האם הסתיימה עונה?לא שודר אתמול פרק חדש.

forglemmigej

New member
לא אוהבת את סאלי פילד

ואף פעם לא סבלתי אותה היא לא מספקת את הסחורה לטעמי. אוליביה נראית ת יותר מבוגרת ומתנהגת גם כבת 13 לכן טעיתי לגילה ה"אמיתי"
בקשר לאמינות אני קצת אחפור בנושא, אף אחד לא חושב לרגע ששחקנים באמת נהרגים בסרטים, שלסאלי פילד קוראים נורה או שלוק הוא באמת שרמנט צרפתי שכולן משתגעות עליו, אני יודעת שיש חירות אמנותית בכל מקום אבל כשמספרים איזה סיפור שמועבר יפה והכל מהודק בו ופתאום יש חורים בעלילה שאת לא מבינה מהיכן הגיעו זה מה שמעלה את מפלס התהיות, זה כאילו לא ידעו איך לסיים איזה פרק אז הכניסו משהו ממש לא שייך ומנותק לגמרי לסיפור ואין קוהורנטיות בעלילה מה שנקרה בעברית צחה חיפוף. הטרנד הזה של נשים בוגרות בסדרות אמריקאיות שיש להן אינסוף מאהבים והן רק צריכות לבחור ,פטאתי בעיני אם זה היה רק בסדרה אחת ניחא, אבל זה פשוט חוזר על עצמו כל פעם. סיפור צריך להיות מרתק ועם טעם של עוד ולא שתשבי ותשאלי את עצמך WTH אגב סרטי דוקו הם בכלל לא דוקו ,או רעאליטי למינהם, יש עורכים שמחליטים מה להבליט ומה לחתוך, הבמאי אומר מה לעשות וכו. פעם השתתפתי בסרט דוקו ואני יודעת בדיוק במה מדובר, אין צילומים כרונולגיים של העלילה מצלמים מתי שבא , מקליטים באולפן טקסט שנאמר בחוץ שפשוט נבלע בגלל רעשי רקע ועוד שאר מניפולציות

adii1201

New member
סאלי פילד../images/Emo99.gif

מפתיע אותי שאת אומרת את זה, היא סוג של סלב
כן זה נכון. זה כנראה בגלל שהיא לא יודעת לשחק
אבל כנראה שזה מצליח
אחרת לא היו עושים את זה
אני דיברתי על ריאליטי נטו. לסרטי דוקו אנהי מודה ומתוודה שלא הגעתי

סאלי פילד שבתה את ליבי ב"מגנוליות מפלדה"

בקטע של ההלוויה בכיתי כ"כ הרבה, המשחק שלה היה כ"כ אמיתי, אנושי, גם בפעמים האחרות שראיתי את הסרט ניסיתי שלא לבכות ולא הצלחתי,היא מדהימה. היא ובט מידלר לדעתי השחקניות הכי טובות שראיתי, טוב וגם מריל סטריפ, נו וגם סוזן סרנדון.

adii1201

New member
ופליסיטי הופמן../images/Emo11.gif

וג'וליה רוברטס ובטח יש לי עוד ברשימה שאני פשוט לא זוכרת עכשיו
אה אה! קירה סדוויק! אבל כן הטופ שלי זה פליסיטי הופמן במקום ראשון
מריל סטריפ במקום שני
(פעם זה היה הפוך!) וכל השאר

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

ראית אותה בעוד משו חוץ מדספרט?

זה יגרור חסימה אם לא?

לא, פעם ראשונה אני חושבת שבדספרט, אפילו שדיברתם על פרייז'ר (והייתי רואה פרייז'ר המון), אני לא מצליחה להזכר בה שם.

