האם הקרובים שלכם יודעים על הבלוג שלכם?

yael d a

New member
האם הקרובים שלכם יודעים על הבלוג שלכם?

האם המשפחה שלכם יודעת שאתם כותבים בלוג? והחברים (שלא מתפוז)? האם יש להם את כתובת הבלוג שלכם? הם קוראים בו בקביעות? האם כשאתם מפרסמים פוסט אתם חושבים איך יגיבו המכרים שלכם? אם הבלוג שלכם חסוי מהמכרים שלכם - למה בחרתם כך?

לא

אף אחד מ"בחוץ" לא יודע על קיומו של הבלוג שלי. רוב מכריי בכלל לא יודעים מה זה בלוג.

suki da yo

New member
הרוב יודעים

יש לי הסכם חיסיון עם ההורים שהם לא נכנסים, וחוץ מזה לא ממש מטריד אותי מי ומו.

orelie

New member
היי יעל

זה מאוד תלוי מה היעוד של הבלוג שלך אם את רוצה שזה יהיה מכתב שלא נשלח... אבל שכולם יקראו אותם כולל אלה שהיו צריכים לקבל את המכתב אז את יכולה לספר שיש לך בלוג אם מה שאת כותבת מאוד מאוד פרטי וכמו יומן אישי מחבוא במגירהואת בשום פנים ואופן לא רוצה שיקראו אותו... אז אל תספרי אני אישית כולם יודעים שיש לי בלוג אבל לא מסרתי כתובת או פרטים נוספים יעל

y י ר י ת

New member
יודעים משום שבתחילת הבלוג

הוא היה מיועד לתעד את תהליך פתיחת העסק שלי לכן הכתובת צורפה לחתימה על המיילים שלי מאז הבלוג השתנה מהחתימה באימייל הוא הוסר אני מניחה שאת רוב הקרובים והמכרים הוא לא מעניין והם לא קוראים בו ולא מנויים. בן זוגי, אחי ואמי קוראים בו קבוע למעשה, הבלוג הקודם שלי, שבו כתבתי את עצמי לדעת במשך כמה שנים, גרם לאמי להתאהב בי מחדש ובעיקר להבין אותי מעולם לא חשבתי כיצד יגיבו על רשומה שלי אם כי מן הסתם יהיו דברים שלא אעלה לבלוג מסיבות אחרות [זו אני שבחרתי להיחשף פה ולא הם] אבל אפילו מעיקרון זה אני לעיתים גולשת קלות בזהירות,,,

Master Stav

New member
אחהל שאלון .....

כולם יודעים על הבלוג שלי , הכתובת מוופיעה בחתימה שלי בתפוז ובמיל שלי ..... חלק גדול מחברי ומשפחתי מנוי וקורא קבוע בבלוג שלי ( התגובות משעשעות כל אחד מוצא שם את עצמו .... ) מעולם לא חשבתי איך יגיב מי שיקרא מה שאני כותב ...אני כותב כדי לשחרר ...ומחייך כאילו אני מתכוון לכך .

ע נ נ ת

New member
כן ../images/Emo13.gif

בעלי קורא אצלי ואני אצלו, אנחנו גם מדסקסים את נושאי הרשימות שלנו לפני שאנחנו כותבים אותן, או תוך כדי הכתיבה... אמא שלי, אחותי, חברות שלי וכמה מהגיסים שלי גם קוראים אצלי.

כולם יודעים

משפחה, חברים ואפילו חברים של הבנים. הם קוראים בקביעות. רובם אמנם לא מגיבים בבלוג אך בשיחת טלפון או מפגש אני יכולה לשמוע: "קראתי שהוא סיים קורס קצינים"
הבעיה היחידה היא שגם כמה עובדים סוציאלים גילו את הבלוג שלי וברשומות שקשורות לרווחה אני מצנזרת 90% ממה שבאמת רציתי לאמר עליהם...

כולם יודעים

אחדים גם קוראים. לפעמים אני מצטערת שסיפרתי, מצד שני זה סיפוק עצום לקבל תגובות חמות מאנשים מסויימים שמכירים אותי. יש לי גם בלוגים חסויים שאיש לא מכיר.

