האם זה באמת הפרופיל של אביב במקושרים?

אביב ממש לא היווה פונקציה ביום הזה...

התארח לרבע שעה והלך. היה שווה שיעלה רק בשביל להביך את הפקאצות הירושלמיות שצעקו כל הערב "אביב גפן" וכשאביב גפן עלה הן צעקו יותר חזק ואז כל הקהל באקט של מחאה משהו צעק פי 5 חזק "שלום חנוך" והפקאצות נבלעו קליל... בכל מקרה אין ממש מה להרחיב. הוא עלה ושר את ילדים של החיים של שלום. אחרי זה הזמין לבמה את איה כורם ושלושתם שרו את אור הירח. איה ירדה ואביב ושלום שרו את עצוב בלעדייך(די מפתיע אני מוכרח לציין) ואביב ושלום סיימו עם הדרכים הידועות. ההופעה של שלום הייתה באמת טובה מאוד,שעתיים הופעה של איזה 20 שירים. וגם ההופעות חימום של הגי'רפות,שוטי הנבואה והדורבנים היו מצוינות...

שוב הפאקצות

אולי תנוח כבר. נראה לי שאתה הולך להופעות האלה רק כדי לראות את הפאקצות ולבוא לספר את זה פה.

נראה לי שאת זאת שצריכה לנוח...

לא אני זה שחצי מהפורום זה הודעות שלו. אבל לנושא עצמו. שוב את מתערבת בעניינים שאין לך מושג בהם. את הבנות שצרחו "אביב גפן" כל הערב אני מכיר לא מהיום ולא משבוע שעבר. זאת חבורה שהולכת קבוע להופעות של אביב גפן בירושלים וכל מה שהיא עושה זה לצרוח "אביב גפן" בקולי קולות ולהרוס את ההופעה לכל מי שנמצא בסביבתן. אני בטוח שהרבה אנשים בפורום כאן יודעים על מי אני מדבר(ליאור,טול,אור ושאר הבנות שישבו לידן בהופעה האקוסטית הראשונה של אביב גפן בתיאטרון ירושלים) לילדות האלה לא היה שום עניין בשאר ההופעות,כל מה שעניין אותן זה רק אביב גפן,בכל ההופעות שהיו עד שאביב עלה על הבמה הן צרחו בקולי קולות "אביב גפן!" ו"רוצים את אביבבבב" גם באמצע שירים. תגידי מה שתגידי הבנות האלה פקאצות מהזן הדוחה ביותר. ואם ההגדרה של פקאצות פוגעת בך אז אני יכול לקרוא להן ילדות קטנות מטומטמות ומושפעות,אבל אין לי כוח לכתוב את זה אז אני מסכם את זה בפקאצות מפגרות. וסתם שתייהי בעניין. ממש לא הלכתי בשביל אביב גפן,אפילו לא טרחתי לציין את ההופעה הזאת כאן,רק בגלל שהבחור ביקש כתבתי בקצרה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חצי מהפורום זה הודעות שלי. ואתה כותב באיזה 10 פורומים שונים. אז נראה לי שיותר הודעות שלך מפוזרות ברשת מאשר שלי, אבל שוב לא על זה דיברנו. וכן ההגדרה הזאת עם הפאקצות... אני ממש לא יכולה לסבול אותה.. אם זה עושה להן טוב בחיים לעמוד ולצרוח אביב אביב אני לא מבינה מה גורם לך להתרגש כל כך ולכתוב על זה בפורום כאילו הן הורסות את ההופעה... ועוד להגיד שהן פאקצות מפגרות... כאילו הכרת כל אחת באופן אישי. אנשים הולכים להופעה להנות... וזאת ההנאה שלהן... נמאס לי שמתבכיינים פה על זה כל הזמן.

InnocenceLost

New member
אבל ליאורי

תראי אולי לך זה לא מפריע אבל יש אנשים שמפריעים להם שמישהי (או מישהו) צועקים ליד האוזן שלהם "אביב תעשה לי ילד" זה נוראי וכן זה מקלקל אני לא מדברת על הגדרות אבל דוגרי רמה כזאת של לצעוק תעשה לי ילד לאומן על במה מראה משהו על הבנאדם!

