האם זה נורמלי? *התייעצות*

Berethor

New member
יש בזה אפילו משהו אירוני

כי מצד אחד מלא נשים שמתלוננות על גברים ששולחים ידיים על הדייט הראשון, מצד שני מוזר להן אם הן פוגשות גבר שלא עושה את זה, ואפילו לא מנשק אותן. חוץ מזה אני באמת לא מבין את הזילות הזאת בנשיקות, זה אמור להיות אקט שעושים עם מישהו שמוכנים להיות איתו בזוגיות ולא עם סתם מישהו, זה אומנם פחות רציני ממין אבל זה על אותו עיקרון לדעתי.

תשמע,

זה תלוי איך אתה תופס הנאה. מבחינתה,
אם הוא נהנה, אז הוא גם היה צריך לגעת בה. ברגע שזה לא קרה...

Berethor

New member
גם את הפרמטר שהם בקושי מכירים

צריך לקחת בחשבון, כמו גם את זה שעדיין לא קרה בניהם כלום. זה שהוא לא נוגע עכשיו לא אומר שהוא גם לא יגע אם הם בזוגיות, זה אומנם אפשרי אבל האפשרות היותר נפוצה היא שהוא לא ממהר לגעת.

זה עדיין מעוות שהיא מתבאסת כשהוא מעריך אותה

מספיק כדי לא ליזום נשיקה וכו' כשהוא לא בטוח מה היא חשה, וכשהוא רוצה משהו רציני. לגבי לגעת...אין שום דבר רע בחיבוק קרוב וחזק אם יש באויר הרגשה של ביישנות ואי נוחות.

זה לא מעוות

כשאתה מגיע מחברה חילונית שבה אנשים שוכבים אחד עם השנייה בפעם הראשונה וזה מקובל לחלוטין.

דווקא חיבוקים נשמעים לי הרבה יותר אינטימיים.

Berethor

New member
כמו שאמרתי היא רגילה לבחורים אחרים

אבל לפי ההודעות שלה פה עושה רושם שהיא לא באמת מחפשת מגע או מין כמה שיותר מהר והיא כבר הבינה שזה בחור שראוי להערכה, גם בגלל שהתנהגותו עדיפה וגם משום שהוא "דבר נדיר" לטובה. יש גם בחורות שמחפשות מין כמה שיותר מהר או/ו סטוצים, אבל יש בחורות שפשוט התרגלו לבחורים שמחפשים רק סקס/סקס כמה שיותר מהר, עד לרמה שהן כבר חושבות שאם מישהו לא מתנהג ככה הוא לא מעוניין בהן לחלוטין, מה שכמובן שגוי לפחות בחלק גדול מהמקרים. בחור שהוא לא סטוצר ורוצה קשר רציני ולהיות בטוח לגבי הבחורה שהוא איתה לפני שהוא עושה איתה משהו מיני, יעדיף לחכות עם המגע והמין, עד ששניהם היו בטוחים זה לגבי זו. אני מכיר בחורים כאלה, אפילו אם הם אחוז יותר קטן בחברה החילונית, ואני עצמי גם כזה.

Berethor

New member
מה פתאום, כנראה שאנחנו מסכימים ברוב

אני לא שללתי את מה שאמרת לגבי "החברה החילונית", רק הוספתי עוד קצת תוכן לגבי זה. אגב אני נוטה שלא להסכים שחיבוקים זה יותר אינטימי ממין או מנשיקות, אין מצב, להתחבק אפשר גם עם בני משפחה או חברים, אבל את יכולה לחשוב ככה.

תודה על

האישור.
לא אמרתי בהשוואה ל. אמרתי שבעיניי חיבוקים זה דבר אינטימי.
וכן, חיבוק יכול לומר הרבה יותר מאשר מין, בהתייחס לבני זוג.

Berethor

New member
בבקשה

חיבוק אולי יכול להיות יותר "מלבב" אבל לא יותר אינטימי, אבל אם אתה ברצינות רואה חיבוק כיותר אינטימי ממין זה עניין שלך, מיותר לציין שאני לחלוטין לא מסכים לזה.

אתה מצחיק

כן, זה מקובל גם שאין המשך אחר כך. ברוב המקרי

ם, כי זה נקרא סטוץ..... בחורות ששוכבות ואומרות סליחה
אבל חיבוק ונשיקה זה יותר אינטימי אז בוא נחכה עם זה?

Berethor

New member
הסיכוי לזה מאוד נמוך

גם מבחינה סטטסטית כי סביר להניח שאת או הוא 'רק' עוד סטוץ אחד ברשימה 'ושום דבר מיוחד', וגם כי אנשים שנכנסים לסטוץ מראש באים בכוונה של 'רק סקס' ולא להיקשר רגשית, סיבה נוספת היא שקשר שמבוסס רק על סקס כבר על ההתחלה הסיכוי שיהיה בו 'יותר מזה' הוא לא גבוה. הפרמטר היחיד שמשחק לטובת הסיכוי שמסטוץ אולי יצא משהו יותר, זה שמין אפילו אם הכי רדוד שיש עדיין יש לו תפוטנציאל לקשור בין אנשים, וזה משהו שהוא הגיוני בסך הכל.

sweetjane1982

New member
אם לא היה מעוניין לא היה נותן את הטלפון ויוצא

איתך לדייט.
היו לי הרבה דייטים ראשוניים שלא נגמרו בנשיקה, רובם אפילו.
זה לא אומר כלום.

ommerl

New member
מנקודת מבט של גבר:

בתור אחד שהיה ביישן 99 אחוז מהחיים שלו... זה שהוא לא חיבק ולא נישק לא אומר שהוא לא מעוניין.... יכל להיות מאוד שהוא מתבייש ליזום צעד פיזי.

אין לזה סיבה הגיונית. תני לו קצת זמן להיפתח אם הוא מספיק מעניין אותך ותזכרי שמותר לך גם ליזום בעצמך.

Berethor

New member
זה בהחלט אפשרות

וזה גם בהרבה מקרים הולך יש ביד עם אינטלגנציה.

למעלה