האם הסתיימה עונה?לא שודר אתמול פרק חדש.

מנץ1

New member
האם הסתיימה עונה?לא שודר אתמול פרק חדש.

מתי ישודרו פרקים חדשים? חג שמח!

CharmedRulez

New member
אחים ואחיות - ../images/Emo58.gif 5.19 ספוילר קטלני.

ראיתם את הפרק? כלכך הרבה גילויים מסעירים! אני בשוק!!!!! קודם ברודי (אולי) אבא של שרה, אח"כ מישל והתינוק! זה לא יאומן!

adii1201

New member
../images/Emo2.gif

למה קראתי, למה
? אני אראה אח"כ

../images/Emo58.gif אני בשוק!!!

כל הפרק עברו לי מליון מחשבות על מישל, ואפילו לשנייה לא חשבתי על האפשרות הזו, איזו בת %#%$# מניאקית, והקטע עם ברודי ושרה היה מאכזב, תנו לסאלי שלנו קצת נחת, מסכנה. ובגלל שלא הגבתם על מה שכתבתי על הפרק הקודם (
) אני העתיק אדביק!
הקטע עם קיטי בכלל הזוי ולא מובן, בהתחלה שהיא נסעה ולא סיפרה להם כלום, חשבתי שחזר לה הסרטן והיא רוצה להתמודד לבד, אבל זה כבר יותר מידי זמן, ואם זה לא זה, אז מה הקטע שתבוא להלוויה של סבתא שלה. גם לא היא וגם לא טומי, אם היוצרים לא מסוגלים לשמור על כל השחקנים שלהם ולהביא אותם לפרקים, אז אולי באמת כדי להוריד את הסידרה, לעשות איזה פינלה מרגש ולסגור את החבילה הזו, כי זה ממש מעצבן.

adii1201

New member
מה הקטע שלה היה לעשות את זה לא הבנתי../images/Emo58.gif

וואי באמת תנו לסאלי מנוחה
כפרעליה איזו שחקנית היא
וואי נכון! אני לא מבינה מה הקטע שלה ושל טומי! נכון
חוצמזה, זה מרגיש כאילו שניהם כבר לא חלק מהסדרה. ושלא תביני אותי לא נכון, טומי מבחינתי יכול ללכת לעזעאזל הוא מעצבן לי את החיים, אבל קיטי?! טוב שלא!

CharmedRulez

New member
../images/Emo58.gif

טומי באמת לא חלק מהסדרה, הוא עזב בסוף עונה 3. חוזר מדי פעם להופעות אורח... קיטי... ביקשה זמן חופשי במשך השנה כי יש לה ילד ורוצה לבלות איתו יותר... כפוית טובה!!!

אבל הוא כזה יאמי, עם העיניים היפות שלו../images/Emo99.gif

לגבי מישל, נראה לי שהיא פתאום נקשרה לעובר והחליטה שהיא רוצה אותו, אבל זה מעשה כ"כ שפל ומגעיל לעשות. הסצנה האחרונה איתה ממש הטרידה אותי, ברמה של אני לא מפסיקה לחשוב עליהם, כאילו זה סיפור אמיתי.

adii1201

New member
אוי ג'יזס הוא ממש לא../images/Emo5.gif

רוברט לעומת זאת
כן יש מצב אבל זה באמת שפל ומגעיל וזה גם לא חוקי!

CharmedRulez

New member
לגבי קיטי ../images/Emo58.gif

כנראה פספסת משהו, כי היא חזרה כבר לאיזה שניים שלושה פרקים ועכשיו היא סתם נסעה כביכול עם סת' לבוסטון. זה אמנם תירוץ מעצבן... אבל זה מה שזה. כבר לא בדיוק קשור למחלה. כי הם ביחד. אני מסכים שזה מבאס, אם אין כולם אז גם אין טעם שזה ייקרא "אחים ואחיות" ואין טעם להשתית את כל העלילה על השחקן הכושל שמגלם את לוק כי אנגלית הוא בקושי יודע. מישל... לא דמיינתי עד השנייה האחרונה שראיתי את זה שהיא אולי כן ילדה את התינוק וגנבה אותו. זה טוויסט! ככה עושים דרמה. נדמה לי שזה ייצא מעט זול ובסוף זה ייגמר ב"אחרי שאיבדתי את התינוק אמצתי לי תינוק משלי" אבל אני מקווה מאווווד שלא. חבל שזה לא בא מוקדם יותר.

