האם התחלנו לאבד את השפיות ?

האם התחלנו לאבד את השפיות ?

קראתי כאן כתבים של חלק מהכותבים , לצערי השנאה התהומית הנקראת בין השורות מפחידה עוד יותר מכל תופעה אחרת . כותבים כאן בשם "הדמוקרטיה" או בשם האמונה בצדקת הדרך מרשים לעצמם לכתוב ככל העולה על רוחם ואח"כ מיתממים כאילו " רגע על מה אתם כועסים " ? אז הנה חלק מהכתבים המעניינים : 1. "עברנו את פרעה, עברנו את נבוכדנצר, עברנו את טיטוס, עברנו את האינקוויזיציה, עברנו את הנאצים, וגם נעבור את שרון\אולמרט." 2. "ולגבי ההשוואה עם נאצים, איך אפשר לא להשוות? " 3. "'הם' באים בהמוניהם עם מדים שחורים כמו של חיילי אס אס," 4. "המאבק בעמונה הזכיר לי מלחמת יהודים מול רומאים, וזה עוד פחות גרוע מאשר מרד גטו וורשה" 5. "רומאים טבחו והרגו, נכון, נאצים טבחו והרגו, התמונות המחרידות האלו מעוררות אסוציאציה לא מחמיאה." כל אלה ועוד מבית היוצר של אלה המתיימרים להיות "ל"ו צדיקים " , כאשר מדובר על יהודי מפיו של יהודי . אני בטוח שכאשר מיסדי האומה והעם היהודי קוראים את הדברים הם לבטח לא " נחים על משכבם " . בהשוואה אחרת נאמר : " עכשיו אני מבינהאת הפלסטינאים , אם לנו הרביצו ככה מסכנים הם בטח הרגו אותם במכות ... " ימות המשיח ? האם פתאום ישנה סולידריות עם המוכים מעבר לגבול ? טענתי ואני ממשיך לטעון , לצערי , התקופה בה שהיתי במילואים/ כמו בסדיר באזורי יהודה שומרון ובעבר בחבל עזה גרמה לי להבין כי הנוכחות שלנו שם גורמת לנו לאבד צלם אנוש , לטוב ולרע עלינו לצאת משם מיד !!!!!! מעבר להיותינו עם הנלחם על חייו , אנו נלחמים כיום גם על "צלם האנוש" שעוד נותר בנו לאחר תקופה לא קצרה של התעמרות . איני כאן להגן על הפלסטינאים , הם מסתבר עושים מלאכתם נאמנה לדרכם ואפילו מצליחים יפה לצערי או שלא , אני כותב כאן ע"מ להציל את שנשאר מצלם האנוש שהולכת לאיבוד לצערי , מול ערבים או מול יהודים . בלעדיה יהיה לנו סיכוי להמשיך ? אני לא בטוח , הגיע הזמן להבין שתהליכים עד כמה שהדבר כואב , פוגע , מעליב וכו'.. הם תהליכים שלא ניתן לוותר עליהם וההוכחה לדבריי היא העובדה שכולם כולל כולם בסופו של דבר מבינים ופועלים על פי התאוריה הנ"ל ( שרון שאין אחד שחשב שיגיע לידי החזרת שטחים , נתניהו שעושה וחושב אותנו לטיפשים כאשר אומר לא מימין ומבצע כן משמאל , ליברמן שהציע החזרת שטחים ועוד כאלה וכאלה שהצביעו בעד ההתנתקות ולצערי עוד יצביעו בעתיד ) . המשך יום מהנה ושפוי

צורי80

New member
מה לעשות, יש אמת בדבריהם

1.עברנו את כל מי שהכה אותנו, גם את שרון עברנו, ויבוא היום שגם את אולמרט נעבור 2.שואה זו לא הייתה, פוגרום כן. (ראה את הסרט שצירפתי באחת ההודעות) 3.דימוי שלא אהבתי 4.לי זה לא הזכיר, אבל לכל אחד זה יכול להזכיר משהו אחר. 5.אסוציאציות זה משהו בלתי נשלט הכיבוש משחית, אבל לא את כולם. אותם חבר'ה עטורי פיאות וזקנים, כשעמדו במחסומים היו החיילים הכי מתחשבים בפלסטינים. מי שחי על תרבות הדיסקוטקים ועוד, אז באמת הכיבוש משחית אותו. אבל אני לא דואג בילודה נמגר את כוחות הרוע!!!

