האם היתה סדרה לפני זינה

shanyz

New member
חחהה..אתן לא לבד:)

אומנם לא היפים והאמיצים אבל ימי חיינו לא שונה:) הייתי מכורה לזה גם...לא מפסידה אף פרק! תמונות, סרטונים...:) אבל בחודשיים האחונים נהיה לי המון לחץ בלימודים ואז התחלתי לפספס ולא היה לי כוח להקליט..:) עד..שעכשיו כבר אני לא רואה.. וחבל, כי עכשיו מגיעים כל הקטעים שלפני 3 שנים היו לי סרטונים של זה וןעכשיו זה ממש קורה... טוב נו..:) חחה גם הייתי מכונה למלרוז פלייס.. אוו..פיטר ואמנדה!! אוו..:) מושלמים!

ענבר1

New member
קרובים קרובים נחשב? כי יש לי הקלטות

הסדרה הישראלית(הקומית) הכי טובה לדעתי

ברודי

New member
לויס וקלארק!!../images/Emo58.gif

הייתי מכורה כבדה לזה! מכורה קשה.. (עדיין, רק שיחזוווור כבררר) כולל להקליט והכול, ציטוטים בע"פ וכ"ו. אבל.. מעולם לא כמו זינה. אולי בגלל שבזמנו לא הייתה לי ת'נגישות לנט כמו עכשיו... אחרי לויס וקלארק הגיע תקופת ה..טלנובלות שלי. שזה פאקינג ממכר!! וזאת הייתה תקופת התמכרות קשה מאוד. ואז הגעתי למסקנה שהכול אותו חרא ושאני חייבת להפסיק והפסקתי לבד... גם כי נגמר יאגו ולא היה מה לראות
וגם כי יצא מכל החורים. ואז *חזרתי* לראות באפי וזינה ואהבתי את שתיהן אבל זינה יותר משכה אותי. וזהו...

גם אני חליתי על לויס וקלארק!!!

אויש, כאילו, דין קיין וטרי האטצ'ר!!! איזה זוג! איזה מהממים! לא הייתי מקליטה פרקים באופן כרוני, וכשאני חושבת על זה, אין אף סדרה שהייתי מכורה אליה כמו זינה, לפני זינה. בגיל יותר מאוחר, אהבתי את זינזאנה (אולי בכלל השם
) והייתי מקליטה פרקים לפעמים. גם אקס פיילס נורא אהבתי, אבל את רוב הפרקים הייתי מקליטה בגלל שהם היו מאוחר בלילה. כשהייתי בת 10 או 11, הייתי מבריזה משיעורי מחול בשביל לראות היפים והאמיצים, טוב, זה כבר מיותר... וכשהייתי קטנה אמא שלי הייתה מקליטה לי פרפר נחמד, ועופרה חזה, כזאת מהממת... טוב, נראה לי שהגיעה לסיומה פינת הפתיחות של היום... נוותר! ואני רק רוצה לציין, ששום! אבל שוםםםםם סדרה לא שינתה לי את החיים כמו שזינה עשתה. זינה שולטת! יום טוב.

ברודי

New member
עופרה חזה הייתה בפרפר נחמד?!

זאת לא הייתה עופרה אחרת? והטמבל ההוא עם השפם? יש פרק אחד שאני זוכרת בטירוף, עם בץ. שהם הלכו לים והוא פחד מהמים... והיה שמה מודל כזה של ים... למה אני זוכרת את זה?!

shanyz

New member
יווו ברודי!!:)

איזה חמוד:) יש לי מלאאא תמונות... תגידי, יש אין פורום דין קיין או לוסים וקלארק או משהו כזה...?

shiri_b

New member
היו לי הרבה סדרות שאהבתי...

לואיס וקלארק, היו לי כל כך הרבה דברים שלהם על המחשב..אבל זה לא אותו מחשב והדברים נעלמו. הייתה לי את התקופה של המלאכיות של צ'רלי וכל מיני סדרות ישנות כאלה... יש את באפי, סמלוויל וכל מיני אבל אף אחד לא באותה עוצמה או אהבה שיש לי לזינה.

niv_204

New member
Cagney & Lacey

תואר ראשון בקרימינולוגיה וכו... אבל בטח לרוב חברי הפורום השם הזה לא אומר כלום..

את צוחקת עלי? זו הסדרה השנייה

שהתכוונתי להזכיר, אלא שאז לא היה לי וידאו. כריס קאגני היתה הגיבורה שלי ולראות עכשיו את שרון גלס ב"הכי גאים שיש" וטיין דיילי ב"משפט של איימי" עושה לי כזה טוב על הנשמה. ואם כבר אנחנו בקטע של blast from the past היית רואה את "דמפסי ומייקפיס"? עוד סדרה שצפיתי בה באדיקות וששינתה את חיי (בזכותה נהייתי מתלמידה די גרועה באנגלית לתלמידה מצטיינת).

