האם זה נורמאלי שכשבחורה מושכת ...

צלשלספק

New member
בהחלט יש אנשים כאלו.

החצנה עצמית, החפצה עצמית, איך שתקרא על זה.

חלק זה בא מעודף מודעות עצמית או חוסר מודעות עצמית או ביטחון עצמי נמוך (כשהאדם לא מודע לכך או שכן), חששות ממה יגידו או פס על מה שיגידו.

חלק גם סתם רוצים להוציא לאנשים (מסויימים) את העיניים.

אני לא שופט אף אחד או אף אחת. ת'כלס אם הייתי בחורה "שווה" אני לא בטוח שהייתי מוציא את כל הסחורה החוצה שכל העולם יראה ושיצאו להם העיניים, כי זה לא האופי שלי.

אז האופי משחק כאן גם תפקיד מרכזי.

בחורה יכולה להיות מאוד מושכת בלי לכסות עצמה כמו דוסית או להתלבש כמו (תסלחו לי) כמו זונה.

הכל במידה אחי, בקיצר.

ואם יש למישהו גוף בנוי לתלפיות או בהקשר של בחורה נקרא לזה סקסי, כן אפשר להבליט מה שצריך להבליט בסבבה ובסטייל בלי הגזמה לכאן או לכאן.

צלשלספק

New member
מה שנראה להם לנכון.

לפי האופי, החינוך שקיבלו (דתי, חילוני מסורתי וכו'), ולפי מה שהטבע נתן ומה שהחברה המערבית המודרנית מקבלת בהבנה ברמה התרבותית את עניין הלבוש.

תראה אם משחר הימים החברה המערבית המודרנית הייתה מקבלת בסבבה שלא צריך חזיות או שחזה של בחורות וגברים יכול להיות חשוף לחלוטין אזז כך גם היינו מתלבשים, אז זה גם נושא חברתי ואיך החברה והסביבה מקבלים את זה.

צלשלספק

New member
אני אזרום איתך בכיוון אחר...

עשית פעם סיבוב על פרארי או איזה רכב ספורט איטלקי משובח?

כיף להעיף מבט, אולי לעשות סיבוב פעם ב.., אבל המוסכים, הכאב ראש מסביב, העלויות, התקלות עם הרכב וכו', שלא יגנבו שלא יגעו, לך תשבור את הראש...
לא כל אחד בנוי לזה. לא לאורך זמן.

עכשיו תקביל את זה לגברים ונשים שאולי מבחוץ הם מושכים רצח לרוב הדעות, אבל באופי לא מתאימים לצד השני בכלל.

עכשיו תחשוב על זה כמה זמן תחזיק עם בחורה מוחצנת שבאופי לא ממש "מתאימה" לך אבל כל החברה מוציאים את העיניים שאתה עם דוגמנית כוסית ושיצאת מלך, נניח. אבל בחדרי חדרים אתה אוכל ממנה
מכל מיני כיוונים ברמה האישית, לאו דווקא המינית אם הבנת למה אני מתכוון.

חוצמיזה, עברת לגור עם החברה וכזה (סלח לי על החטטנות) רק הייתי סקרן אם התקדמו עניינים בצורה חיובית וכזה.

בהצלחה בכל מקרה. לך לכולם, לכל אחד שיעשה מה טוב לו ובסבבה - כל עוד הוא לא מזיק לשאר.

אז זהו...

שמי שמשקיע באותו כזה משמע חיצוניות מושכת אותו ומעניינת אותו
ואם כך משמע הוא לא טעם פנימיות אמיתית מימיו, אחרת לעולם לא היה משקיע בחיצוניות כל כך מאמץ
אבל מי שחושב שיש רק חיצוניות אז הוא ישתמש בכל הכלים שהוא יכול לכבוש אותה (ויש לו רק כלים של ארציות/בהמתיות)
&nbsp
&nbsp

צלשלספק

New member
הכל במידה אחי.

יש כאלו שמעדיפים להשקיע מזמנם ומרצם אקסטרא על העניין הזה של לבוש וחיטוב הגוף אפילו - ניתוחים פלסטיים (ציצים פנים אף), ושיש להם גם "סחורה" להציע ממה שהטבע נתן, יש כאלו שרוצים הרבה הרבה מעבר וזה מה שעושה להם עם זה להרגיש טוב עם עצמם.

