האם המשלחת הישראלית היא משלחת גדולה

EUROPION

New member
האם המשלחת הישראלית היא משלחת גדולה

? האם יש הגבלה למשלחת? ואם כן ממה זה נובע ההגבלה? מהמדינה עצמה ששולחת או מהנתונים המחמירים של האולימפיאדה? מי לדעתכם יזכה אצלנו במדליות? והאם יש מצב שלא נזכה אפילו במדליה אחת?

אין שום הגבלה

יכל להיות לנו גם 100 ספורטאים , לפי דעתי נחזור אם 3 מדליות , של גל פרידמן , אריק זאבי וגוצ'ה ציציאשווילי .

הימור שלי

1 - זהב 2 - כסף 3 - ארד 3 גל פרידמן 2 אריק זאבי 3 גוצ'ה 3 אלכס אברבוך 2 אלכסנדר דנילוב 3 לי קורזיץ (למרות שלדעתי היא תהיה 4 ) *-* סה"כ 6 מדליות

EUROPION

New member
למה אתם חושבים שנזכה בכל כך

הרבה מדליות שעד כה זכינו רק ב- 4?????????

תמיר1991

New member
בדיוק. ההימור שלי זה 2-3 ועם

"התקווה" באיצטדיון האולימפי סביר להניח שנחכה כנראה לבייג'ין... תמיר.

sdaliak1

New member
דנילוב

אצלו זה רק איך הוא קם בבוקר. לא קשור לשום דבר אחר. יכול גם לקחת מקום ראשון

דנילוב

די להשמיץ אין לדנילוב גישה לעיתונאים כמו לקלע זה אואחר דנילוב לא מכין כתבות על עצמו בעיתונים דנילוב קלע גדול אדם צנוע ומוכן לעזור לכל קלע ללא תמורה למה דנילוב לא בוכה על חוסר בתמיכה כספית כי דנילוב לא יורה בעבור תמיכה דנילוב קלע נטו שיצליח ובגדול בן חיים יהורם בית הלוחם חיפה

sdaliak1

New member
לא ביקורת על דנילוב

רק מילים טובות יש לי להגיד עליו.

nitsansh

New member
אורן, שאתה תגיד דבר כזה...

אין לנו 100 ספורטאים שעברו קריטריון בינלאומי... חוץ מאלה שיסעו לאתונה יש עוד 10-20 שעברו את הקריטריון הזה (אבל לא את הישראלי), לא יותר מזה...

EUROPION

New member
מי היא הדינה שזכתה הכי הרבה פעמים

במדליות באולימפיאדה? ומה ההבדל בין רוסיה לבין רוסיה פדריאן או משהו כזה? האם יש הבדל?

nitsansh

New member
כמובן ארה"ב

רוסיה הוא השם המקוצר של "הפדרציה הרוסית", שזה השם הרשמי של המדינה אחרי פירוק ברה"מ.

EUROPION

New member
לפי מה מחשבים את זה?

לפי מדחיות זהב, כסף או ערד? או לפי שלושתם יחד בתור סתם מדליות?

yuvalf90

New member
יש לי שאלה

אלכס דנילוב זה המתעמל???? או מי זה ???? ומה היסגיו הגדולים???? ומה סיכוי למדלייה ומה בערך דיררוגו בעולם במקצועו

תשובה.... דנילוב

דנילוב מתחרה בקטגורייה של אקדח חופשי, ואכן תחרות בקליעה זה עניין של יום וכל אחד ביום נתון יכול לקחת את הזהב. דנילוב לקח זהב בתחרות אחת אבל ישנן עשרות תחרויות כאלה, כמו כן דנילוס לא נמצא כרגע בטופ העולמי ובאולימפיאה הקודמת הוא נפסל כי האקדח שלו לא היה תקין בושה וחרפה. לעומת זאת... גיא סטריק הקלע קטגוריית רובים ממוקם בטופ העולמי ובחודש מאי האחרון אף דורג מס 1 בעולם, סטריק השתתף בכמה אולימפיאדות אך לא היה בשיאו, לתחרות זה הוא מגיע כעת בשיאו ואולי אולי (עניין של יום כבר אמרנו???) יעשה סנסציה... בהצלחה

למעלה