niv_204

New member
האמת היא שהיה לי וידאו ויש לי

כמה קלטות מלאות (20 ליתר דיוק) אבל הן כ"כ ישנות שאני מפחדת להכניס אותן למכשיר שלא יתקלקלו כי אי אפשר להשיג את הסדרה בשום משום. בזמן האחרון נתקלתי בהמון ציטוטים של כריס קגני ובדברים שהן היו אומרות אחת לשניה וזה נשמע כאילו זינה אומרת את הדברים.. אי אפשר להגיד שאני לא עקבית.. אני לא זוכרת שאהבתי את דמפסי ומייקפיס ומשום מה אני לא מצליחה להזכר בסדרה למרות שהשם ממש ממש מוכר לי. הסדרה שלימדה אותי אנגלית - ג'יין אייר מיני סדרה בכיכובו של טימותי דלטון (שכנראה אני המעריצה היחידה שלו בארץ ישראל אבל התרגלתי לזה כבר..) - אנגלית בריטית ברמה גבוהה, בדיוק כמו שצריך..

shanyz

New member
מה אלו כל התוכניות האלו?:)

חחה אני לא מכירה כלום ממש שאמרתן... =) אבל ברודי, בקשר ללואיס וקלארק, איך שכחתי!! אני מעריצה גדולה של דין קיין (יש לי קלסר מלא בתמונות וכתבות עליו!) אומנם לא הקלטתי, אבל ראיתי נראה לי את כל הסדרה לפחות 4 פעמים! זו אחת התוכניות האהובות עלי! הוא כזה מושלם! =:) אין, הוא הגבר מספר אחת בחיי! כבר יש לי תכנונים לסוע אליו בגיל 18..:) חבל שאני אצטרך להפריד בינו לבין אישתו החשפנית (ססס) !!=) (אוו....כמה חלומות מתרוצצים פה...) חחה..:)

יש לך קלטות?

את מפחדת בגלל הוידאו הספציפי שלך שהוא ישן או בגלל הקלטות? כי אם זה בגלל הקלטות, מה עוזר לך שיש לך קלטות אם את לא צופה בהן? וכן, אני גם מאד עקבית בזה שאני אוהבת גיבורות חזקות שהן קרות כלפי חוץ אך רגישות בפנוכו, שנונות, אמיצות, פקחיות וכו'. "דמפסי ומייקפיס" היתה סדרה על שוטר ניו-יורקי שמועבר לאנגליה לעבוד עם שוטרת שהיא בת של לורד וזה היה זיווג מעניין. אני אספק קישור.

niv_204

New member
האמת היא שהיה לי וידאו ויש לי

כמה קלטות מלאות (20 ליתר דיוק) אבל הן כ"כ ישנות שאני מפחדת להכניס אותן למכשיר שלא יתקלקלו כי אי אפשר להשיג את הסדרה בשום משום. בזמן האחרון נתקלתי בהמון ציטוטים של כריס קגני ובדברים שהן היו אומרות אחת לשניה וזה נשמע כאילו זינה אומרת את הדברים.. אי אפשר להגיד שאני לא עקבית.. אני לא זוכרת שאהבתי את דמפסי ומייקפיס ומשום מה אני לא מצליחה להזכר בסדרה למרות שהשם ממש ממש מוכר לי. הסדרה שלימדה אותי אנגלית - ג'יין אייר מיני סדרה בכיכובו של טימותי דלטון (שכנראה אני המעריצה היחידה שלו בארץ ישראל אבל התרגלתי לזה כבר..) - אנגלית בריטית ברמה גבוהה, בדיוק כמו שצריך.. ראיתי עכשיו בארה"ב פרק של "המשפטים של איימי" ששרון גלס התארחה בו. היה כ"כ כיף לראות אותן יחד, כמו פעם, עם הכימיה המיוחדת שעד היום לא נעלמה. זה משהו שאני בטוחה שלא יעלם גם אצל לוסי ורנה. כלומר, שבעוד 20 שנה מהיום, אם נראה אותן משחקות ביחד - תשאר הכימיה הזאת של זינה וגבריאל וזה לא משנה איך יקראו להן - זה תמיד יהיה שם..

מישהי זוכרת את "שושלת"?../images/Emo3.gif

עכשיו נזכרתי...כשהייתי קטנה אמא שלי הייתה צופה בסדרה הזו בקביעות, ואני הייתי רואה ביחד איתה...הייתה שם איזו אחת עם שיער בלונד-פלטינה, והקטע היחידי שאני זוכרת משם זה שלאותה בלונדינית הייתה בת ומתישהו הבת הזאת עשתה איזו סלטה במיטה שלה, היא נפלה, ואז עשו תצלום כזה בסלואו-מושן על האמא וראו אותה צועקת, וזהו...זה מה שאני זוכרת...
זה נשמע מצחיק עכשיו, אבל אז זה היה מאוד דרמתי ואני זוכרת שפשוט נצמדתי למסך כל פעם כשהייתה הסדרה הזו. עוד סדרה שהייתי רואה די בקביעות- חשיפה לצפון- לא יודעת אם היא ישנה אבל הייתי רואה את זה בתקופה שכבר הייתי מכורה לזינה
היא לא ממש השפיעה על החיים שלי, אבל אהבתי את הסדרה הזו...היה בה הומור מאוד מוזר לטעמי, אבל אהבתי את זה, וגם כל דמות יותר מוזרה מהשניה

למעלה