האם "השורד בבית" הוא עובד בלוגיית תפוז?

GinAndTonic

New member
האם "השורד בבית" הוא עובד בלוגיית תפוז?

נתקלתי בבלוג, שפורסם כמובן בעמוד הראשי ובבלוגיה - ובו הוא עונה בעצם, לכל התלונות שהיו פה בבלוגיה, על התוכן הרדוד עליו כותבים ואותו מעלים בבלוגיה. כבר עם עלייתו של השורד בבית - שלמרבה הפלא, למרות שכביכול היה אמור לעקוב אחרי כל השרדות - מתישהו הפסיק להתפרסם בעמוד הראשי היות וקיבל בערך 5 תגובות לפוסט - טענתי שמדובר בעצם בכותב מתוך בלוגיית תפוז עצמה. שימו לב למבחר ציטוטים, שהם כמענה ישיר, באותם סיסמאות מעצבנות - רק עם ציניות - וההאשמות כאילו אלו, שחותרים לאיכות, וטוענים שהאח הגדול משחית - הם הורסי התרבות: "כן, אני יודע שבתור אחד שמסוגל לחבר כמה מילים יחד למשפט עם משמעות ושהוא לא יכלול בסוף !!!111 אחד, אני אמור להסתייג ואפילו להזדעזע מהאח הגדול. אני אמור לשחק אותה שנון, לכנות את זה "הפח הגדול" ולטפוח לעצמי על הגב מרוב אושר על ההברקה" "אני אמור להסביר שאני בקושי צופה בטלוויזיה, ואם אני כבר צופה אז זה רק בערוץ 8, יס דוקו או נשיונאל ג`אוגרפיק. אם אני רוצה משהו קצת יותר מבדר, אני אצפה בשידורים חוזרים של החמישיה הקאמרית, כי זה הומור אמיתי (וגם את זה אני עושה רק אם בדיוק סיימתי לשמוע עכשיו את הדיסק של לאונרד כהן ולא מתחשק לי לשמוע אותו שוב)" "אני בוטח מספיק באינטלקטואליות שלי בשביל להודות שאני צופה באח הגדול מסיבות שטחיות לחלוטין. אני סומך מספיק על העומק שלי בשביל להודות בזה שאני רדוד." "אני צופה באח הגדול כי יצר המציצנות בוער בתוכי כמו אצל כולם, וזה הרבה יותר קל ויעיל מאשר להסתכל דרך החלון לשכנים, במיוחד בחורף" "אני לא חושב שזה מביא להרס הנוער בארץ. אני חושב שאנשים שמאשימים את הטלוויזיה בהרס של משהו ומתחמקים מלקחת אחריות על גידול הילדים שלהם, הם הרבה יותר משמעותיים בהרס התרבות בארץ." אז בואו נראה מה אמרו פה או רמזו פה - על אלו שאמרו שהאח הגדול הוא רדוד ותת רמה - *שהם חסרי חיים - כי כן, אני אכן מקבל זקפה כל פעם שאני טוען שהאח הגדול זה שיא הרדידות. ממש תחליף ויאגרה. *שהם פלצנים - כי כן, אני רואה כל יום וכל היום שידורים חוזרים של החמישיה הקאמרית... *שהם לא עמוקים, כי הם לא מודים שהם רדודים - ווואוווו זה ממש הפוך על הפוך על הפוך כאילו דההההההההההה איך לא?! *שהם מציצנים - אל תשאלו, יש לי פה 40 שכנות פצצות, 90 60 90 , ולכולן יש חלון ממש מולי - מממ...למי אני אציץ הפעם? *שהם הורסים את התרבות בארץ - רק כי הם טוענים שהטלוויזיה מעצבת את הנוער... (אגב הערה ברצינות : מחקרים הוכיחו כבר, שלטלוויזיה השפעה גדולה על האלימות בקרב בני נוער ואנשים בכלל.) אין לי מושג מי הוא "השורד בבית". אבל לי זה נראה כמו פוסט מוזמן. ציניות בשקל, טענות בשקל, דמגוגיה בשקל. כך או כך, הפוסט הזה קודם כדי להעביר מסר כלשהו. וזה רק מוכיח, שבבלוגיה הזאת, עוסקים בלתת תשובות בהפוך על הפוך, בצורה ילדותית, ובהטחת נייר טואלט עם קקי. במקום - בישירות, בכנות, בניקיום כפיים. שיבושם לכם.