יש גם את הגישה ההפוכה של האנטי-טיפוח / אנטי חיטוב לכל זה, אני לא מתחבר אליה.
אני אישית פחות אמשך לבחורה לא מטופחת / מוזנחת בהתרסה שזה מה יש ואנטי לכל ענייני הנשיות, אם תשאל אותי מצד אחד - וגם לא אתלהב מאחת שכל מה שמעניין אותה זה רק איך היא נראית ומה אנשים חושבים (לא מה אני, אישית, חושב - אלא מה אנשים אחרים).

החברה המערבית "מצפה" יותר מבחורות להיות מטופחות מאשר מגברים, אבל זה גם בטבע ואלי גם משם למדנו... שים לב לענייני החיזור של בעלי החיים (קל לדוגמא ציפורים) בתקופת הזיווג / ייחום - די דומה, משנים צבעים, פרומונים, ריחות, ציוצים, קולות וכד'.

אז זה לא קיים רק אצל בני אדם. זה ענין של זכרים ונקבות בכל הספקטרום...

dori78

New member
ברור שזה נורמלי. הלוואי שזה מה שהיה קורה.

בפועל מה שקורה זה, ש99% מהפניות האקראיות האלה של גברים לנשים מושכות הן הטרדות.
למה?
כי לא כל אשה מושכת כל גבר, יש עניין של טעם אישי. כי לא כל גבר שרואה בחורה מושכת גם פנוי לקשר.
כי ברוב המקרים כשאתה רואה מישהי באמת מושכת - לא יהיו לך ביצים להתחיל איתה.

אתה טוען שנשים יוצאות מהבית לבושות באופן ש"מבקש" התייחסות.
אם אני יוצאת מהבית לא מאופרת, לובשת ג'ינס וטי-שירט לא צמודה, בנעלי התעמלות - איך בדיוק אני מבקשת התייחסות?
ונניח שאני רוצה התייחסות - איך אתה קובע שקריאות ושריקות "וואו וואוו מה הייתי עושה לך" זו ההתייחסות הרלוונטית?

תגיד לי בעצמך:
האשה בסרטון הראשון לא נראית לך מגוחכת? ככה נראים הגברים שזוכים לכינוי "בהמה".
ואתה מוזמן לצפות בסרטון השני, החל מ 0:45. איך היית מגיב אם ככה היתה נראית המציאות שלך?
עזוב את כל הסרט, זה גם לשמוע צרפתית וגם לקרוא אנגלית. לא נעמיס עליך. תתחיל מ 3:50.
עבור נשים רבות, ככה נראית המציאות. גם אם אתה לא מסוגל להבין ולהכיר בזה.

אם נותנים חופש מיני

אז מקבלים חופש מיני
&nbsp
זה נורא פשוט
אבל את מבקשת לדחות את הבלתי נמנע, מאחר וכל דבר מגיע עם מטען חיובי ומטען שלילי
אין אפשר לנתק אחד מהשני
&nbsp
שלא לדבר על כך שהמין הנשי משתמש יותר במיניות שלו ככלי

dori78

New member
תגדיר "חופש מיני".

נראה לי שהדיון בינינו עקר כי ההגדרה שלנו ל"חופש מיני" שונה.

ברור שהיא שונה

אם היא לא היתה שונה לא היית מנסה לבטל את שלי ולאשר את שלך
&nbsp
תגדירי את חופש מיני

dori78

New member
אני לא טענתי שהבעיה היא בחופש מיני...

יאללה, נזרום איתך:
אני מפרידה הפרדה ברורה מאוד בין לבוש לבין מעשים.
בחורה שמתלבשת כדי לקבל תשומת לב - זה עניינה שלה, לא באחריותך לספק לה את תשומת הלב הזו.
אולי אם כל אלה שמתלבשות במיטב אופנת תל ברוך 86' לא היו מקבלות שריקות מבבונים - הן היו מבינות את הטעות שלהן.

אם גבר פונה לבחורה, או בחורה פונה לגבר לצורך העניין - כדאי שיהיה לו מה להגיד לה, מעבר ל"וואוו מה הייתי עושה לך".
אם גבר נוגע בבחורה, או בחורה נוגעת בגבר לצורך העניין - כדאי שזה יהיה במסגרת "התחלה" לגיטימית* ולא במסגרת "נראה לי שזה מה שהיא רוצה לפי הלבוש שלה".
אם אתה הולך על האופציה השניה - אתה קרוב מרחק פסיעה אחת להאשמת קורבנות אונס באחריות לאונס...

