לא../images/Emo6.gif זה פשוט יגרור רשימת סרטים
וסדרות ודברים שפליסיטי הייתה בהם שאת חייבת לראות
אני בוחרת להתחיל באישיות שלה, כי האישה הזו מדהימה לדעתי. התאהבתי בה לחלוטין (אני סטרייטית, חשוב לציין
לא שחלילה יש לי בעיה עם הצד השני, אני פשוט בקטע של דאג סוונט איתי במיטה
) אחרי שראיתי את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=HQI8PQ8K1uA אי אפשר, פשוט אי אפשר שלא למות עליה
אגב, הבעל הזה שהיא מדברת עליו בכזו הערצה, שמסתכל עליה בקהל עם דמעות בעיניים, כפרעליהם
הם בין הזוגות הכי מיוחדים שנתקלתי בהם
*וואי עדי תפסיקי לחפור או ששירלי תברח מכאן
* ועכשיו לקריירה שלה
היא שיחקה בתפקידי אורח בהרבה סדרות: פרייז'ר כמו שציינו כאן (בעונה 11) ובחוק וסדר, ובתיקי X (אני לא בטוחה אם זה תיקים באפלה
), ובגולדן יירז, ובדה ווסט וינג, ובדה די איי. מעבר לזה היו לה 2 סדרות שלה בתפקיד ראשי: הקומדיה המדהימה ספורט באוויר, שהייתה הצלחה מסחררת בקרב המבקרים אבל כישלון גמור לצערי הרב בקרב הצופים ולכן היא ירדה מהמסך לאחר 2 עונות בלבד. חבל, מאוד מאוד חבל! אבל בהחלט שווה את הצפייה! משחק שם יחד איתה פיטר קראוז
השנייה היא אאוט אוף אורדר, מיני סדרה של 6 פרקים, ששיחק שם בין היתר גם בעלה, וויליאם ה. מייסי (את בטוח מכירה אותו!) ואריק שולץ (הוא היה באנטומיה, הוא שיחק את האסיר הזה שנידון למוות שמרדית' יצאה משם בוכה בהיסטריה) וגם תהרגי אותי אבל ברח לי השם שלה, זאת ששיחקה את אלי, סוחרת הסמים שגרה בבית של גבי וקרלוס בעונה 4. זו סדרת דרמה ופליסיטי פשוט מדהימה שם
ולא, אין לזה קשר לעובדה שחצי מהזמן היא ערומה
ועכשיו לסרטים
את
ח-י-י-ב-ת לראות את הסרט שלה טראנסאמריקה. לא נשכח ולא נסלח לאקדמיה על שלא נתנה לה את האוסקר שהגיע לה על הסרט הזה (ריס ווית'רספון הכלבה
) היא נותנת שם את תפקיד חייה ושם, בניגוד לדספרט, ממצים את כל האספקטים ואת כל היכולות שיש לאישה הזו בתחום המשחק. היא פשוט במילה אחת מדהימה. ואם את רוצה באנגלית בשתי מילים Breath taking. אח"כ היא עשתה את הסרט "החוק על פי ג'ורג'יה" עם ג'יין פונדה ולינדזי לוהאן, ולפני שאת שופטת אני חושבת שלינדזי לוהאן שחקנית מצויינת ואם היא הייתה במקום לעשות שטויות משקיעה את כל האנרגיה הזו בלפתח את הכישרון שלה, היא הייתה מגיעה רחוק. הסרט הכי אחרון שלה הוא פיבי בארץ הפלאות שלדעתי הוא פשוט סרט משפחה מקסים! שם היא משחקת עם ביל פולמן ועם פטרישיה קלרקסון ועם אלה פנינג שהיא הדבר הכי מתוק בעולם! והיא מוכשרת ברמות שלא האמנתי שילדה בגיל שלה מסוגלת להיות! זה סרט כזה מקסים כל כך שווה צפייה
בקיצור, אחרי שחפרתי ארוכות והמלצתי על הרבה דברים, אוצי רוצי לדרכך ותתחילי להבין למה אני סוגדת לאישה הזו
אם את צריכה עזרה בלהשיג משהו ממה שהזכרתי שלחי לי מסר