האם זה המקום הנכון?

האם זה המקום הנכון?

נשואה שנתיים ללא ילדים, מאוד רוצה ילדים, לבעלי לא משנה אם כן או לא...אני בלי גלולות שנה וחצי ולא נכנסת להריון, בעלי לא שוכב איתי בימים הנכונים ויכולים לעבור שבועות והוא יכול לא לשכב איתי אלא אם כן אני יוזמת....מה שאני מנסה לומר זה.... אני מרגישה מחנק, אני מרגישה לפעמים מאוד לבד , בחודש האחרון יצא שיצאתי עם חברות לפאבים ואפילו התנשקתי עם בחורים ולא הרגשתי על המצפון, שהגעתי הביתה ההפך, הרגשתי נהדר.... בעלי בחור טוב , אני אוהבת אותו מאוד, אני מאמינה שלא הייתי עושה את מה שאני עושה ( מחפשת פלירטוטים מהצד) אם בעלי היה קצת יותר מראה לי יחס מבחינה המינית....

zahav2007

New member
אני חושבת שאת חייבת לדבר איתו...

תראי,לכולנו יש צורך בחיזורים מהבן זוג,ובריגושים...(לי יש אפילו חלומות כאלו,כי יש רוטינה כזו בנישואים) אבל זה לא מתאים לבגוד,אז אני מבינה שאת מרגישה ככה,אבל את חייבת לפתוח את ליבך בפניו ולהסביר לו את הרגשתך. לגבי הילדים,תסבירי לו שזה מאוד חשוב לך,ומקווה שגם לו,ולכן עליכם להקפיד על הימים. מאחלת לך המון הצלחה והמון ילדים ובעזרת השם בקרוב תיכנסי להריון... תעדכני אותנו...
זהב

whatever u want

New member
חייבת לדבר איתו!

ללא ספק את חייבת איתו שיחה אחד על אחד,ספרי לו מה את מרגישה ותראי אם הוא מוכן לפתור את זה איתך.. אם לא באמת כדאי שתעשי עם זה משהו.לכל אישה מגיע קצת יחס מיני ולא מיני,בעל שלא מראה יחס לא שווה את האישה!

ולא רק לדבר......

אלא גם לפעול לשינוי, ועכשיו. את אוהבת אותו, ובטח גם הוא אותך, אבל משהו חסר, חסרים הדברים שמשלימים את המערכת הזאת של הנישואים. אם הכל היה בסדר לא היית מגיעה למצב שבו את מנשקת גבר אחר. המצב הקיים היום הוא לא רק בגלל שאינכם מביאים ילדים, כי גם כשלא הולך יש תמיכה משניי הצדדים, אבל פה זה מעבר לזה. אז דבר ראשון עלייך ליזום שיחה עימו, ושיחה רצינית לגביי המשך הזוגיות, ולהבהיר לו יחד עם זאת את החשיבות הרבה בעינייך להרחבת המשפחה. אם הוא לא מראה יחס מיני כלפייך לאחרונה זה מראה קצת חשד לא? עלייך לברר עימו מה הוביל אותו לפיחות הקשר המיני ביניכם. אל תיפגעי אבל כמו שאת מתנחמת בנשיקה עם גבר אחר מי יודע אם הוא עושה זאת גם. אתם בחרתם אחד בשני, לחיות ביחד באהבה, ולבנות משפחה, ומגיע לך כל מה שמגיע לנשואה על מנת להיות מאושרת. כך גם לו כמובן. ואם קשה לפעמים גם ייעוץ עוזר על מנת להציל את הנישואים, וזה כדיי לעשות עוד לפניי הילדים, לראות אם יש התאמה, והאהבה עדיין קיימת.

miche1

New member
זה לא בסדר מה שאת עושה

אם הוא היה עושה דבר כזה היית גומרת עליו,מה גם שלא כולנו הגברים חולי מין,יש כאלה שלא זקוקים לזה הרבה כמו שיש נשים כאלו