T h e B o Y1

New member
אולי די אם הריבים האלה?

לאורנדו תודה..... חבל שלא רשמו על ההופעה באתר השמי ... אני לא מבין למה לא מעדכנים שמה שצריך ..?

ממש חסידת אומות העולם את...

לכי לכנסת את מתבזבזת כאן תאמיני לי. קודם כל נכון שאני כותב ב10 פורומים,אבל לכתוב כמה הודעות בכל פורום זה עדיין מינון יותר עדין מ100 הודעות בפורום אחד. אני לא אומר לך חלילה כמה לכתוב ואם לכתוב פחות,אבל כשאת אומרת לי משפט כמו "איך יש לך זמן לכתוב בכל כך הרבה פורומים" תחשבי על כמה זמן את יושבת על הפורום הספציפי הזה ואחר כך תדברי על אחרים. לגבי הנושא עצמו. וואלה יופי שאת חושבת שכל אחד יעשה "מה שבזין שלו" אבל מה לעשות שאנחנו חיים במדינה מתקדמת ובחברה תרבותית(או לפחות מנסה לעשות קולות של) שלא כל אדם יעשה "מה שבזין שלו" זה שיש דברים שאין נגדם חוק זה לא אומר שזה בסדר לעשות אותם. בואי נקצין את זה קצת. תחשבי נגיד היית הולכת להופעה אקוסטית בזאפה,ולידך היה יושב מישהו ושר בקולי קולות ובצורה פשוט נוראית שלא הייתה מאפשרת לך אפילו לשמוע את אביב עצמו. זה היה נראה לך בסדר? לא היית רוצה לתת כאפה לבן אדם כזה? ואם הוא יגיד לך "אבל ככה טוב לי וככה בא לי" זה ישמע לך תירוץ אמיתי ונכון? אז סבבה שאנשים הולכים להופעה להנות. ברור שכולם הולכים להופעה להנות. אבל השאלה היא אם אתה מוכן להקריב טיפ טיפה מההנאה האישית שלך בשביל ש50 איש סביבך לא יסבלו. ואותן בנות בכלל לא חושבות על ההנאה של שאר האנשים סביבם. הן שמות זין אחד גדול ולא בהופעה הראשונה ובטח לא האחרונה. עזבי את ההגדרה של פקאצה או לא פקאצה. אני מדבר איתך עכשיו ברמה הבסיסית של בני אדם וההתנהגות שלהם. תגידי אם זאת נראת לך התנהגות נורמלית.

אתה כותב בפאקינג 10 פורומים

וכל פעם אתה כותב חפירה לא מהעולם הזה אז על מה אתה מדבר בכלל. אני נמצאת פה באמת רק בשעות המשעממות וכותבת איזה אלף הודעות, אתה כשאתה לא פה אתה סביר להניח באחד מ9 הפורומים האחרים, מה שגורם לי לחשוב שחיי החברה היחידים שאתה מנהל הם מאחורי מסך המחשב. וחלאס עם ההתבכיינות הזאת אני בטוחה ששומעים את אביב טוב מאוד עם הצרחות וכל ההתלהבות של ה"פאקצות" ברמה הבסיסית של בן אדם לא נראה לי נורמלי שאתה מתבכיין כל כך כי כמה בנות צעקו אביב תעשה לי ילד כאילו אשכרה נהרסה כל ההופעה

