האם זה לא בסדר לאהוב את החומה?

תודה לך על האישור אבל

אם אני ארצה להקיא על מישהו, אני אעשה זאת בעצמי... ואני לא רוצה להקיא על אף אחד.

אוקי!

תקשיב החומה הוא לא הדיסק הכי טוב של פינק פלוייד הוא אולי הכי מוכר אבל מבחינת שאר האלבומים הוא לא נסיוני ואחרי המון האזנות די נמאס לך לשמוע אותו זה לפחות מה שקרה לי אולם האלבומים בהם פ"פ עשו נסיונות מוסיקליים ואילתרו ועשו מוסיקה פסיכדולית הם הרבה יותר מעניינים מפני שהם לא כתבו את השירים כדי להביע מסר שההוא דפק אותי וזה דפק אותי אלא הם כתבו את זה כי זה מה שעלה להם באותו זמן הם היו נסיוניים! וכן יש פה המון אוהבי להקה שלא אוהבים את האלבום הזה כמו שהם אוהבים את וויש יו וור היר או מדל וזאת זכותם! ואני בטוח שהם לא בקטע הזה של אני יעשה דווקא ויילך נגד הזרם אז תרגע טיפה ואל תקבע מה הם חושבים!

שמיקי

New member
הכי מוכר זה דארק סייד לדעתי

שאתה אומר "החומה" הכי מוכר אתם מתכוון לאנדר ברייק? כי נכון, כל העולם מכיר את אנדר ברייק אבל לא כל העולם מכיר את החומה עצמו! את האלבום!

One Echoe

New member
זה נכון.

בקרב המעריצים שפחות מכירים את הלהקה, המכלול של הדארק סייד יותר מוכר. אבל שם האלבום הכי מוכר הוא החומה-The Wall, כי יש שם את הלהיט הכי גדול של הלהקה.

שמיקי

New member
נו רואה!

זה מחשב נורא דפוקה אז השם דה וול מעלה אסוציאציות של פינק פלויד אבל זה לא אומר שכולם מכירים, או שהוא חרוש או..לא דעת

One Echoe

New member
אנחנו מסכימים, רק אומרים את זה אחרת

האלבום הכי "חרוש"הוא הדארק סייד. אבל הכי מוכר הוא החומה.

buffa

New member
בדיוק לאחרונה, לכבוד היומולדת, כל

הדיסקוגרפיה של פינק פלויד הגיעה לידיי. בעצם גיליתי פינק פלויד חדשה לגמרי. מעולם לא שמעתי את TDB או AHM כמו שצריך וגם גיליתי שRelics נהדר באמת ובתמים וAnimals הוא בעצם אלבום מצוין. לא לאהוב אלבום רק כי הוא "חרוש" זוהי שטות. אומנם זה מעצבן לשמוע על מישהו ש"מת על פינק פלויד" אבל מכיר בעיקר את "וי דונט ניד נו אדוייקשן", אבל זה ממש לא פוסל את החומה. מבחינתי לפלוידים יש אלבומים מוצלחים הרבה יותר (ובינהם הפייפר, שהוא מופלא) גם מבחינה לירית וגם מבחינה מוזיקלית אבל עדיין יש כמה שירים מהחומה שהם באמת ובתמים מדהימים ועושים בשבילי את האלבום (נגיד CN או hey you או young lust).

למעלה