האם התחלנו לאבד את השפיות ?

ElvisAlive

New member
כמו שאמרת

לשורן ראייה פרקטית של המצב. שרון לא רצה לפנות את גוש קטיף. שרון לא שינה דיעה כמו שהרבה טוענים. הוא פשוט הבין, כשהוא הגיע לראשות הממשלה, העניין של ההתחליות לא יחזיק הרהב זמו ואי אפשר לשלוט על מיליון וחצי ערבים בעזה.

bhnadav

New member
לא הייתי ממהר להסיק מסקנות על שרון,

בהקשר של מה היה עושה בעתיד בקשר לסכסוך הישראלי-פלסטיני.

שלום שרה , אז כמה עובדות !!!!!!!!!

1. אני מתגורר בישראל , באחד מישובי יו"ש(מתנחל בהגדרה). שלא כמוך שמתגוררת בארה"ב !!! 2. אני איש ימין (מה שעבר הוגדר כך ) . 3. אני איש עדות המזרח . 4. אני מגיע ממשפחה מאוד (אבל מאוד ) דתית !!! 5. גם אני התרעמתי על ההתרחשויות בתחילת קום המדינה . 6. אני לא יודע איך להתייחס לדברים שלך : רוע ? , טיפשות ? , את בטוחה שאת דתיה ? , כי אני בטוח שאותו אלוהים שאת מתיימרת לייצג או אותם דתיים /חרדים אותם התימרת לייצג לבטח היו מתקוממים על דברייך . במיוחד לאור העובדה שחלקם הגיעו ממשפחות של יוצאי אירופה שחוו את השואה על בשרם !!!!! 7. אני בז להשוואות שלך , אני בז למילים שאת משתמשת בהם במיוחד מפני שאני יודע ובטוח שאינך מייצגת אף לא אחד מאותם אלה השפויים גם בהתנחלויות!!!! ( אני הרי גר שם !!!! ) .

מ10

New member
אולמרט וממשלתו הלא נבחרת איבדו השפי

אם אולמרט מעביר כספים ל"חמאס"/רש"פ ובה בעת נכנס בכח במתיישבים המגינים על בתיהם ומתעלם ממגורשי גוש-קטיף והערבים בונים בנגב/בגליל ובמשולש חריגות בניה באין מפריע, ו"ביטוח לאומי" מתקצב "חמסניקים" ממזרח-ירושלים ומ"מ רוה"מ (שלא נבחר) כבר מצהיר על עקירות חד-צדדיות כפרס ל"חמאס". והכל בחסות ה"חוק" הדמון-קרטי הבג"ץ הפרקליטות והמשטרה אז תאמר לי מי איבד פה את השפיות???

למעלה