adii1201

New member
לא../images/Emo6.gif זה פשוט יגרור רשימת סרטים

וסדרות ודברים שפליסיטי הייתה בהם שאת חייבת לראות
אני בוחרת להתחיל באישיות שלה, כי האישה הזו מדהימה לדעתי. התאהבתי בה לחלוטין (אני סטרייטית, חשוב לציין
לא שחלילה יש לי בעיה עם הצד השני, אני פשוט בקטע של דאג סוונט איתי במיטה
) אחרי שראיתי את זה: http://www.youtube.com/watch?v=HQI8PQ8K1uA אי אפשר, פשוט אי אפשר שלא למות עליה
אגב, הבעל הזה שהיא מדברת עליו בכזו הערצה, שמסתכל עליה בקהל עם דמעות בעיניים, כפרעליהם
הם בין הזוגות הכי מיוחדים שנתקלתי בהם
*וואי עדי תפסיקי לחפור או ששירלי תברח מכאן
* ועכשיו לקריירה שלה
היא שיחקה בתפקידי אורח בהרבה סדרות: פרייז'ר כמו שציינו כאן (בעונה 11) ובחוק וסדר, ובתיקי X (אני לא בטוחה אם זה תיקים באפלה
), ובגולדן יירז, ובדה ווסט וינג, ובדה די איי. מעבר לזה היו לה 2 סדרות שלה בתפקיד ראשי: הקומדיה המדהימה ספורט באוויר, שהייתה הצלחה מסחררת בקרב המבקרים אבל כישלון גמור לצערי הרב בקרב הצופים ולכן היא ירדה מהמסך לאחר 2 עונות בלבד. חבל, מאוד מאוד חבל! אבל בהחלט שווה את הצפייה! משחק שם יחד איתה פיטר קראוז
השנייה היא אאוט אוף אורדר, מיני סדרה של 6 פרקים, ששיחק שם בין היתר גם בעלה, וויליאם ה. מייסי (את בטוח מכירה אותו!) ואריק שולץ (הוא היה באנטומיה, הוא שיחק את האסיר הזה שנידון למוות שמרדית' יצאה משם בוכה בהיסטריה) וגם תהרגי אותי אבל ברח לי השם שלה, זאת ששיחקה את אלי, סוחרת הסמים שגרה בבית של גבי וקרלוס בעונה 4. זו סדרת דרמה ופליסיטי פשוט מדהימה שם
ולא, אין לזה קשר לעובדה שחצי מהזמן היא ערומה
ועכשיו לסרטים
את ח-י-י-ב-ת לראות את הסרט שלה טראנסאמריקה. לא נשכח ולא נסלח לאקדמיה על שלא נתנה לה את האוסקר שהגיע לה על הסרט הזה (ריס ווית'רספון הכלבה
) היא נותנת שם את תפקיד חייה ושם, בניגוד לדספרט, ממצים את כל האספקטים ואת כל היכולות שיש לאישה הזו בתחום המשחק. היא פשוט במילה אחת מדהימה. ואם את רוצה באנגלית בשתי מילים Breath taking. אח"כ היא עשתה את הסרט "החוק על פי ג'ורג'יה" עם ג'יין פונדה ולינדזי לוהאן, ולפני שאת שופטת אני חושבת שלינדזי לוהאן שחקנית מצויינת ואם היא הייתה במקום לעשות שטויות משקיעה את כל האנרגיה הזו בלפתח את הכישרון שלה, היא הייתה מגיעה רחוק. הסרט הכי אחרון שלה הוא פיבי בארץ הפלאות שלדעתי הוא פשוט סרט משפחה מקסים! שם היא משחקת עם ביל פולמן ועם פטרישיה קלרקסון ועם אלה פנינג שהיא הדבר הכי מתוק בעולם! והיא מוכשרת ברמות שלא האמנתי שילדה בגיל שלה מסוגלת להיות! זה סרט כזה מקסים כל כך שווה צפייה
בקיצור, אחרי שחפרתי ארוכות והמלצתי על הרבה דברים, אוצי רוצי לדרכך ותתחילי להבין למה אני סוגדת לאישה הזו
אם את צריכה עזרה בלהשיג משהו ממה שהזכרתי שלחי לי מסר

אמאל'ה את כזו מתוקה!!!!

