האם היתה סדרה לפני זינה

האם היתה סדרה לפני זינה

שהייתם מכורים אליה באופן כזה? ששינתה את חייכם ככה? שהקלטתם חלקים נבחרים ממנה בוידאו וכו'?

shanyz

New member
התשובה שלי

בעקרון,ף זינה לא שינתה בשבילי את החיים, ואין לי חולצות ופוסטרים ודברים כאלה.. אני פשוט מתה על התוכנית ורואה את ככככל הפרקים, ויש לי סרטונים ותמונות וכאלה.. אבל נניח אני לא אקנה ערכה כמו שירדן קנתה למשל... אז אני לא יכולה להגיד שהיא שינתה לי את החיים אבל אני כן מכורה:) ו.. בקשר לתוכניות אחרות..אז כן:) לפני 5 שנים הייתה תוכנית שקראו לה סנסט ביץ, היא ה-תוכנית!:) אני עדיין אוהבת אותה, היא עדיין בזכרוני ואני בחיים לא אשכח אותה. ויש את בברלי הילס שאליה באמת הייתה ממש מכורה... ראיתי את כל הפרקים (חוץ מהעונה האחרונה, שונאת את תבל!!) והקטלתי כל פרק של זה.. אבל..עכשיו אני מקליטה על ההקלטות של בברלי פרקים של זינה:) אבל המנגינה שלי בפלאפון זה של בברלי! או..זה כזה יפה:) ברנדון וקלי שולטים! =) את היית מכורה..?

הייתי מכורה להרבה סדרות בחיים שלי

אבל היחידה שיכולה להשתוות מבחינת עד כמה הייתי מכורה ואיזו השפעה היתה לסדרה על חיי באותה תקופה היא "היפה והחיה" - סדרה ששודרה לפני כ-12 שנה בערוצים 2 ו-3. עדיין מוקלטת אצלי כחצי סדרה. דרך אגב, הרבה ממעריצי זינה המבוגרים יותר אהבו גם את "היפה והחיה".

ענבר1

New member
עם לינדה המילטון?

אוי זאת הייתה סדרה ממש מקסימה....למרות שהייתי בת 9 אני זוכרת הכוללל אני הייתי מכורה רק לפאנקי ברוסטר ואז לזינה.. האמת היא שבזכות הסדרה הרבה יותר קל לי לקבל יחסים בין אנשים..מי שמבין מבין.. עכשיו בשבילי אהבה זאת אהבה לא תמיד זה היה כך

כן, לסדרה היתה השפעה דומה עלי

וכן, "היפה והחיה" זו הסדרה עם לינדה המילטון.

shanyz

New member
אמ...בת כמה את?

אני לא מכירה את התוכנית... טוב הייתה ממש קטנה אז... התוכנית הזאת שדיברתן עליה, יש קשר מסויים לסרט היפה והחיה?:)

ויש קשר מסוים, אבל לא הדוק

זה על קתרין, עורכת דין בניו-יורק, שמותקפת ונזרקת בסנטרל פארק באמצע הלילה. מוצא אותה וינסנט, אדם בעל חזות מעוותת (הוא נראה כמו אריה) שגר מתחת למערכת הביוב של העיר ניו יורק יחד עם עוד הרבה אנשים שנאלצים להסתתר שם מכל מיני סיבות. וינסנט מתאהב בקתרין ומרגיש כשהיא בצרות ובא ומציל אותה. היא מבקרת אותו לעיתים קרובות מתחת לפני האדמה ושם הם מקשיבים למוסיקה וקוראים ספרות יפה ומתמודדים עם כל מיני דילמות. בסופו של דבר גם קתרין מתאהבת בוינסנט. זה מאד רומנטי, מהרבה בחינות. ובזכות הסדרה הזאת אני לומדת ספרות אנגלית

shanyz

New member
נשמע מעניין...:)

היה פרק במשמר המפרץ על איזה אחד עם מפצוף מעוות שמציל את אחת המצילות והם מקשיבים למוזיקה...נראה לי..:) אז..מה את בדיוק לומדת בספרות אנגלית? כאילו, אילו סיפורים?

כל מיני דברים מכל מיני תקופות

התזה שלי (עבודה ארוכה שעובדים עליה בשביל לקבל תואר שני או דוקטורט - במקרה שלי תואר שני) הולכת להיות על מארק טוויין.

ErikaG

New member
עד שמצאתי תמונה..

אני כ"כ רוצה לראות את הסדרה הזו. חיפשתי אתרים ולא מצאתי. מצאתי רק episode guide. כשהיא שודרה נראה לי שהייתי בת 7, וכל מה שאני זוכרת ממנה זה את הפנים שלו, ופעם אחת הראו אותו מקרוב ומזה נבהלתי..
זה תפס אותי בהפתעה חחח... אני לא מאמינה שאני עדיין זוכרת את זה.

יש לי חצי מהסדרה עדיין מוקלטת

ודווקא פעם היו אתרים על הסדרה. אולי הם כבר לא קיימים.

ErikaG

New member
כן, כתבת כבר שיש לך פרקים מוקלטים..

קיוויתי למצוא אתרים שאפשר להוריד מהם פרקים.. כנראה שאין. טוב, לא משנה. אולי אולי יהיה מתישהו שידורים חוזרים. נראה לך שיהיו?

אלי מקביל...../images/Emo9.gif

הייתי די מכורה לסדרה הזאת...אבל לא באופן שאני מכורה לזינה, ואלי מקביל לא השפיעה עליי ועל החיים שלי באותו אופן כמו זינה. אין מה להשוות בכלל... אני פשוט זוכרת שלא הייתי מפסידה אף פרק, מקליטה פרקים, ואהבתי במיוחד את הדמות של לינג הביצ'ית
מתישהו נמאס לי מזה, ונחשפתי לזינה...
אההה! גם הייתי מכורה <ואל תצחקו!> ליפים והאמיצים... סדרה כל כך מטומטמת שלפעמים אני עוד רואה אותה בשביל הצחוקים...עם כל הדרמטיות... מה שמצחיק זה, שזינה לפעמים מזכירה לי אופרת סבון...עם כל הדברים שקורים שם, וכל המבטים הדרמטיים האלה, ופתאום זינה מסתכלת לעבר האופק והמצלמה עושה זום על העיניים שלה...הדרמטיות הזאת הורגת אותי ואם אני במצב רוח שטותי אני יכולה להתגלגל מצחוק על הרצפה רק בגלל זה

ברודי

New member
היפים והאמיצים זה שוס!!

ראיתי את החרא הזה מפרק 3! (עד...אלף ומשהוא) אבל זה סתם היה בצהריים כזה.. כולם ראו את זה כי לא היה משהוא אחר (בעידן לפני שהכבלים היו בכל בית) עכשיו הם סתם לקחו את זה לאקסטרים(השמועות טוענות, בחיי), נגמר להם העלילות נראה לי...

למעלה