pilovich shahaf
New member
ronnie yoffe...../images/Emo124.gif
ראשית אינך צריך להכיר אותי בכדי לאיית את הניק שלי כראוי, ולא כפי שעשית זאת.."פילולוביץ´ שחר"בתגובתך שלעיל...מה שמוכיח על התנשאות, גיזענות ובדרך מסויימת הכפשה, ומאחר והינך קצין בכיר במיל´ בצה"ל, מנהל סניף ישראר באילת בכלל ושדר בעל תכנית רדיו "יופה של שבוע בכל יום שישי", אני מצפה מימך לתקן את טעותך כמקובל בכלי התקשורת הכתובה, המדוברת והמדיה...לטיפולך
שנית- לתוכן תגובתך שמתיימרת לבוא מאיש נאור ומכובד שכמוך...תגובתי היא..|"חרקירי-אהוד ברק במבחן התוצאה"
שלישית- לגבי הסיפא שבתגובתך "הנאורה"...ציטוט:"עד היום יש "הוגי דיעות" שמכחישים את השואה ומעניין מה דעתו של מר פילולוביץ"..."סוף ציטוט מתגובתך אלי, תגיד לי מר ronnie yoffe מה דעתך על הקישור המצ"ב...לאור שאלתך אלי שלי היא מובנת מאליה כמו שנאמר..."שאלה רטורית גרידא..."
ראשית אינך צריך להכיר אותי בכדי לאיית את הניק שלי כראוי, ולא כפי שעשית זאת.."פילולוביץ´ שחר"בתגובתך שלעיל...מה שמוכיח על התנשאות, גיזענות ובדרך מסויימת הכפשה, ומאחר והינך קצין בכיר במיל´ בצה"ל, מנהל סניף ישראר באילת בכלל ושדר בעל תכנית רדיו "יופה של שבוע בכל יום שישי", אני מצפה מימך לתקן את טעותך כמקובל בכלי התקשורת הכתובה, המדוברת והמדיה...לטיפולך