האם זה המקום הנכון?

A M S T A F1

New member
בשביל מה צריך להיתחתן

הרי בשביל לעשות ילדים אפשר לקבל תרומה מבנק הזרע אז מה הבעיה

nahas78

New member
הרסת את חיי הנישואין שלך

רק בגלל שלא פתחת את הפה לבעלך מה תעשי עכשיו ? הרי לתקן את הנזק שעשית לא תוכלי.ואם כבר דיברתם וחזרה התשוקה לחיי הנישואין מתיי שתצאו לאיזה בר או מסעדה ובמקרה יהיה שם אחד מאותם הבחורים שהיתנשקת איתם ואותו בחור ינסה לנשקך או סתם ידבר איתך על אותו לילה שהתחרמנת שם מה אז תעשי? אם את חושבת שגברים קונים את הסיפור של"כניראה הוא מתבלבל ביני לבין מישהי אחרת" את טועה ובגדול!!! תספרי על אותם רגעים שחיפשת חום של גבר אחר ותתגרשי בבושת פנים אם הייתי יודע ולא היה לי ספק קטן שאישתי תעשה מה שעשית הייתי זורק אותה לאלף עזאזאל אבל מה לעשות ככה הם נשים מטומטמות ללא הבחנה היצר אצלכן עובד יותר מאצל גברים ... אך אם הוא היה באותו סרט שלך אז כניראה משהו רקוב אצלכם ותקנו זאת טרם יהיה מאוחר מידיי בהצלחה

אכתוב את מה שכולם כתבו

אזרי אומץ ולכי לדבר איתו. ספרי לו את שעל ליבך, את רגשותיך ואת שהיית רוצה איתו וממנו, ספרי שחסר לך וספרי עד כמה. ספרי את מה שקרה בבר. לא בגלל שזה קל. זה לא. זה טירוף וזה קשה. זה יכאיב לו ויפוצץ לו את הצורה. אבל, את תגידי את האמת עד הסוף ולא תצטרכי להחביא סוד ולשאת אותו איתך והוא יבין מה גודל המשבר יותר מהר (והרי יש לנו כאן משבר חמור; זה אמנם הולך להיות קשה מאוד בטווח הקצר, אבל טוב ונכון יותר בטווח הארוך). יש דבר אחד שחשוב להבין במקרה הזה. סקס, בכמותו ואיכותו, הוא ברומטר (מדד) לטיב היחסים הזוגיים בין בני זוג. סקס, או חוסר בסקס, הוא תוצאה של היחסים בניכם. יכול מאוד להיות שלא רק לך חסר משהו בקשר, אלא גם לבעלך. ולכן הוא מתנהג כך. אני לא יודע האם זה רק עניין של חוסר מודעות של בן הזוג, יחד עם אופי ותפיסות או שיש כאן בחירה מודעת וזה בהחלט דבר שצריך לברר. אם זו בחירה מודעת, צריך להבין ממה היא נובעת וזה עשוי להיות קשה וכואב. אם יש כאן חוסר מודעות, המצב קל יותר. מודעות זה דבר שאפשר לשפר אם יש רצון בכך. בכל מקרה, השאלה הראשונה שצריך לשאול אחרי שמתאוששים מההלם הראשוני ויהיה כזה היא האם יש לשניכם מוכנות ומוטיבציה לעבוד על הקשר שלכם ולשפר אותו? אם יש מוטיבציה, אתם תצטרכו לעבוד יחד ולחוד על הקשר שלכם (אוליכדאי לפנות לייעוץ אפילו. זה יכול לעזור מאוד במקרים כאלה). אם אין נכונות ורצון לעבוד על הקשר ולשפר אותו, משמעות הדבר שהקשר הזה שאחד מהצדדים או שניהם מרגישים שהקשר הזה לא מתאים להם ולכן לא רוצים להשקיע בו, ולכן הוא לקראת סיום. וזה קשה, אבל אחרי הפרידה יהיה לך סיכוי חדש לאהבה. בכל מקרה, אם את מאמינה באהבה וזוגיות, אני מציע שלא תלכי לכיוון של פלרטוט, בגידה ותחליפיים חלקיים. הם פשוט לא יספקו אותך לאורך זמן ואת תשארי בודדה, מרוחקת מבעלך עוד יותר ועם מצפון כבד. אם את מאמינה ורוצה זוגיות ואהבה כדאי להתמודד עם הדברים עכשיו. יש לך מספיק כוח לכך. אני חושב שאת יכולה לעשות זאת בהצלחה.

