האם הקרובים שלכם יודעים על הבלוג שלכם?

yaakii

New member
גם אני ../images/Emo26.gif

האם הקרובים שלכם יודעים על הבלוג שלכם? בערך 10 חברים ובני משפחה האם המשפחה שלכם יודעת שאתם כותבים בלוג? והחברים (שלא מתפוז)? חלק מבני המשפחה. האם יש להם את כתובת הבלוג שלכם? לקצת חברים כן, המשפחה לא מתעניינת. הם קוראים בו בקביעות? לא. האם כשאתם מפרסמים פוסט אתם חושבים איך יגיבו המכרים שלכם? כן.

שלושה אנשים בעולם יודעים על הבלוג שלי

אשתי ושני חברים. ככה בחרתי כי ככה נוח לי כרגע.

eti19651

New member
אני מספרת לכולם.

אני מאוד נהנית לכתוב, משתפת את כל המכותבים שלי ברשומה חדשה שיוצאת.משתפת את חברותיי בחדר כושר, חברים שלי בפייסבוק, בני משפחתי. כל תגובה שאני מקבלת מרגשת אותי. בבלוג שלי אני משתפת/נותנת מהידע שלי,המקצועי והאישי, בחוויות שלי . שנים רציתי לכתוב ולא הצלחתי ובשנתיים האחרונות אני גאה בכל מאמר, מגזין ורשומה שאני כותבת. תודה ששאלת.

Master Stav

New member
התכוונת .....

אוי זרזיף

gils33

New member
אצלי כווווווווווווווווווווווווולם

יודעים קוראים ומגיבים. לפעמים מבעס כי אי אפשר לרשום דברים אישיים וכאלו שמפריעים לך במשפחה. אבל בהחלט מספק,מהנה,ממלא.

אני גם אענה ../images/Emo13.gif

הקרובים שלי יודעים על הבלוג המשפחה שלי יודעת שאני כותבת וכותבת בלוג. הם המעריצים מספר אחת שלי. ואבא שלי אפילו מנוי לו במייל. החברים מחוץ לתפוז גם יודעים עליו. כתובת הבלוג שלי מפורסמת אפילו בדף שלי בפייסבוק, ככה שאני מניחה שלא קשה להגיע לשם. וכן, יש להם את הכתובת.. חלקם קוראים בו אני חושבת על זה לפעמים אבל זה לא שיקול מכריע.

yael d a

New member
עכשיו תורי.. ../images/Emo105.gif

ההורים שלי יודעים על הבלוג שלי ואת הכינוי שלי בתפוז. יש לנו הסכם שהם לא נכנסים אליו, אלא במרי חרום בהם הם חייבים להשיג מידע עלי, הסכם זה נוצר בעקבות אירוע בעבר שבו אם כתובת הבלוג הייתה בידהם הדברים היו יכולים להסתדר יותר טוב. יש לי חברים שיודעים על הבלוג שלי, אני מבקשת תמיד לא להכנס ולא נותנת את הכתובת. הבקשה הנוספת שלי תמיד היא שאם הם בכל זאת מצאו את הבלוג שלא יספרו לי על כך שהם קראו. הדברים שאני כותבת הם מאוד אישיים ואם אדע שהקרובים אלי קוראים בבלוג אצטרך להעביר את המילים שלי דרך מסננת צנזורה שאני לא מעוניינת בה

יודעים

אך ביקשתי מהם לא להגיב ברשומות שלי כשיש משהו ששווה להמשך דיון, אז אנו מדברים על זה ומפתחים את הנושא.

למעלה