*לגיטימית = כשאתה בדייט או מתחיל עם מישהי במועדון/פאב מן הסתם יהיו נגיעות מגששות:
יד על כתף, ליטוף שיער או משהו חצי נייטרלי שכזה.
ופה שוב כדאי להזכיר - מי שלא יודע לקרוא את הסימנים ושפת הגוף ולא יודע מתי מגע כזה לא רצוי - שילמד.

את מנסה לשלוט על התוצאה

את לא יכולה להגיד להם מה להגיד צואיך לנהוג
כמו שאת לא יכולה להגיד לבנות איך ללכת ואיך להתלבש (כדי לא להתפס כבהמות)
&nbsp
וחוץ מזה שישמעו אוזניך מה שמקלדתך כותבת
כתבת :
"אם גבר נוגע בבחורה, או בחורה נוגעת בגבר לצורך העניין - כדאי שזה יהיה במסגרת "התחלה" לגיטימית* ולא במסגרת "נראה לי שזה מה שהיא רוצה לפי הלבוש שלה"."
ואחר כך כתבת
"ופה שוב כדאי להזכיר - מי שלא יודע לקרוא את הסימנים ושפת הגוף ולא יודע מתי מגע כזה לא רצוי - שילמד."
&nbsp
כמו שאת זורקת על הגברים את האחריות "ללמוד"
תזרקי באותה מידה לנשים את האחריות ללמוד לקרוא את הסימנים
כי אם היא מתלבשת כמו אחת שרוצה לובלוב, אז זה בדיוק מה שלימד אותנו הטבע לגבי הבשלות המינית של אותה נקבה
לבוש כזה זו הצהרה חרמנית ומחרמנת, וזה בדיוק מה שגברים קולטים
אולי במוח הפצפון הזה שלכן נדמה לכן שזה משדר משהו אחר, יש מצב אפילו שהקופסת נעלים שאתן קוראות לה מוח מרגישה שזה מחזק לה את הבטחון העצמי
אבל אולי לחוד ומציאות לחוד
&nbsp
ובמציאות מי שהולכת כמו שרלילה ומתלבשת כמו שרלילה ו/או מתנהגת כמו שרלילה
שלא תתלפה שהיא מקבלת הצעות של שרלילה
וזה פשוט להבין את זה
רק שאת מעדיפה להלחם על המקום הלא תקין של הנשים, כדי להוכיח שהמקום של הגברים לא תקין
וזה רק מעיד על חוסר שימוש בנעלים איף יו נאו וואט אי מין
&nbsp
שני הצדדים צריכים לקחת אחריות על הבהמה שבתוכם
אחרת רק כאוס יהיה פה

dori78

New member
סוקי, אתה טועה. אני לא הבדלתי בעניין הזה בין נשים לגברים.

גם נשים צריכות ללמוד לקרוא את הסימנים, לא רק גברים.

ואם לא אכפת לך, עדיין לא ענית בצורה מושכלת מה זה "הפגנת מיניות".
לטעמי, אלא אם אשה זרה ברחוב באה ואמרה לך "תזיין אותי" - לא משנה מה היא לובשת, היא לא מבקשת ממך כלום.

מאיפה נתחיל להגדיר עכשיו הפגנת מינית...

בואי נפקס את זה למקום שבו אני אומר שהקריאות המילוליות הכוחניות של גברים הם תגובה טבעית להמצאותה של נקבה שנראת פוריה מינית ואף פעילה מינית בקרבת מקום
&nbsp
כך שהיא אפשר לזרוק רק עליהם את האחריות
&nbsp
&nbsp

dori78

New member
סבבה. זה אותו מקום שבו אני אומרת

שאתה מתאר סצינה מהנשיונל ג'יאוגרפיק, לא מחיי בני אנוש.

אז בואי נמצא דרך לישב את זה

כי מאיפה שאני מסתכל על זה זה טבעי לחלוטין

ונשיונל גיאוגרפיק לא רחוק מאיתנו
בדיוק אתמול התסכלתי (בפעם השניה) על הסירטון שהעלה מרי על הקופים ודומיננטיות , ושבני אדם מתנהגים באותה צורה

אפילו יש חלק בסרט שהוא אומר שהזכרים הדומיננטים מביעים קולניות כדי למשוך תשומת לב ולהרשים את הנקבה
בדיוק כמו בטבע