Bezalel P

New member
פעם הייתה דילמה

אבל סוג הנושאים שאני כותב עליהם הוא כזה שלא מדובר באסון אם אנשים שמכירים אותי יכירו גם את הבלוג (ואני לא מדבר על בלוג הבית מן הסתם). אז התשובות שלי הן כן, כן, חלקם וכן.

wranger

New member
בהתחלה לא ידעו, עכשיו כן.

בהתחלה רק אחותי ידעה ומספר מצומצם של חברים, ובשלב מסוים סיפרתי לכל מי שאני מכיר ועכשיו הכתובת מתנוססת בפרופיל שלי בפייסבוק, בחתימה שלי במיילים ובכל מיני מקומות אחרים באינטרנט. אני יודע שההורים שלי קוראים בקביעות (לאמא שלי יש הרגל מגונה להגיב טלפונית), אבל זה לא ממש הפך לנושא שיחה בחבר'ה. ולגבי הכתיבה - מדי פעם אני קצת מצנזר את עצמי, אבל לרוב שופך הכל ולעזאזל מי שיקרא.

motior

Member
כולם יודעים

חלק קוראים בקביעות (אשתי, אחיי, חמותי, אפילו חלק מהעובדים שלי) חלק לפעמים לפעמים זה מפריע לי - כי אני לא באמת יכול לכתוב דברים אישיים אבל זה לא מש אופי הבלוג שלי בכל מקרה - אם באמת הייתי רוצה לפרסם דברים אישיים הייתי בודאי פותח בלוג אחר

ניקי ב

New member
כולם יודעים אין לי מה להסתיר

ואני די גאה בבלוג איך יגיבו המכרים ? שיהיה להם בתאבון! ניקי.

אין לי מושג איך לא עשיתי את זה קודם..

נרשמתי אצלך והוספתי אותך גם לבלוגים שלי.. כמו את החיים גם את האוכל צריך לעשות באהבה :)

חדשוטק

New member
איזה שאלון כיפי!

קודם כל, כל התשובות שאני עונה כאן תקפות לגבי שני הבלוגים שלי: גם חדשוטק וגם "קוטר". כל המשפחה יודעת שאני כותב בלוגים, אבל הם לא מתעניינים בזה, ולכן בד"כ גם לא קוראים. החברים יודעים שאני כותב בלוגים, אבל במקרה שלי רוב החברים שלי הם אנשים שבקושי יודעים מה זה בלוגים, ואלה שכן - ע"ע המשפחה. את כתובות הבלוגים שלי אני מפרסם בקביעות בכל דרך והקשר אפשריים, וליתר ביטחון מסביר להם גם איך הכי קל למצוא אותם בגוגל. מעט מאוד אנשים שאני מכיר במציאות קוראים את מה שאני כותב בקביעות. בבלוג הטכנולוגיה כמובן שמעולם לא עניינה אותי תגובת המכרים, אבל ב"יומנו של קוטר ממוצע" מצאתי את עצמי כמה פעמים שוקל איך לנסח דברים כך שהקרובים אלי לא ייעלבו. קרה גם שביקשתי רשות מחברים לציין פרטים אודותיהם שעלולים היו לגרום אחרים לזהות אותם. זהו.

דנטל

New member
יששששששששששש שאלון

האם הקרובים שלכם יודעים על הבלוג שלכם? כן האם המשפחה שלכם יודעת שאתם כותבים בלוג? כן והחברים (שלא מתפוז)? כן האם יש להם את כתובת הבלוג שלכם? יש למי שרצה הם קוראים בו בקביעות? חלקם מנויים האם כשאתם מפרסמים פוסט אתם חושבים איך יגיבו המכרים שלכם? לא אם הבלוג שלכם חסוי מהמכרים שלכם - למה בחרתם כך? הוא לא חסוי, אבל יש אנשים שמעולם לא הזכרתי אותו בפניהם די בכוונה. אלה כמה גברים שכתבתי עליהם. יש לציין, שיש גברים שכן יודעים על הבלוג וקראו מה שכתוב עליהם.

למעלה