אין טיפת דימיון, לא לשואה ולא

לפוגרום, דרמתיזציה הויה ומכוערת של ציבור הזוי ופנאטי.

צורי80

New member
מישהו איש מרכז

זה הזוי מי שחושב שיש סיכוי לשלום כשבספרי הלימוד שלהם מטיפים לרצח הוא הזוי מי שחושב שלתת מתנה (עזה) לטרוריסטים לא מעודד אותם לטרור הוא הזוי מי שחושב שאין קשר בין העקירה לניצחון החמאס הוא הזוי אני לא פנאט ולא הזוי אני ביטחוניסט, בדיוק כמו רבין לפני אוסלו

אם כבר שאלת, לא אני לא חושב

שיהיה שלום, אבל מה אני יודע, שמת לי מילים בפה. אני לא חושב שהחמאס ניצח בגלל ה"עקירה", החמאס היה מנצח בכל מקרה, זה לא תלוי בנו, לא לטובה ולא לרעה. נמאס לי מהמנטרה הילדותית והדבילית של "מתנה לטרור", לא מעניין אותי איך החמאס רואה את הפינוי, אני לא חושב במושגים של "מתנות" ו"תמורות", המצב הוא כזה, היינו בקפאון, החמאס לא הלך ולא ילך להתפרק ואין שום דבר שאנחנו יכולים לעשות, בינתיים אנחנו שקועים בבוץ הפלשתיני, בקיפאון מדיני שרק מקרב לחץ בינלאומי ופתרון כפוי, אז כדאי ומהר לקחת את הגטרל בידיים שלנו ולא להתעסק בהם, להתעלם מהם, כן לפנות, בחינם!, מתנה!, למי אכפת?, רק בגלל שלא מקבלים מהם תמורה אנחנו צריכים להיות תקועים? אני לא מדבר על קווי 67', ממש לא, פשוט להתרכז בביצור ובנייה בגושים המרכזיים בגדה ואת כל השאר לפנות, הם טירחה.

צורי80

New member
זו התעלמות מהמציאות

מה לעשות אבל יש אנשים מסביבינו ואם תעצום עיינים או לא לא ישנה את העובדה שאנחנו חיים במערכת מה שאנחנו עושים משפיע על הרשות ומה שהרשות עושה משפיע עלינו אם הערבים רואים שהטרור מניב תוצאות אין סיבה שהם לא ימשיכו אם מורידים בית של אמא של שהיד, אז האמא של השהיד הבא תתלהב פחות לעודד את בנה להיות שהיד אנחנו צרכים לקחת את גורלינו בידינו לעשות עוד ועוד ועוד חיסולים ממוקדים ואם נתמיד בכך במשך 20 או 30 שנה ונראה לפלסטינאים שאנחנו כאן ואף אחד לא יזיז אותנו הם יבינו שעלינו לא משפיעים בטרור ואם הם רוצים להשיג משהו כדי להם לדבר ולא לרצוח

בקשר לחיסולים אתה צודק ב100%

חובה חיסולים רציפים, כל יום, כמה שיותר, בלי הפסקה, לא עד שליתחננו להודנא, עד שנדע שאין להם חדשים, עד שהם מפסיקים לתפקד וללא יכולת לתפקד.

