האם הקרב סונן סילבה 2 היה מכור?

depresia

New member
האם הקרב סונן סילבה 2 היה מכור?

ברגעים בהם הקרב התרחש כבר הרגשתי שמשהו פה מסריח.
איך יתכן שבסיבוב הראשון סונן מוריד את סילבה לקרקע תוך שתי שניות בלי טיפת מאמץ ושולט בו סיבוב שלם, ובסיבוב השני סונן כל כך כל כך מתקשה להוריד אותו לקרקע?!?!

ואז חשבתי על זה כמה ימים, והגעתי למסקנה, היתכן שהקרב היה מכור?
יש פה שתי אפשרויות, או שסילבה הפסיד בכוונה את הסיבוב הראשון, ורק בסיבוב השני התחיל להלחם באמת, או שסונן הפסיד בכוונה בסיבוב השני.

אני הייתי רוצה להאמין באפשרות השנייה כי אני אוהד של סונן ולא של סילבה, אבל אם להיות אובייקטיביים, שני התרחישים אפשריים.

רז קורן

New member
האם ייתכן שרושם ההודעה הוא טרול?

כי קראתי את ההודעה שלו, ואני יכול לחשוב רק על שתי אפשרויות.
או שהוא דביל, או שהוא טרול.

אני רוצה להאמין באפשרות הראשונה, אבל אין לי דרך לדעת...

depresia

New member
תתייחס בבקשה להודעה באופן ענייני

אני מודה שאני מעריץ של סונן, אבל זה לא הסיפור.

זה פשוט נראה הזוי, איך זה שאנדרסון סילבה הראה טייקדאון דיפנס כל כך מבריק בסיבוב השני, בעוד בסיבוב הראשון...טוב, אני מאמין שאני לא צריך לפרט מה קרה בסיבוב הראשון.

אני גם לא פוסל את זה שסילבה נתן לסונן לקחת אותו לקרקע בסיבוב הראשון...

או שאולי סונן בכוונה "לא הצליח" להוריד את סילבה לקרקע סיבוב שני.

ואגב, זה ברור שבעמידה אין לסונן מה לחפש מול סילבה, או שהוא מוריד אותו לקרקע או שהוא מפסיד, פלוס, ממה שסילבה אומר הוא בכלל לא התאמן על היאבקות וטייקדאון דיפנס לפני הקרב, יכול להיות שהוא משקר?

danielmo1

New member
אני אגיד לך מה קרה

בסיבוב הראשון סילבה ניסה על ההתחלה להכניס קומבינציות והוא השתולל (כנראה מעצבים שהצטברו אצלו)

ואז סונן ניצל את זה ולקח לקרקע
בסיבוב השני סילבה עלה יותר שקול, והנסיונות של סונן לא צלחו, ואז סילבה הכניס כמה מכות טובות וסונן איבד את הצפון ועשה שטויות והפסיד את הקרב

זה אולי הקרב הכי לא מכור שהיה אי פעם על איזה מכירה אתה מדבר?

depresia

New member
שטויות במיץ

צ'ייל סונן מתאבק על, אנדרסון סילבה אפס בהיאבקות, סונן אמור היה להוריד אותו לקרקע בסיבוב השני בדיוק כמו שהוא עשה לו 6 סיבובים רצופים לפני כן...מאוד מאוד לא ברור כל העניין הזה...

מה שכן, החשק לראות יו אף סי די ירד מאז הקרב הזה, בתואר אוהד שרוף של סונן, במיוחד שלא נראה לי שאי פעם יהיה קרב שלישי בינהם, וגם אם כן, זה כנראה יקרה ששניהם כבר יהיו זקנים ולא רלוונטיים יותר לאליפות(שניהם כבר עברו את גיל 35).

כן,זה מה שחצי פורום חשב בשנתיים האחרונות

כמה זה כבר קשה להוריד מרכז כובד ולעשות over under עם הידיים? כמה מוכשר צריך להיות?

סונן טוב בpower double leg . במאבקים על הגדר הוא לא משהו בכלל. ביספינג כל שניה סיבב אותו לתוך הגדר ונתן לו אגרופים כל פעם שסונן ניסה להתאבק איתו על הגדר.

אפילו אוקמי שנחשב למתאבק טוב ואפילו התאמן עם סונן לא הצליח להוריד את סילבה ליד הגדר.

אתם אף פעם לא מסתכלים על קרבות כמו שצריך, על הפרטים הקטנים. ראיתם קרב אחד שבו הורידו את סילבה 5 פעמים אז זהו...יש לו חרא TDD.

danielmo1

New member
עוד באמת יאמינו שמה שכתבתי זה שטויות במיץ

אתה פאן בוי, וכיאה לפאן בוי אתה לא מסוגל להתמודד עם ההפסד של הלוחם שלך

גם הלוחם החביב עלי הפסיד לאנדרסון סילבה, מה לעשות זה הספורט תדע להתמודד עם זה אחי.

רז קורן

New member
תגובה ענינית

מצטער, אבל אתה כותב כמו מעריץ ילדותי.
מה זה בכלל אומר מתאבק על?
100% הורדות בכל ניסיון? 100% הגנה מהורדות מול כל לוחם?