אוף את פשוט מטומטמת../images/Emo46.gif

ותיזהרי כי זה הולך להיות בוטה. את פשוט מטומטמת. וההודעות שלי ושלך בפורומים זה בדיוק דימוי לנושא שעליו אנחנו מדברים. בעוד אני כותב בצורה מעודנת כמה הודעות בודדות בכל פורום את מציפה את הפורום הזה כמו לא יודע מה עד שיוצא לאנשים החשק להכנס לפה. הפכת את הפורום הזה לבלוג הפרטי שלך או משהו,מביאה לפה חברות ודנה על התחת שלהן,מעניין לנו ת'תחת באמת. ונכון שהפורום היה חרא עוד לפני שבאת אבל מאז שבאת הוא מוצף בשטויות ובריבים,ושימי לב אם כמה אנשים רבת מאז שהגעת לכאן,ושימי לב שאפילו המנהלות רכות הלב וחופש הדיבור חסמו אותך. ואולי אני כותב חפירות אבל לפחות לא אוסף שטויות כמו שיוצאות לך מהמקלדת. ותאמיני לי שיש לי מספיק חברים,אני לא צריך להביא כל מיני חברים מבחוץ שבכלל לא אוהבים אביב גפן בשביל להוכיח את זה(אהם אהם) זה שאני מעביר שעה שעתיים בפורומים לא אומר שאין לי חיי חברה,גם ראש הממשלה יכול לכתוב שעה שעתיים בפורומים ועדיין לנהל את המדינה. זאת עוד תפיסה חסרת כל בסיס כמו שרק את יודעת. ואני כועס על עצמי שבכלל נכנסתי איתך לדיון הזה. לנסות להסביר לפקאצה מה רע בפקאצות זה כמו לדבר אל הקיר. בטח זה נראה לך לגיטימי לצעוק בקולי קולות "אביב תעשה לי ילד" כי את בעצמך צועקת את זה בהופעות. ולא הן לא הרסו לי את ההופעה שלא תחשבי לרגע שנתתי לדפוקות האלה להרוס לי את ההופעה. אבל אני בטוח שהן הרסו להרבה אנשים אחרים. אבל מה איכפת לך את. העיקר שהן נהנו הא? אבל מה אני מתפלא בעצם. הרי מהיום שהגעת לפורום זאת היה המנטרה שלך. "אני אגיד ואעשה מה שבא לי וזין על העולם" מי שאוכל לבד מת לבד. תחשבי אם את באמת רוצה לאכול לבד. שיהיו לך אחלה חיים. אני לא הולך להגיב לך יותר. שלום. נ.ב: כל מעריצי ליאור כפרעעעע למינייהם,אתם מוזמנים להכנס בי כמה שאתם רוצים,גם לכם אני לא אגיב,אומנם כתבתי את ההודעה הזאת עם אנרגיות שליליות אבל אני עומד מאחורי הדברים שלי ב100%,שיהיה גם לכם יום טוב.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ממש נפגעתי חחח אני מזילה פה דמעה אחר דמעה על המסך. איש עם בנדנה או משו כזה מעביר עלי ביקורת. ולי יש ויהיו אחלה חיים, תודה. שלום (=

inbaley

New member
אני באמת לא מבינה מאיפה זה בא לכם

דווקא "אתם", אנשים שנורא אוהבים את אביב, כן אמורים לדעת לקבל את מה ששונה ואחר ממכם. ומה שאתם עושים למעשה זה לשפוט אחרים על פי המראה שלהם זה היה נחמד לכם אם הייתם באים במקרה להופעה של מישהו .... זמר אחר אולי או וואט אבר ואלף אנשים שהם "פרחות וערסים" היו מתעצבנים עליכם ומתחילים להתנהג בצורה מתנשאת של "איכ פריקים" או משהו בסגנון!? אני באמת לא מבינה מאיפה זה בא.. זה כאילו אתם מתנשאים על אנשים אחרים בלי זכות בכלל.. כי למעשה במה אתם יותר טובים מאנשים אחרים? כל החיים שלי - התייחסו אליי קצת שונה בגלל הצבע, המקום שאני באה ממנו, ואיך שאני נראית, עד שלמדו לקבל אותי או עד שלא קיבלו אותי בכלל... אבל למדתי שמי שלא רוצה לדעת מי אני הוא מפסיד וזאת הבעיה שלכם לא לדעת לקבל אנשים טוב לכם ככה? וואלה בכיף...אבל אני הייתי מקנאה ב"פרחות" האלה שכן וואלה- לא שמות זין על אפחד וכלום לא מפריע להן... ואתם!? כל דבר שהן עושות מזיז לכם

את לקחת את הדיון למקום לגמרי אחר...