תסלחי לי על הבוטות

מציע שתתחילי בלדבר איתו. לומר לו איך את באמת מרגישה. מה את מצפה ומהזוגיות שלכם. תני לזה צ'אנס. תהיי כנה עם התקופה שאחר כך ואם תרגישי שזה לא משתפר באמת, קחי את הרגליים ולכי. אם אחרי שנתיים את נמצאת שם (אבל באמת ולא סתם מרגישה באסה על שטות), את לא צריכה להיות שם רגע נוסף. את מספרת שאת מפלרטטת. עוד מעט תעברי את הקוים ואז תוסיפי עוד מחסום קטן ביניכם. מחסום שרק יגדיל את המרחק ביניכם. כשאין סקס אז מפסיק גם מגע ותשוקה וסתם חום... זה לא נעשה יותר טוב. תעשי ילד, בעלךיעניין אותך קצת פחות . הריחוק יגדל ולכולכם יהיה רק קשה יותר. תחשבי באיזה זוגיות את רוצה לבלות את ימייך... בהצלחה ושבת שלום.

k e r e n m

New member
אין לי מושג

בת כמה את, אבל תסלחי את לא מצטיירת כאישה חכמה במיוחד. אם היית חכמה היית חושדת שקורה כאן משהו לא כשר.גבר שלא שוכב עם אישתו אלא אם היא יוזמת? נשמע לך הגיוני? אתם נשואים שנתיים לא עשרים שנה.. ולא רק זה, גבר שנשוי לך ואוהב איתך ירצה ממך ילדים ואותו זה אפילו לא מעניין?...תתעוררי ויפה שעת אחת קודם לי נראה שהוא מחזיק מאהבת ואת מבזבזת את זמנך עם לוזר.שימי מעקבים תוודאי למי את נשואה ותפסיקי לתרץ לעצמך תירוצים שיש ביניכם אהבה - את נשואה רק על הנייר יקירתי וחבל רק לך בעיקר אם את רוצה ילדים..

Love Wolf

New member
צודק לגמרי

שלא נדבר על זה שהיא ובעלה מנותקים לאחרונה והיא עוד חושבת להביא ילד למצב הזה ממש צר לי על זה

יקירה, אני נשוי 14 שנה ואני לא שוכב עם אשתי

באמת היריעה כאן, קצרה ושעה די מאוחרת כדי שאני אפרט לך את הסיפור שלי אבל הנקודה היא שמה שאת כותבת פה הוא נורת אזהרה ענקית עבורך. יש לך בעיה שאם לא תעשי מאמץ לפתור אותה בקרוב, כמה שהבעל שלך נחמד - החבילה הקטנה שלכם תיתפרק מהר. ברור שבאופן מייד הפיתרון שלך לנשק גברים אחרים וגם בואי נהיה כנים, לשכב עם גברים אחרים יעשה לך טוב ויפתור את הצורך שלך בסקס ותשומת לב שאת רוצה בלי שמץ של ריגשי אשם. לטווח ארוך זה לא יעבוד. אני מעריך שיש לו בעיה והיא הרבה יותר קשה ממה שאת חושבת, בעיה של ביטחון עצמי, אולי איזשהו תיסכול, לחץ או דיכאון אלוהים יודע, במקום להגיש לו את העזרה הנחוצה את בורחת ממנו. ב 4 או 5 שורות שרשמת אי אפשר לדעת כלום עלייך או עליו אבל אני לא בטוח ששיחה איתו תיפתור משהו, כי אני לא בטוח שאתם יודעים לשוחח. הוא או שניכם זקוקים לטיפול דחוף. אין אינטימיות במיטה אם אין אינטימיות מחוץ למיטה. עד שלא תחזירו (שניכם) את האינטימיות לחיים שלכם, היא לא תחזור למיטה. השאלה הגדולה היא אם יש לך מושג איך, כי לפי מה שרשמת פנ, אין לך. בהצלחה - את זקוקה לזה.

k e r e n m

New member
לא הצלחתי להבין אותך

אתה נשוי 14 שנה ולא שוכב עם אישתך??? אז מה בדיוק הבעיה? ולמה לעזאזל לחיות בזוגיות נטולת סקס מה יש בזוגיות כזו בכלל?