סונן הוא מתאבק מעולה, בגלל זה יש לו אחוז הורדות גבוה מאוד, אבל לא 100% - אפשר לחסום אותו.
סילבה הוא סטרייקר מחונן, בגלל זה יש לו את אחוז הפגיעות הגבוה בליגה, אבל לא 100% - הוא מפספס לפעמים.

להגיד שסונן היה "אמור" לעשות משהו, זה פשוט מגוחך.
קרב זירה הוא לא חישוב קר של מרכיבים אמפיריים, הכנסה לנוסחה, וקבלת תוצאה דטרמיניסטית...

זה מובן שאתה אוהד של סונן, מה לעשות שהוא הפסיד אחרי שנתיים של טראש-טוק, תתמודד.

depresia

New member
תגובה

לא הייתי אוהד של פרו רסלינג בשום שלב בחיים שלי.

האמת שלי עברו אותן מחשבות, אבל בקרב הראשון

איך ייתכן שסונן נותן לסילבה מכה שגורמת לו להתנדנד, סילבה נשאר המום, וסונן מוריד אותו בכזו קלות לקרקע?

סיבוב שני סילבה קופץ על סונן עם ברכיה מעופפת לגוף....נו באמת. גם אני הייתי מוריד את סילבה לקרקע עם כזו ברכיה חלשה.

סיבוב רביעי סיבה מפוצץ את סונן וגורם לו ליפול, יורד איתו לקרקע, וסונן עושה לסילבה הטלה כשהוא יושב! מדע בדיוני.

סיבוב חמישי סילבה ממשיך לחטוף מכות ואז שולף משולש עם ארמבר ומסיים את הקרב.

מה נראה לך יותר מכור, הראשון או השני?

אני אשאל שאלה ממקדת: איך סילבה בדרך כלל מנצח בקרבות שלו(יש 15) ? בסיבוב השני כשהסיבוב הראשון זה חימום? או בסיבוב החמישי כשבארבעה הראשונים פותחים לו ת'תחת?

שים את הרגשות שלך בצד, מי מהקרבות נראה לך מכור עכשיו?

AmitNHB

New member
לא מכור, אסטרטגיה. סילבה רצה להעניש את סונן

על כל הטראש אז גרם לו "להאמין" שהוא יכול, ואז השפיל אותו עם TKO.

yair_bar

New member
מנהל
נו באמת, אתה הולך קצת רחוק מדי

בתחילת הסיבוב הראשון סונן לקח יפה מאד את סילבה לקרקע והשאיר אותו שם כל הסיבוב.

אני מוצא את עצמי מזכיר שוב ושוב שהנצחון של סילבה בנוי סך הכל על ההחלקה המפגרת של סונן שהביאה אותו לשבת על הקרקע מול סילבה שרץ אליו עם ברכיה וסגר את הסיפור.

זה לא שסילבה הוריד את סונן.

ממש אין פה השפלה

זקס11

New member
אני רואה את זה קצת אחרת

הפעם סילבה הגיע מוכן. ואכן, סונן לא הצליח להוריד את סילבה בסיבוב השני. שים לב שסילבה החל לקבל בטחון אחרי דקה, ויש לו קאונטר מדהים בזמן 3:45 לסיבוב. משם סונן נכנס לייאוש, ואיבד את הריכוז והגיימפלן.

ועוד משהו- אתה כתבת שסילבה קם לא מפוקס מהסיבוב:"הוא לא היה מפוקס ומישהו בא והוביל אותו לפינה הנכונה". אז לידיעתך- בכל פינה יש מצלמה. לכן סילבה רץ לעמדת הצלם. מה שהוא לא שם לב זה שהוא רץ למצלמה השלישית, ולא למצלמה של הפינה. אני יודע את זה, כי ראיתי את השידור באתר של ה UFC, ושם אתה יכול לבחור לראות את השידור מהמצלמות הממוקמות בפינות, או מ CAM3, שזו המצלמה הסילבה הלך אליה. מה שאומר שסילבה היה מפוקס לחלוטין.

yair_bar

New member
מנהל
ראיתי שוב את הקרב

השני באמת היה במומנטום של סילבה ונכנסו כמה שסחררו את סונן.

בכל זאת, אל תהפכו את הנצחון למוחלט וחד משמעי. זה לא היה קרב אבוד עם שסונן החליט לעשות שטויות. אולי הוא הבין שהקרב הולך נגדו ולכן פעל כפי שפעל, אבל עדיין.

לא נכון חביבי, הסיפור לא היה גמור אחרי הברכיה

סונן התרומם תוך כדי ניסיון להכנס שוב לדאבל - לג, וסילבה הכניס שני אנדר-הוקס ומנה את ההטלה. מה שסיים את הקרב היה אגרוף מגל ימני שנכנס לרכה של סונן וגרם לו ליפול.

תסתכל על הקרב עוד פעם...אני מסתכל עליו כל ערב 3-4 פעמים מיום ראשון. זה בערך 15 פעם עד עכשיו...כמו פאנבוי אמיתי!

למעלה