיגה "משטחים (שנכבשו וכו')", לא מ'השטחים'. למי שלא מכיר, על ההבדל הפעוט הזה המועצה דנה לא פחות מ5 ימים בזמנו . צרפת התעקשה על 'השטחים' ומולה הולנד התעקשה על 'שטחים' בלבד. בסופו של דבר ההולנדים ניצחו בדיון וההחלטה היא נסיגה משטחים בהתאם לאפשרויות הבטחוניות. המשמעות בפשטות היא, שישראל עמדה בהחלטה זו זה מכבר (כבר בהסכמי אוסלו למעשה). אבל זה לא משרת את הנרטיב ועל כן השמאל הישראלי אוהב לעוות קצת את ההחלטה לטובת האג'נדה שלו.השוואה מגוכחת כי לערבים יש גיבוי לכאורה בהחלטות האו"ם, לפי הפרשנות שלהם והפרשנות המוסלמית והאירופית לפי 242 צריך לתת להם את כל מה שנכבש ב-1967 ולפי 194 צריך לאפשר למיליוני ערבים "לחזור" לישראל של הקו הירוק, לקבל אזרחות ולהצביע לכנסת כך כשהערבים דורשים את הכול הם אומרים שהם דורשים בסך הכול לכבד את החלטות האו"ם ודורשים רק את מה שהאו"ם הכיר כמגיע להם. ולרוע המזל, האו"ם גם מאשר את הגרסה שלהם.
והערבים כמובן קפצו על המציאה של הנוסח הצרפתי והחליטו שזה הנוסח היחיד והמחייב. וגם הנרי כנראה נמצא בקנטון דובר צרפתית של שוויץ שהוא מתעקש שבסירוב לוותר על הר הבית הפרנו את הסעיף שאוסלו מבוסס על יישום החלטה 242 וההתעקשות על הר הבית ועצם הדרישה ההתחלתית של אהוד ברח שה"פלסטינים" יסתפקו ב-90% מנוגדת להסכם שחתמנו.סתם להשכלה כללית, החלטה 242 לא קובעת שעל ישראל לחזור לקווי 67'. זה שקר (נפוץ אמנם, אבל עדיין שקר). ההחלטה דורשת נסיגה "משטחים (שנכבשו וכו')", לא מ'השטחים'. למי שלא מכיר, על ההבדל הפעוט הזה המועצה דנה לא פחות מ5 ימים בזמנו . צרפת התעקשה על 'השטחים' ומולה הולנד התעקשה על 'שטחים' בלבד. בסופו של דבר ההולנדים ניצחו בדיון וההחלטה היא נסיגה משטחים בהתאם לאפשרויות הבטחוניות. המשמעות בפשטות היא, שישראל עמדה בהחלטה זו זה מכבר (כבר בהסכמי אוסלו למעשה). אבל זה לא משרת את הנרטיב ועל כן השמאל הישראלי אוהב לעוות קצת את ההחלטה לטובת האג'נדה שלו.
אגב צרפת לא התלהבה מהפסדה בהצבעה ואם תעיין ברשומות האו"ם בשפה הצרפתית, אכן תמצא שם 'השטחים'. ברשומות באנגלית לעומת זאת 'שטחים' זה הביטוי שמוזכר. הבעיה היא ששתי השפות יכולות לייצג רשמית את החלטות מועצת הבטחון וכך נוצר מצב שמי שלא מכיר את פרט ההיסטוריה המעניין הזה, אם יקרא את ההחלטה כלשונה בשפה הלא נכונה, בהחלט יכול למצוא עצמו מוטעה וטועה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.