האם התביעה מוגבלת בזמן?

האם התביעה מוגבלת בזמן?

שלום רב,
אני מעוניין לדעת תוך כמה זמן עלי להגיש תביעת נזיקין. לדעתי חלפו שנתיים מאז שפגעתי. האם זה עדיין קביל?

phebe2

New member
אני חושבת שכן אבל כדאי להתייעץ

אני לא מומחית או משהו אבל אני מכירה עורך דין ממש טוב שאתה גם יכול להתייעץ איתו בלי שום קשר קוראים לו דודו פייל והוא עזר לנו מאד... זה המספר טלפון שלו אם תרצה 0722239916 לבעלי היתה תאונת עבודה והוא השיג לנו פיצויים מאד גבוהים... שיהיה חג שמח ובהצלחה!

אני חושבת שנמאס כבר מזה שאתה מסתובבת ועושה פרסומת

מאד לא הוגנת בפורומים, במסווה של "המלצה" אני מאחלת שימחקו אותך מהר מהר ולא תצליחי לרמות אף אחד.
אישית... אני לא ממליצה לקחת המלצות ממישהו כל כך לא הגון.
שלא לדבר על כך שזה מאד לא אינטיליגנטי.... הרי אפשר לעלות על זה תוך כמה שניות
בקיצור : כמה טמבל (ועילג) אפשר להיות? בואו נשאל את דודו פייל ;)

הזמן שבמסגרתו ניתן להגיש תביעת נזיקין

לפי החוק ניתן להגיש תביעת נזיקין תוך 7 שנים ממועד הארוע הנזיקי. חשוב מאוד לשים לב שיש מצבים שבהם הארוע הוא ארוע נזיקי אבל התביעה היחידה שיש היא כלפי חברת ביטוח מכוח פוליסה שרכשת לעצמך, בתביעות כאלו חייבים לתבוע בתוך 3 שנים בלבד. לא פעם לתביעה נזיקית יש גם השלכות בתביעות לפי פוליסה ולכן חשוב מאוד להגיע לעורך דין ולהתייעץ עימו מוקדם ככל האפשר ובוודאי לפני חלוף שלוש השנים.
אבל - תביעה נזיקית בפני עצמה אפשר לתבוע בגינה תוך 7 שנים. יש גם מצבים - מעטים- בהם תקופת התביעה ארוכה יותר ומגיעה עד 10 שנים- אבל מדובר במצבים יוצאי דופן ביותר, וגם בהם מאוד לא מומלץ להגיע לכך.

למעלה