בשורה התחתונה אני חושב
שאף אחד לא יודע מתי בדיוק זה יתרחש שוב. קח למשל בתור דוגמה (מעט חריגה, עלי להודות) את ננסי לידר, אשה בת 50+ שטוענת שכבר בילדותה פגשה ביצור תבוני חוץ-ארצי שבא ממערכת זטא-רטיקוליון, אותו פגשה באגם ביצתי שבתוך יער. היא טוענת שהיא מתקשרת קבוצה של התרבות הזאת מאז 1993, שמזהירה אותה לגבי היפוך קוטבי קטקליזמי שכדוה"א שלנו הולך (אמור היה לפי דבריה) לעבור ב-2003. היא טוענת שמאז שהם יצרו עימה קשר טלפתי נרחב על בסיס יומיומי, היא הפסיקה לעבוד בתור מהנדסת מחשבים בכירה (מזכיר לי קצת את הסיפור של אדריאן דביר...) למען הגילוי הנאות, תרגמתי בעבר חלק מן האתר שלה בצורה סבירה יחסית לעברית, שהועלה לשרת הראשי (יש כמה מראות). הנה החלק העוסק ב
היפוך הקוטבי. כבר אז העליתי ספק לגבי הניבוי המדוייק שזה יקרה ב-2003 (ליתר דיוק, ב-15 במאי 2003), אך - ויישמע מוזר ככל שזה יהיה- מאז פרסמה ספר שבו מתארת את המפגש שלה עם אותם חוצנים ומאז שהעלתה ת האתר ופרסמה טענתיה בשאר מקומות- התחברו אליה כל מיני מאמינים, גם אנשים "רציניים" ומקצועיים יותר, חלקם מדענים ואסטרונומים. הם הקימו קבוצה בשם Troubled Times, ופרסמו מידע באתר הזה, שמופיע בתוך האתר ZetaTalk, ובו גם מביאים עצות מקצועיות כיצד להתכונן ולשרוד את השינוי בהמלכו ואחריו ומהם המקומות הבטוחים והמסוכנים להיות בהם במשך השינוי (לדבריהם, אגב, ישראל לא נמצאת במקום בטוח כלל וכלל, ותסבול בעיקר מהתפרצויות געשיות מהצפון ומהצפות ערי-חוף. במצרים, לעומת זאת, יהיה יחסית בטוח הרחק מהים התיכון, ולכן אני ממליץ לרדת מחדש מצריימה
אגב, המקומות שידועים היום כאיראן ועיראק דווקא יהיו מבין הספורים שהם הכי בטוחים על כדוה"א, ודווקא יהיה גם מה לאכול ולשתות שם, לפי המחקר שעשו. אולי זה יכול להסביר את התהליכים הפוליטיים הפולשניים-משהו של המעצמה הגדולה באיזור לאחרונה...) כך או כך, כבר עוד לפני 2003, וכמובן ככל שהתקרב התאריך המיוחל, הלך והתלהט העימות שלה עם חוקרים ואחרים, לא רק עם זכריה סיטשין הידוע במחקריו על התרבות השומרית. וכשחלפה שנת 2003 ושום דבר תהפוכתי לא קרה מבחינה גיאופיזית, טענה ננסי שהכל חלק מתרמית ומהטעייה מכוונת של הממל, ועדיין מוספיה לעדכן את האתר ולטעון בלהט שההיפוך עלול להתחיל בכל רגע ורגע. במבט לאחור, יש שם באתר לא מעט מידע מטריד, שחלק ממנו מתאמת היום יותר מתמיד, בד-בבד עם המידע הפחות מדויק או נכון שם וההזוי יותר...