שָׂרָה

New member
דבר אחד מרגיז אותך

לא נעים לך לשמוע את האמת על הפרצוף האמיתי של השמאל. וגם יש לך פחד של אנשי השמאל מהציבור הדתי. אתם מפחדים שהם יתרבו יותר מדי ויהיו הרוב במדינה. אם רק הייתם מקבלים רשות, הייתם הורגים במתנחלים ללא רחם. וזה לא האשמה באוויר. אפילו הרצל אב מדינת ישראל כתב בספרים שלו ש'כאשר יקימו מדינה חדשה, ישימו את כל החרדים והדתיים במחנות ריכוז.' ומה שעשיתם לתימנים, לקחתם להם את התינוקות, מכרתם אותם לאימוץ, מכרתם אותם לארה"ב לעשות בהם 'ניסויים רפואיים', מכרתם אותם לשוק העבדים בסעודיה. וגם פרשת הגזזת. אנו הדתיים יודעים שהשמאלנים רק רוצים עילה להרוג אותנו.

ברור, ברור.

עוד כמה קונספירציות?
אני מזכירה לך שהשמאלנים הם אלה שתומכים בשלום ולא באלימות, בניגוד מוחלט לימין.

שָׂרָה

New member
ממש.

לפני קום המדינה הדתיים והחרדים כבר עשו הסכמי שלום עם הערבים, ואילו היו רק מניחים להם ולא רוצחים את ד"ר דהאן, לא היו פלשתינאים, ואנו היינו מקבלים בשקט גמור את גדת הירדן המערבית, אבל השמאלנים הגאוותניים עם הססמא שלהם 'שתי גדות לירדן' הביאו את המלחמות ואת האסונות עלינו. וזוכרים את הטבח בחברון ב1929? אתם יודעים מה קרה לפני זה? השמאלנים התגרו בערבים לפני זה. מספיק עם השקרים. הימנים רוצים שלום עם הערבים. והערבים אמרו שהם מוכנים לדבר עם הדתיים והחרדים, ולא מוכנים לדבר עם השמאלנים, אז לא נאה לממשלה שהדתיים יעשו שלום איתם. הם רוצים שכל הקרדיט יהיה שלהם, אז מצידם שתהייה מלחמה העיקר שהדתיים לא יביאו שלום.

כמה בולשיט בהודעה אחת!!!

הימנים רוצים שלום? הימנים אומרים שצריך להרוג את כל הערבים! מי תמך בהתנתקות, תגידי לי?

mean girl 16

New member
חח איזה ימנים אומרים את זה?

קבוצה של כמה מאות קיצונית? מספיק עם השטויות.

שָׂרָה

New member
הדתיים והחרדים לא מזוהים עם הימין

הם היו קבוצה של אנשים ישרי דרך ועובדי כפיים שמצאו דרך לעשות שלום עם הערבים, הרחק מהפוליטיקה, אבל הפוליטיקאים לא רצו וקילקלו הכל. עכשיו הכל הסטוריה שמחקו מספרי ההסטוריה

ורבין?

ואם את מדברת על שרון, ואני משערת שעליו את מדברת, הוא לא הביא שלום, דבר ראשון, דבר שני, זה לא אתם שטוענים שהוא עבר לשמאל?

mean girl 16

New member
רבין לא הביא שלום

אם את מתכוונת להסכם עם ירדן, אין לזה משמעות כה רבה. מפני שזה לאחר הרבה שנים של שלום לא בכתב. לא בליגה בכלל של הסכם השלום של בגין עם מצרים, שהייתה האוייב הכי גדול וחזק שלנו. שרון? אני מדברת על בגין, אלא מה?! שרון אגב, מעולם לא היה בעל תפיסת עולם שמאלנית אגב, ממש לא. רק ראייה פרקטית של המצב. ללא קשר לצד במפה הפוליטית. לא הייתה לא תפיסת עולם של "הערבים פרטנרים לשלום", הוא מעולם לא לחץ יד לערפאת. הוא נפגש פעם אחת עם אבו-מאזן, ראה שזה לא זה והחליט שאין שלום ואין פרטנר, ובגלל זה לקח את העניינים לידיים.

למעלה