הולך להיות מעניין בחודשים הקרובים

לא בגלל תוכנית האח הגדול, אלא בגלל ההודעות שתכתוב כאן בעקבות הקידומים של רשומות האח הגדול בעמוד הראשי. בשנה שעברה למדתי על קיומם של ה"בובלילים" רק מהקידומים כאן בתפוז (אני לא צופה בתוכנית).

אתה לא נח לרגע?

די באמאשלך תפסיק כבר תתעסק בחיים שלך יש לך בלוג תעדכן שוב וזהו חלאס לחפש זה כבר מתחיל להיות מעיייייק

GinAndTonic

New member
אולי תבודק את הזהות האמיתית שלי

אם איזו תכונה לא חוקית. כי רק ככה תוכל להשתיק אותי.

תבין אתה חייב להפסיק להלחם

לא יעזור לך זה שתגיד לי שהשתמשתי בתוכנה לא חוקית לא תעזור לך גם כי מה שאני כותב מעניין המון המון אנשים!

לשונאי10

New member
אתה בטוח?

שמא אתה חוסם את כל מי שזה לא מעניין אותו?

מי שמגיב תגובה לא במקום בבלוג שלי

נחסם ואני לא מעוניין לראות תגובות שלו בבלוג שלי

לשונאי10

New member
תיקון:

מי שמַביע דעה שונה ואינו מסכים עמך, אתה חוסם אותו. זכותך, זה הרי הבלוג שלך.

ממש לא נכון

תלוי איך הוא מגיב ואיך הוא פונה אני לא חוסם מי שלא מסכים עם דעתי אתה מוזמן לראות תגובות כאלה בכל מני פוסטים עזוב השיחה הזאת לא בשבילי שיהיה לילה טוב.

Galadriel 3000

New member
בעקרון

בד"כ הכלל הוא, משהו שמעניין המון המון אנשים = משהו שטחי ורדוד שמהווה מכנה משותף נמוך. לפחות זה ככה בארצנו הקטנטונת. זהו. עכשיו בטח הסתתי את ההמונים נגדי ומחר יבוא אלי הביתה רוצח עם גרזן.

הלוואי

עוד משכורת נוספת לחשבון בנק בהחלט יכלה להועיל, אך למרבה הצער, איני מקבל שום שכר מתפוז. אשמח אם תפוז ישמעו לדבריך ויתחילו לשלם לי, ישר כח!
לצערי, לצערך (או לשמחתך) הדברים שנכתבו, נכתבו על ידי בלבד, ומייצגים את דעתי ואת עצמי בלבד. הרדידות, השטחיות הן שלי, ואך ורק שלי. לכן אי אפשר להגיד פה "אמרו" או "רמזו" אלא יש לומר "אמר" ו"רמז". וזה יכעיס אותי מאד אם אתר כמו תפוז ינסה לנכס אליו את הרדידות שלי. שימצא לעצמו רדידות משלו. (אגב הערה ברצינות : רוב המקומות האלימים ביותר בעולם הן מדינות עולם שלישי נחשלות ששם אין טלוויזיה בכלל. איפה היית מעדיף לחיות, בארץ עם כל הטלוויזיה האלימה והרדודה או בסודן? בנוסף, רוב המחקרים המעידים על קשר בין אלימות לצפייה בטלוויזיה אכן מצביעים שיש קשר, אבל רובם לא יכולים להגיד אם זאת הצפייה בטלוויזיה שמביאה לאלימות או שילדים שמראש נוטים לאלימות גם נוטים לצפות יותר בטלוויזיה ). חבל על כל הכעסים. אני בטוח שיש ברשת אינספור מקומות שכן יכולים לספק את סוג התוכן שאתה ואחרים מעוניינים בו (ובאופן אישי אני לא מסכים איתך שהוא לא מקודם ולא נמצא בתפוז) ובסופו של דבר, הכי חשוב לזכור- כול בלוג, כולה האח הגדול. זה לא אסון טבע, לא מלחמה ולא מחלה סופנית. בוא נקח הכל בפרופורציות הנכונות. אתה לא חייב לאהוב, אתה זכאי לשנוא, אני יכול להבין בקלות את הסלידה שלך. אבל הכל מכוונות טובות. אולי הבלוג לא העלה עניין או חיוך על פניך, אבל אולי אצל אחרים כן. גם להם מגיע, לא? שיהיה לך המשך שבוע נפלא|