amirz2

New member
שרמוטה

את היא ההגדרה המלאה לשרמוטה בצרורה הטובה ביותר והברורה

בחיים יש עוד צבעים חוץ משחור ולבן

הכותבים פה מפרקים את הנישואים בשניה ואז מחזירים בשניה , בחיים זה לא עובד ככה ובמערכת זוגית יש ים של משברים ובעיות, אם לא יהיו איך נעריך את הטוב. תלכו לטיפול זוגי אתם חייבים את זה לעצמכם, אם יש אהבה אפשר כמעט תמיד לגשר על כל הפערים . אהבה לא קונים במכולת או מוצאים אותה כ"כ בקלות אם היא שם אל תקלי ראש כי חבל,

scorpion70

New member
בואי אליי מבטיח לך פעמיים ביום בלי לחפש.....

שלום לך הלב היחידה מבין את המצוקה שלך ומוכן לעזור במצבים כאילו אני כאן ואת לא צריכה לחפש בחוץ מבטיח לך סקס חודשי חופשי עד שתגידי דיי....לא יודע איפה אתם מוצאים את הבעלים האילו היבשים......אז קחי יוזמה וגלי עולם חדש......

photo freak

New member
דיברת איתו על זה?

למה לא תדברי איתו על זה? תלכו ליעוץ מיני? אני לא אוהבת את הקטע של בגידות...אני הייתי מעדיפה שהבחור יאמר לי מה הבעיה ואם לא מצליחים לסדר אותה אז עדיף להיפרד ולחפש מישהו אחר שיעשה אותך מאושרת... אני יודעת שלא הכל שחור ולבן...אבל יש פיתרונות אחרים...

עוד כצט ולהתגרש חבל על הזמן

הכתובת על הקיר יש לך לבצע מספר בדיקות כנות רצון לאחר מיכן ללא רחמים לפרק את המסגרת וליבנות חדשה במידה ואין כל שינוי במעכת יחסים הילד חייב להבין שהוא נשוי וחתונה זה יותר ממסגרת של לחיות תחת אותה קורת גג עם בן זוג ים של הצלחה בכול מעשי ידיך

in finity

New member
חמודה!

אם יחסי המין ביניכם לא תקינים זה סמפטום למשהו אחר שלא תקין בזוגיות שלכם. אל תחכי כמוני 13 שנים ואחרי שיהיו לך ילדים כדי לגלות מה לא בסדר. תשבי איתו לשיחה לברר למה הוא לא שוכב איתך. ואם לבד אתם לא מצליחים להגיע לפתרון או אפילו לדבר על זה <הנושא לא קל והרבה זוגות לא מסוגלים אפילו לדבר על זה> תציעי לו ללכת ליעוץ זוגי. בזוגיות, לפעמים אהבה לא מספיק! שולחת לך
שיהיה בהצלחה!

wow - אז קודם כל קראתי את כל מה שרשמתם

חלקכם בקלות באמת באים ורוצים לפרק את החבילה ואומרים להתגרש...אז יקרים שלי זה לא עובד ככה... חלק אמרו שאני טיפשה וסבבה, קיבלתי אבל לא באמת. אז הנה לכם המשך...שוחחתי איתו, סיפרתי לו כל מה שעל ליבי, אמרתי לו שמפריע לי שאנחנו לא שוכבים בתדירות גבוהה ושהוא לא יוזם והוא לא ידע שכך אני מרגישה וסיפרתי לו שיש הרבה פיתויים בחוץ ושאין אני מסופקת וממש הוצאתי כל מה שהיה לי בלב במשך המון זמן....הוא הקשיב, הבין, חיבק אותי ואמר לי שהוא ממש מצטער ושהוא ממש לא שם לב לזה כי הוא עובד מהבוקר ועד שעות מאוחרות וממש היה לו עצוב לשמוע והעיניים שלו היו ממש כנות....היה לנו המשך של שבוע מקסים, הרבה אהבה היתה בבית....כנראה רק לדבר, רק להוציא... אז כל אלו שאמרו להתגרש וטיפשה וכל מיני מילים אחרות כמו שרמוטה אחד כתב....אני מאוד מצטערת לבשר לכם שאני לא מאלו שמוותרים, אני אלחם בשביל הקשר איתו ויש לי בחור רגיש וממש מדהים...לא מקנאה בכם ברגעים של משברים כי אתם חלשים אם אתם מוכנים לוותר על קשר של כל כך הרבה שנים!!! אל תיקחו מובן מאליו את הנשים או הבעלים שלכם!!!!

למעלה