../images/Emo58.gif

אני חושבת שהם ילכו לכיוון של גנבה לנו את התינוק, זה יהיה או חיפושים אחריה ולפנות ללב שלה ואז היא תוותר עליו עם שברון לב, או משטרה ובתי משפט וכל ניין יארד. ולגמרי איתך לגבי לוק, הוא חמוד והכל, אבל טו מאץ זמן מסך וסיפורי שטויות, אני מקווה שהסיפור של ברודי עוד יחזור, שרה תגלה שהוא אבא שלה, ואז אולי יווספו לה עוד אחים ואחיות מהצד שלו ויהיה להם עוד אופציות לסיפורים.

ליטל Lital

New member
רק לי היה ברור שבסוף הפרק יהיה תינוק? ../images/Emo13.gif

משום מה ישר כשסקוטי פגש את מישל והיא התחילה להתחמק - חשבתי על האופציה שהיא ילדה בכל זאת את התינוק שלהם, וכל הפרק היו רמזים לכך שזה הולך לקרות - בעיקר ההתעסקות של אוליביה בשאלה אם סקוטי וקווין כן או לא היו רוצים תינוק במקום ילדה גדולה כמוה... מישהו יודע אם יש עוד פרק בשבוע הבא?

forglemmigej

New member
../images/Emo58.gifעוד סדרה ממכרת

קודם כל ולפני הכל אני לא סובלת את סאלי פילד היא שחקנית ממש גרועה לדעתי , כל הסיפורים הרומנטים שלה לא משכנעים בגרוש נשים בגיל הזה אף אחד לא מחזר אחריהן כמעט והן צריכות להתפשר על די הרבה זבל אבל משום מה בכל הסדרות האמריקאיות על נשים בגילאים סוף 40 -50-60 כמו לורה ליני במזל סרטן, מארי לואיז פרקר בעשבים (חחח), אידי פאלקו המדהימה ביותר באחות ג'אקי לכולן יש מחזרים בלי סוף שפשוט לא יכולים בלעדיהן והן עוד עושות להם טובה שהן מסתכלות לכיוון. ממש ממש לא קונה את זה, ולא נתחיל אפילו עם עב"נ שגם שמה ישר יש לעקרת מחזר ואחרי יומיים שהוא מכיר אותה הוא מציע לה נישואים כאילו דה..זה ממש לא קורה ככה בעולם האמיתי. דבר שני אני אוהבת מאד את זוג ההומואיים קווין וסקוטי אבל הקטע עם אוליביה שישר הכל הולך עשר לא אמין בכלל במיוחד שלוקחים ילדה בוגרת שעברה דבר או שניים בחיים יש חיכוכים , חילוקי דיעות, מרידה במיוחד שהיא כבר טינאייג'ר ממש לא קונה את הסצנות וגם האוליביה הזו מעצבנת ברמות על. הקטע של שרה ולוק גם לא אמין, אין מצב שבעולם שגבר שרמנט כזה ילך עם אחת כמו שרה, פשוט אין. אבל אול אין אול סדרה לא מזיקה.

adii1201

New member
וואט?../images/Emo2.gif

באמת?! וואי היא אחת השחקניות לדעתי
הילדה של קווין וסקוטי לא בת 9
? וכל הביקורת שלך כלפי הסדרה היא שזה לא אמין
אבל זה בדיוק מה שעושה את זה סדרת דרמה ולא ריאליטי

למעלה