GinAndTonic

New member
אתה כותב בינוני עם טענות דמגוגיות

אתה באמת מאמין בשטויות האלו שעדיף לראות האח הגדול וזה בעצם במקום להציץ לשכנים? או שמי שחושב שהאח הגדול משרישה תרבות זבל (קבל עובדה - בובליל נהיה גיבור ועשיר) ושהיא חלק מהרס תרבות הנוער - תורם יותר להרס הנוער, רק כי הוא גורס כך? תכחיש בבקשה את הטענות האלו, אחרת אתה לא רק דמגוג אלא גם דביל.

בהחלט יכול להיות

אני בהחלט לא חושב שאני עמוס עוז ואפילו לא סמדר שיר. לא תשמע אותי אומר מילה אחת על איכויות הכתיבה שלי. בהחלט יכול להיות שהן בינוניות ואפילו פחות מזה. האם אני באמת מאמין שעדיף לראות את האח הגדול במקום להציץ לשכנים? לא, אבל אני מאמין בהומור החביב שהמשפט הזה בא לבטא בקונטקסט שהוא נכתב במקור. אפשר לקרוא אותו כמו שהוא, ואפשר לקרוא בין השורות ולהבין שמדובר בסך הכל בדרך הומוריסטית להגיד שאני חושב שההצלחה של האח הגדול נובעת מכך שהיא מספקת איזשהו יצר הצצה והשוואה טבעי שקיים אצל הרבה אנשים, ושאני לא רואה משהו רע או פסול בזה. האם אני חושב שמי שחושב שהאח הגדול משרישה תרבות זבל תורם יותר להרס הנוער? ובכן, גם לא, כי אני משתדל לא לחשוב ולעשות הכללות כאלו באופן גורף (למרות שכמו כל בן אדם, גם אני חוטא בהן). האם אני חושב שנהיה נורא נח פשוט ולכן גם פופלארי להאשים את הטלוויזיה והתוכניות במקום שבו ההורים והחינוך נכשלו? בהחלט כן. אני דמגוג? יתכן. דביל? יש מצב. לא רואה את עצמי ככזה באופן אישי, אבל אם נח לך ולאחרים לחשוב עלי ככזה, בכיף. אני אפילו לא אתווכח. אני בסך הכל בעד כיף, הומור ולא לקחת דברים שהם באמת לא כל כך חשובים וברומו של עולם, יותר מדי ברצינות. המשפחה שלנו, החברים שלנו, הבריאות שלנו - אלה דברים חשובים ששווה להתעסק בהם. הבלוגייה? האח הגדול? קצת פחות (בעיני לפחות).

GinAndTonic

New member
הערכים והאידילאים שמנחים אותי הרבה שנים

לא נשחקים כל כך מהר. מתנצל מצטער צר לי אבל לא נשבר לי

למעלה