האם "השורד בבית" הוא עובד בלוגיית תפוז?

GinAndTonic

New member
אתה טועה. אני לא תוהה.

לא יכולתי להתאפ קמלהעיר עוד הערה צינית, לאלו שחושבים שתשובות בנוסח "מה יוצא לך מזה", אמורות לקבל תשובה כנה ורצינית. זה שוב מההערות האלו, שמטרתן היחידה היא להראות למנהלי העסק כאן, שאתה בצד שלהם. הקידום בכל מקרה, יגיע.

Master Stav

New member
העיקר שאתה מרוצה מעצמך

שאלתי שאלה כנה ואמיתית זה שלא כתבתי את מגילת אסתר ועטפתי את השאלה יפה יפה כמו שאתה אוהב ....וקורא לזה איכות .... זה אני תרצה תענה לא תרצה לא תענה כל אחד ומה שעושה לו טוב את מעיר לכותבים על הרדידות שלהם כל שכן על הבינוניות שלהם כאשר אתה חוטא בחטא היהירות וההתנשאות תבדוק טוב יותר ...שאני טועה אני אומר זאת ובגלוי . מפה ....הכדור במגרש שלך ...

שרון AAA

New member
כמה הערות שיש לי בנושא:

1.השת"פ עם קשת. תפוז קידמו את הפח הגדול גם לפני השת"פ הזה. הם ממשיכים לקדם כל ריאליטי גם של המתחרות של קשת ולמעשה היא משתפת פעולה מספר אחת של כל תכניות הריאליטי. 2. איכות וכמות- איכות בלוג היא עניין סובייקטיבי. בעייני רמת הכתיבה לא משמעותית . בחירת הנושא היא המשמעותית. לא ייתכן שיותר מ90% (שיטוט ב"בלוגים חדשים" מבהיר את זה) עוסק בחוויות אישיות של נערות בבית הספר ובנושאים שלא קשורים לטלוויזיה בכלל ולמרות זאת, כל הדף הראשי של תפוז מפוצץ בבלוגים על ראליטי, הנושא החם הוא ריאליטי, כל מיני יצורים שהיו בריאליטי שפתחו בלוג וכו'. תפוז מפמפם ריאליטי ורכילות באופן דוחה. DAN1- אין דבר כזה בלוגים איכותיים על ריאליטי. אין דבר כזה כתיבה איכותית על ריאליטי, אין דבר כזה פוסט ביקורת על ריאליטי. הדרך היעילה היחידה לבקר את הריאליטי היא להתעלם ממנו. 3.בצלאל החביב הוא בסך הכל שכיר. זאת הפרנסה שלו ויש טעם לפגם בעיניי בלבקר אותו. מדובר פה באינטרסים כלכליים של הרבה גורמים.

seymore butts

New member
אני בכלל לא רואה מה הטעם בכל הביקורת הזו

תפוז עובד בשת"פ ובמוצהר עם "מאקו", האתר הרשמי של "קשת". זה טבעי שהם יקדמו תכניות של קשת. מסכים לחלוטין שיש טעם לפגם בביקורת על בצלאל. ואני לא מסכים עם ההכללה הגורפת שטרחת להדגיש - שאין דבר כזה בלוגים איכותיים על ריאליטי. אפשר לעשות בלוג איכותי על כל נושא.

../images/Emo45.gif וגם הערות שבהן מוצהר שאין תוכן איכותי

על תוכניות ריאליטי הן לא איכותיות ביסוד. זה כאילו שהשרון הזו בכוונה תחילה מנסה לרכוב על הגל של האח הגדול בכך שהיא רושמת על התופעה משהו מעליב.

שרון AAA

New member
איזה גל? אני פרשתי מהבלוג שלי ממזמן

ההערה שלך סתם קנטרנית. דברי לעניין. את מייצגת את תפוז? את מייצגת את תוכניות הראליטי? מישהו מממן את התגובה שלך?

אם פרשת אז אין לך זכות לפרסם דברים

ויתרת על הזכות שלך לפרסם דברים אם סגרת את הבלוג שלך

Master Stav

New member
בתכלס ...כן

נושא מתועב אם יכתב בצורה שמושכת אנשים ולאו דווקא צהובה אלא עדכנית בגובה העינים חושפת פרטים ומעוררת עניין כן ....

Galadriel 3000

New member
מזכיר לי שלפני איזה חצי שנה

היתה כתבה מעולה על היטלר במעריב... היא לא פיארה אותו או משהו אבל חשפה כל מני פרטים מהחיים שלו, בעיקר איזה ספרים הוא קרא. וקצת מוגזם להשוות ריאליטי להיטלר לא? אל תביני לא נכון- ריאליטי זה מתועב, אבל לא כמו היטלר...

seymore butts

New member
הלכת קצת רחוק מדי

אפשר בהחלט לעשות בלוג איכותי גם על היטלר. הדמות שלו הייתה אמנם מתועבת, אבל לא סתם עשו עליו הרבה מחקרים וכתבו עליו לא מעט ביוגרפיות. כמובן שזה לא אומר שצריך להציג אותו ואת משנתו ואת המעשים שנעשו בשמה באור חיובי. או שמא אתה טוען שיש נושאים שאסור לכתוב עליהם ?

שרון AAA

New member
יש נושאים שאסור לקדם אותם

לכתוב אפשר על ריאליטי. זה בערך מה שאנחנו עושים בדיון הזה. אבל לקדם את הריאליטי ע"י ביקורת על מה ששודר בה ( עיין הבלוגים של צפניה לדורותיהם) זה פסול בעיניי כי זה מקדם צפיה . אני לא משווה בין היטלר לריאליטי . ניסיתי להבהיר את נקודת ה"איכות". ה"איכות" הזאת שמדובר עליה בדיון הזה לא כל כך חשובה בעיניי. אם ה"איכות" מקדמת דברים פסולים אז אין לי שום צורך בה ועדיף לי כתיבה פחות "איכותית" אבל מקדמת דברים חיוביים על פניה

seymore butts

New member
ומה למשל עם פוסט

שמנסה לנתח את התופעה של הצלחת תכניות ריאליטי ולא לנבור בפרטים הרכילותיים ?

שרון AAA

New member
כל עוד לא מוזכרים בפוסט דמויות/אירועים

מתכניות ריאליטי שמשודרות היום זה בסדר. ברגע שמנתחים את התופעה ומביאים דוגמאות מהפרק האחרון של תכנית הריאליטי זה מקדם צפיה. זה אומר שהבלוגר בעצמו צפה בפרק. הוא כביכול מבקר את התכנית אבל למעשה הוא צופה בה וזאת הרי הבעיה הראשית.

למעלה