האם זה נכון ש...

אלכס נ

New member
במקום לקלל את אמיגו

בואי ותצטרפי. אני מבטיח לא תתאכזבי. אין ממה להתאכזב.

פגעסוס

Well-known member
וכרגיל....

בפורום הזה מבינים הכל הפוך.... אלכס ויואב.... שניכם באמיגו, שניכם אוהבים את אמיגו... ושניכם מנסים לשכנע אחד את השני (תוך שימוש במין לא נכון) לעבור לחברה שאתם כבר מנויים בה... GYXOIO

אלכס נ

New member
מה הייתי עושה בלעדיך

באמת שזה סידר את הבלאגן. אני מתפקע עכשיו מצחוק

אלכס נ

New member
מה שהבנתי:

יש שלושה בנים: אני(אלכס), מאיר וprety.... (מי זה יואב?) שלושתינו באמיגו, כל אחד מנסה לשכנע את האחר שזה טוב. כל אחד חושב (חשב) שהאחר נגד הרשת. אחרי התגובה של "פגעסוס" אני מקווה שהכל הסתדר. מה היינו עושים בלי התגובה?

פגעסוס

Well-known member
סדר בבלאגן (בפעם האחרונה אני מקווה)

אלכס (כינוי - אלכס נ) - בעד אמיגו יואב (כינוי - PERETZY) - בעד אמיגו מאיר (כינוי MEIR) - בעד אורנג´ אשמח לעזור אם יש עוד משהו לא ברור (אהההה... היותי נציג שירות פיננסי רודף אותי עד כאן...)
GYXOIO

m e i r

New member
כופר בהגדרה של פגעסוס

אני לא בעד אף אחד. אם יש דברים שצריכים להיאמר אני אומר אותם. אם תעברו על דבריי תראו שאמרתי דברים טובים על פרטנר, פלאפון, אמיגו ואפילו סלקוץ. נכון שי גם דברים פחות טובים שאמרתי, אבל כל מה שכתבתי ביססתי בעובדות. אז לא לקטלג אותי טוב??

אלכס נ

New member
מצטער אם העלבתי...

אותך או את החברה שבה אתה נמצא (אורנג´). אני לא יורד על שום חברה ולא מקלל שום חברה. אמרתי שפשוט כשבן-אדם מתקשר אלי מאורנג´ (ולפעמים מפלאפון או סלקום) ואני לא מצליח לשמוע כמעט כלום, אז אני יוצא מדעתי ומקלל את מי שהמציא את הדבר הזה. וחוץ מזה לא ידעתי שאתה באורנג´, אחרת לא הייתי כותב את מה שכתבתי.

m e i r

New member
המכשירים שלי

כוללים, לא רק את orange אלא גם את פלאפון וסלקום. אם משתמע מדבריי לפעמים שאני "בעד" orange הדבר הוא מפני שדרך הניהול שלהם והצגת תנאים ונתונים=חיובית בעיניי. אין לי שומדבר נגד מירס או פלאפון, ובחלק מהדברים אני כועס על סלקום, אבל אין לי שנאה עיוורת כלפי איש (או חברה) וכן לא אהבה עיוורת.

פגעסוס

Well-known member
אתה מנסה לשכנע את האדם הלא נכון

PRETZY הוא המגן הרשמי של אמיגו בפורום הזה... הוא מקלל את החברות האחרות...
GYXOIO

peretzy

New member
אני לא מקלל אף חברה!!!סיימתי עם זה

אני רק "הנציג" של אמיגו זה הכל סיימתי לרדת על החברות... מה לעשות שיש לי נגד שלושתם ימבה של טענות..

אלכס נ

New member
רגע, אתה...

נציג שלהם, במובן של עובד בחברה, או בן אדם כמוני, שפשוט אוהב את האיכות שלהם (מת עליה)?

PingPong18

New member
אני אשכתב את דברי יואב

לא, אוהב כל מה שקשור בהם! עכשיו זה יותר מובן...

אלכס נ

New member
אתה חייב לשמוע ולהגיב

טיילתי קצת בין הפורומים, ומצאתי משהו מעניין בפורום "כלבוטק": מישהו שם מתלונן שהוא גר באשקלון ושבאמיגו אין שם קליטה. יכול להיות דבר כזה??? לאמיגו אין קליטה??? ועוד באשקלון - אזור מאוכלס. אני אישית לא מאמין לזה. אני נסעתי קצת באשקלון(לא בשביל זה), וכמו בשאר הארץ יש קליטה מלאה בכל מקום. מה דעתך?

למעלה