בעית הבנה קלה, אני 14 שנה נשוי,

לא שוכב עם אישתי נכון לעכשיו או ליתר דיוק שנה חצי, ועברתי משבר נפשי קשה אנחנו ממשיכים לחיות בזוגיות נטולת סקס כי אני מאוד אוהב את אשתי והיא ואותי וכי יש לנו 3 ילדים שהקטנה היא בת 8 חודשים ויש לנו ביית במשוטף ומשפחה חמה וועוד הרב ה הרבה מסביביב. ןהכי חשוב זה התיקווה, אני מטופל פעם בשבוע גם זוגתי ופעם נוספת שנינו בטיפול זוגי. אין מקום שאנחנו משאירים בלי לנבור בו. כולי תיקווה שניראה תוצאות בהקדם. עכשיו אני יותתר מובן?

k e r e n m

New member
אוקיי

אבל הסיפור שלך לא מתקרב בלהיות דומה להודעה הראשית..מה שכתבת הגיוני ומובן.המדובר במקרה הזה על זוג טרי שעוד לא עבר מספיק דברים בחיים ולכן אין סיבה שמתחילת היחסים תהיה בעיה כ"כ עמוקה שתמנע מהגבר לא ליזום יחסים, ולא לחשוב על ילדים..אז אל תתבלבל..

כאן אתה תועה, אתה חושב שהזמן משנה את המהות

אז מי אלה האנשים הללו, כמה זמן הם הכיריו לפני החתונה. אם הם גרו 8 שנים ביחד ואז התחתנו? זה עגדיו עושה אותם זוג צעיר? אם הבעיןות האלה ניסחבו ממוקדם, אז האם לדעתך צירך לפרק את החבילה ולא לנסות ל'שקם אותם...

ItsikH

Member
סקס הוא לא העיקר בזוגיות זוגיות זה לא סקס ארוך טווח ותיתכן זוגיות מאושרת שהסקס מרכיב זניח בה. זה גם תלוי באיזה שלב בחיים ובזוגיות ובצרכים המסוימים של בני הזוג. אם יש פער משמעותי בצרכים - יש בעיה, ואפשר להתמודד איתה, אם "תזרקי אותו" כל פעם שתהיה בעיה לא תגיעי רחוק.

בעלך הוא מנצל אותך ואין לו לב !

אם זה יהיה כאילו לאישתי ( שאני לא נשוי ) אני הייתי מתגרש ממנה , מאמי תתגרשי ממנו הוא סתם סנוב וחושב על עצמו ותאמיני לי טוב מה שאת עשית ( שאת שכבת עם אנשים אחרים ) ואני יודע שזה מתסקל אותך וכל זה >< פשוט תאמרי לו ככה שאת מתגרשת ממנו וזהו... עם הוא סוף סוף ישים לב אלייך שאת מתגרשת ממנו הוא ישאל אותך למה וזה ? תאמרי לו מה שאת כתבת לנו בפורום !

דניאלי44

New member
שתפי אותו

תנסי לשתף אותו במצוקתך,ואוליי בעצם את כן מחפשת זיונים מהצד,אבל גם זה בסדר אם זה מתאים לך..............

קפיץ 9

New member
מקפיץ אלייך

גם אני נשוי ואני בוגד באישתי כי אי לא אוהבת סקס ולא מתפחת את עצמה לי יש קצת ריגשי מצפון אבל זה עובר תוך יום או יומיים אים תירצי ריגושים או פינוק רק תבקשי.

אני חייב להגיד שאת צודקת

גבר צריך לספק. אבל את צריכה להגיד לו את זה שאת עושה סקס עם אחרים כי הוא לא ממלא את הצורך האינסטרומנטלי הזה. בהצלחה :)

למעלה