אוף את פשוט מטומטמת../images/Emo46.gif
ותיזהרי כי זה הולך להיות בוטה. את פשוט מטומטמת. וההודעות שלי ושלך בפורומים זה בדיוק דימוי לנושא שעליו אנחנו מדברים. בעוד אני כותב בצורה מעודנת כמה הודעות בודדות בכל פורום את מציפה את הפורום הזה כמו לא יודע מה עד שיוצא לאנשים החשק להכנס לפה. הפכת את הפורום הזה לבלוג הפרטי שלך או משהו,מביאה לפה חברות ודנה על התחת שלהן,מעניין לנו ת'תחת באמת. ונכון שהפורום היה חרא עוד לפני שבאת אבל מאז שבאת הוא מוצף בשטויות ובריבים,ושימי לב אם כמה אנשים רבת מאז שהגעת לכאן,ושימי לב שאפילו המנהלות רכות הלב וחופש הדיבור חסמו אותך. ואולי אני כותב חפירות אבל לפחות לא אוסף שטויות כמו שיוצאות לך מהמקלדת. ותאמיני לי שיש לי מספיק חברים,אני לא צריך להביא כל מיני חברים מבחוץ שבכלל לא אוהבים אביב גפן בשביל להוכיח את זה(אהם אהם) זה שאני מעביר שעה שעתיים בפורומים לא אומר שאין לי חיי חברה,גם ראש הממשלה יכול לכתוב שעה שעתיים בפורומים ועדיין לנהל את המדינה. זאת עוד תפיסה חסרת כל בסיס כמו שרק את יודעת. ואני כועס על עצמי שבכלל נכנסתי איתך לדיון הזה. לנסות להסביר לפקאצה מה רע בפקאצות זה כמו לדבר אל הקיר. בטח זה נראה לך לגיטימי לצעוק בקולי קולות "אביב תעשה לי ילד" כי את בעצמך צועקת את זה בהופעות. ולא הן לא הרסו לי את ההופעה שלא תחשבי לרגע שנתתי לדפוקות האלה להרוס לי את ההופעה. אבל אני בטוח שהן הרסו להרבה אנשים אחרים. אבל מה איכפת לך את. העיקר שהן נהנו הא? אבל מה אני מתפלא בעצם. הרי מהיום שהגעת לפורום זאת היה המנטרה שלך. "אני אגיד ואעשה מה שבא לי וזין על העולם" מי שאוכל לבד מת לבד. תחשבי אם את באמת רוצה לאכול לבד. שיהיו לך אחלה חיים. אני לא הולך להגיב לך יותר. שלום. נ.ב: כל מעריצי ליאור כפרעעעע למינייהם,אתם מוזמנים להכנס בי כמה שאתם רוצים,גם לכם אני לא אגיב,אומנם כתבתי את ההודעה הזאת עם אנרגיות שליליות אבל אני עומד מאחורי הדברים שלי ב100%,שיהיה גם לכם יום טוב.