אני לא אמרתי לרגע שצריך לעשות סלקציה,את זה להכניס את זה לא או משהו כזה. ואין לי בעיה בקבלת השונה,כל אדם בשבילי מתחיל שווה עד שאני לומד להכיר אותו טיפה ומגבש עליו דעה. גם לאותן פקאצות בפעם הראשונה שפגשתי אותן נתתי צ'אנס,בהתחלה אמרתי לעצמי "נו טוב,אולי הן קצת מתרגשות,אולי זאת הופעה ראשונה שלהן,אולי בהופעה הבאה הן יהיו יותר רגועות" אבל באה ההופעה הבאה והן היו יותר גרועות,ובאה עוד הופעה ושוב הן הפריעו להמון אנשים. אין לי בעיה עם האנשים יש לי בעיה עם ההתנהגות של האנשים. אנשים שחושבים רק על עצמם ולא מסוגלים להשתלט על ההתנהגות שלהם הם מבחינתי אנשים פסולים שאני ממש לא אוהב לפגוש בהופעות. אנחנו מנסים לחיות בעולם נאור בו אנשים חיים בהרמוניה אחד עם השני. אנשים נחמדים אחד לשני,מתחשבים בזולת,מכבדים אחד את השני. אם את מקנאת בפרחות ש"וואלה לא שמות זין על אף אחד" אז אני מרחם עליך. נראה לאן זה יוביל אותך בחיים...

אל תדאג

היחיד שאתה צריך לרחם עליו זה עצמך לא היא תהייה בטוח. וכן... פרחות פרחות אבל אחד כמוך הן לא רואות ממטר (=

InnocenceLost

New member
מממ

ממש חפרת פה והכנסת את עצמך לתכנים לא מובנים בכל מקרה כן, גם אני לא אוהבת את זה אבל לרשום ולהתלונן על זה לא יעזור בינתיים להימנע מוויכוחים הכי טוב וליאור היא ממש לא הבנאדם שאתה חושב שהיא כן בפורום היא קצת, אהם בוטה;) אבל תכיר אותה אחרת והיא באמת מקסימה אז כמו שכתבת למעלה תנסה לתת עוד צ'אנס ולנסות להבין אנשים שונים ממך יום טוב!

inbaley

New member
אני יגיד לך לאן זה יוביל אותי בחיים

לחיים פי אלף יותר טובים משל כל אחד שאכפת לו מה שאחרים חושבים עליו אז אוקיי. אני מסכימה איתך שההתנהגות לא בסדר..ושלפעמים זה פוגע. אבל מה לעזאזל נראה לך? שאתה חי לבד בין קהילת מעריצי אביב גפן או משהו!? אתה מדבר על עולם נאור שאנשים בו חיים בהרצמוניה אחד עם השני?!?! מה אתה רציני?חחחח אתה חי במציאות אחרת או משהו...? אולי בבועה שלך אנשים "חיים בהרמוניה אחד עם השני" אבל בעולם האמיתי-יש לי חדשות בשבילך- זה ממש לא ככה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ודרך אגב..אני כן שומעת אביב גפן

InnocenceLost

New member
צודק..

זה נוראי , ומקלקל את ההופעה עזבו רק לצעוק לאביב למה לעלות על הכתפיים של איזה ערס בהופעה שלו? ולמה דווקא מולי?? בקיצור, צריכים לעבור סלקציה קטנה בכניסה ;)

תגידי לי אריאלה.... על איזה סלקציה את מדברת?

לפי מה תקבעו אם להכניס מישהו או לא? אולי לפי הצבע עור שלו... אולי לפי אם הוא שם ג'ל בשיער או לא?? אולי לפי אם היא שמה נעלי שפיץ??? את שומעת את עצמך?? זה ממש מזכיר לי את הסלקציה של הורטיגו. עם הנחה לקיבוצניקים וזה שלא מכניסים ערסים כביכול. שכן שלי (שהפשע היחיד שהוא עשה בחיים זה שהוא מזרחי) היה מתקשר אלי כל מסיבה שאני אנסה להכניס אותו פנימה כי הוא לא עובר סלקציה. וזה כל כך טיפשי ודבילי כי כולנו בני אדם וכולנו רוצים להנות וארילה ממך לא ציפיתי לשמוע דבר כזה כי אנחנו לא מהפלצנים האלה שלא נאה להם. אנחנו אוהבים את כולם ובמיוחד את אלה שאוהבים את אביב.

למעלה