קודם כל, את כותבת ממש מהר
אני מבטיחה לאט לאט להשלים ולנסות לראות את הרשימה שלך
הנאום שלה בקישור שלך כזה מקסים, רואים שהיא מצחיקה באופי שלה. ולגבי לינדסי לוהן, אני גם חושבת שהיא ביזבוז ענקי.

adii1201

New member
אני קלדנית במקצוע../images/Emo12.gif

ברור שאני כותבת מהר
וזו פליסיטי, זה נותן לי אנרגיה בידיים
משעשע, את אפילו לא נמצאת לידי כשאני מקלידה, אמא שלי כל הזמן צוחקת עליי שאני שורפת את המקלדת
רק הדלקות הדלקות
יאיי תשלימי
כפרעל פליסיטי
יום יבוא ואני אפגוש את האישה הזו
היא מאוד מצחיקה! ובעיקר גם יש לה הרבה מאוד הומור עצמי. היא עם הרגליים על הקרקע, היא ממש ממש לא חושבת שהיא איזה סלב והיא מאוד ביקורתית כלפי עצמה בהרבה מאוד תחומים. והכי חשוב- היא אמיתית וכנה! כן
אני עוד שומרת לה חסד נעורים מימי אבא מתארס שהיא שיחקה שם תפקיד כפול!

adii1201

New member
הממ אני אוהבת את העבודה

לרוב. אני לא אוהבת את האנשים בכלל. השופט שלי מדהים, כיף לי מאוד לעבוד איתו, התחום מעניין לי מאוד במיוחד כיוון שאני מתחילה ללמוד משפטים באוקטובר. יש לי 2 בעיות עם העבודה: האחת, אני לא סובלת את האנשים. בכלל. זה קן צרעות איף יו נואו וואט איי מין. השנייה, אני דופקת לעצמי את הידיים. אבל ממש. אני כבר שבועיים עם כדורים, ולא זה לא עוזר, אבל זה הכי טוב שאני יכולה להרשות לעצמי כדי שלא יעיפו אותי מהעבודה. בעיה קשה מאוד.

אוי ממי../images/Emo201.gif

אין לזה פתרון? מה זה? ממה הכאבים? מה עם דיקור? זריקות?

adii1201

New member
הכאבים מדלקות בגידים

ויש לזה הרבה פיתרונות. פשוט אם אני אעשה אותם מעיפים אותי מהעבודה
לאבלי, נכון
?

הם חייבים לדעת?

א זה דיקור או זריקות נגיד שלא לוקח לך זמן מהעבודה, הם חייבים לדעת?

adii1201

New member
כן, כי חתמתי וס"ר

ויש גישה לתיק הרפואי שלי. וכיוון שכל שנה מחדשים לי חוזה, כל שנה אפשר לחזור לתיק הרפואי שלי... תכלס, זה נורא נורא דבילי. כי זה מאוד הגיוני שזה ייקרה, ועדיף יהיה לתת לי לטפל בזה

adii1201

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo58.gif+מש"ש אולי טיי, אביב וכל מי

שאולי יודע! שמעתם משהו על טום ורנה שמתנשקים
? או לינטום שרבים ונפרדים
? הלפ מי פליז

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifמש"ש ../images/Emo58.gif

לא יודע בוודאות אבל... אפשרות א' - טום שוכר את רנה לעצב לו את המשרד. לפי המש"שים משהו שם מתחרבש. בהתחלה דווח שטום ורנה רבים אבל אחר כך נכתב שלינט אומרת משהו אחד, רנה אומרת משהו אחר וטום מצדד ברנה. אפשרות ב' - (וזה ספויילר שטרם כתבתי) - בפרק האחרון רנה מביאה לארוחה שלה ברמן. בתחילה היא שונאת אותו, אחר כך לוקחת אותו כדייט שלה לארוחה בבית אחר, אחר כך נלחמת בו (הא?) ובסוף זורקת אותו. אחרי כל זה היא מסיימת עם גבר אחר. רוב השמועות/השערות אומרות שזה טום אבל שום דבר ודאי. מישהו צריך להיפרד עד סוף העונה וההימור שלי זה גבלוס. ולכן אם את שואלת אותי לדעתי רנה תסיים גם קרלוס. כפי שציינתי בעבר - מארק אמר שטום ולינט לעולם לא יפרדו.

למעלה