אממ

אני לא חושב שזה קשור (השאלה הזו)
אבל אני אביע משהו אחר בנושא
וזה הכל רק הנחה , אני כלום ושומדבר בשביל לקבוע שום קביע אלוקית בשום צורה ונושא
אני יכול רק לתת פרשנות אישית שלי
אז ככה
העולם מתחלק ל2
שמיים וארץ, למעלה, למטה,חומר ורוח, +-,טוב ורע, שחור ולבן, זכר ונקבה, וכו'
עכשיו אנחנו (בני האדם מכילים את כל הבריאה כולה , שנאמר :"נעשה אדם בדמותינו כצלמנו"
מהי רבים בהקדוש ברוך הוא...?, אלה שכל הבריאה כולה נתנה חלק ממנה באדם (בדמותינו כצלמנו)
ולמה אני כותב את זה, להשכיל אותנו להבין שלאדם יש הרבה רבדים
רובד אחד הוא הבהמה (הנפש הבהמית)
ואנחנו כיהודים כרתנו ברית עם האלוקים (שמיים,רוח,טוב וכו') לעבוד אותה בכל כוחנו ונפשנו לבין נפול לארץ (תאוות יצרים גאווה וכו') משמע נתעלה על הבהמה, ונרומם מעלה מעלה את הנשמה האלוקית שבנו (שכן רק איתה אנחנו יכולים למשול על העולם כמובטח לנו)
ולמה את זה אני כותב, מהסיבה שאני רוצה לקחת אותנו להיסטוריה קצת כדי לנסות להבין משהו מהמשפט שכתבת
מהסיבה שפעם כנראה היו עושים ניתוק טוטאלי מהנפש הבהמית (סתם דוגמא כמו הנזירים ההודים)
ובטח עם ירידת הדורות התקשו בזה הציבור, שכן הנפש הזו היא זו שרוצה אוכל וושתיה וטעמים הרבה והרבה רצון לקבל
ואז כנראה "הותר האדם מן הבהמה, אין כי הכל הבל", ולא שיצא לחגוג ולפרוק עול, אלה שאין זה איסור לתת לבהמה מעט מים
&nbsp
ומשם ועד אלינו היתה ירידה גדולה מאוד, והבהמה (עגל הזהב) קיבלה במה וכוח למשול בנשמותינו, בליבנו וברחובותינו
וכל בהמה (רצון לקבל) מאשים את אחיו ודן אותו ללא משפט וללא צדק, ואין רחמים ו"איש הטוב בעיניו יעשה"
&nbsp
לסיכום
שוב כשאת באה להאשים את הגברים ולסרס אותם, תזכרי קודם כל שהם גם נשמות קדושות, ושאת לא שופטת ולא אלת הצדק ובטח לא רחמנית כמו אמא אדמה, ושכל אדם צריך לקחת אחריות על חייו , ולכל בנאדם יש משימה חשובה למשול על הבהמה שבו, גברים ונשים, כי הנשמה עצמה אין לה מין, רק לגופים יש מין,
ופעם נשים ובני האדם בכלל השכילו להלביש את עצמן בצניעות ולסלק את הבהמה מהעולם (אל תזלזלי באותן נשים, להן היו 10 ילדים שעשו להן שמח בבית עד הגיל שלך)
וכך גברים חזרו להתעסק בעיניינים שלהם, ולהתיחס לנשים בצורה יפה ופייסנית, כי לא כל רגל היתה נפתחת בקלות, ולא כל זוג שדיים היה זרוק ברחוב, אז לאישה היה חשיבות וכוח,
בקיצור, הפגנת דומיננטיות כוחנית ואלימה (לאו דווקא פיזית) היא דבר טבעי בקרב זכרים שנמצאת לידם נקבה פוריה ומוכנה לשימוש
כמובן שלא הייתי רוצה שהם יתנהגו כמו בהמות, והייתי רוצה שהשם יתן להם אינטליגנציה להבין שהם לא בג'ונגל ושלא מדברים ככה, ושזה לא מושך נשים, ולא מכבד אותן, ואפילו קצת דוחה ואף מוריד את הסיכוי לנעיצה חמה
אבל כל עוד המין השני לא עושה את חלקו , שזה לא לעבור מול החיות האלו בעירום (בבהמתיות שלהן), אז אי אפשר באמת לצפות שיהיה לזה תקנה, מלבד 2 בהמות ברחוב מנסים לתקשר אחד עם השני
&nbsp
&nbsp

לשאלתך...

מה זה "נורמלי"?
יש מי שיאמר שהקבוצה הזו היא "לא נורמלית".
ואם ניקח אחד מתוך הקבוצה הזו הוא יאמר "מה אתה רוצה ממני, אני נורמלי - הבנים עושים כך והבנות עושות כך - כו-לם עושים כך - אני נורמלי".
&nbsp
&nbsp

למעלה