האם זו בדיקת הריון חיובית?

חנה281

New member
תודה ועוד משהו- מצרפת תמונה

זו בדיקה כעבור יומיים שלושה מהקודמת של חברה אחרת וגם כאן הפסים חלשים. זה די עומר על הבטא הנמוכה יותר לא? לא אמור אחרי יומיים שלושה להתחזק? אני או יום לפני איחור או יום אחרי

Mitzi34

New member
נראה תקין לשלב שאת בו...

אם את חוששת תעשי בטא היום או מחר בבוקר ועוד אחת בראשון.
בהריון הראשון שלי אני בדקתי רק ביום אחרי האיחור במחזור והיה פס חלש ...לא אומר כלום. צריך הרבה סבלנות בשלבים האלה (גם אחרי בטא) ועד שרואים דופק...באופן כללי בשליש הראשון דרוש מלא מלא סבלנות לוודא שהכל תקין עד השקיפות...אז נשימה עמוקה ויאללה מחשבות חיוביות
בשעה טובה :)

חנה281

New member
כן אחכה לראשון פשוט מה שלא

הבנתי זה איך הפסים עצמם חלשים אבל גולשים גם לחלקים של ה100 ו500, כאילו מה זה בעצם אומר

WaitingForIt

New member
מזל טוב

איזה כיף שהטיפול הראשון הצליח!!:)
אני חושבת שאפשר לעשות בטא, רק בשביל הוודאות(; (בעלי למשל לא האמין לכל המליון בדיקות הריון שעשיתי ורצה אישור מהרופא-> הרופא פוריות הסתכל על הבטא והוא אישר את ההריון- שזאת בטא תקינה ואני באמת בהריון) אני עשיתי בטא ביוא״ב 13 (הייתי צריכה לחכות ל14 אבל פשוט לא יכולתי כבר! חח) והיא הייתה כבר מאוד גבוהה.. (367) ועשיתי בטא נוספת שבוע אחרי (היה כבר 4000+) והאמת ששבוע אחרי זה גם (היה מעל 72000)..

חנה281

New member
תודה! הקטע הוא

שהפזים בבדיקות בהפרש של כמה ימים עדיין יחסית חלשים אז אני רוצה לתת לזה מרנס להתחזק ולבטא לעלות לכן אבדוק בשלישי. לא הבנתי רק למה בבדיקה הזו של לייף יש פס ממש חלש גם ב100 וב500- אם היה בטא 100 ומעל זה היה פס חזק יותר לא?

חנה281

New member
מתקנת

לכן אבדוק בטא שבוע הבא*
יכול להיות בטא מעל 100 עם פסים חלשים מקו הביקורת ובכללי חלשים?

מנעמים

New member
כן יכול להיות

זה לא בהכרח מעיד על הבטא וכל בדיקה היא שונה גם. הייתי עושה בטא ביום האיחור והכפלה יומיים אחרי

WaitingForIt

New member
הכל יכול להיות..

אני גם לא מכירה את הבדיקה הזאת ואיך היא בדיוק פועלת. רק יודעת שמי שלא באוחה בתוצאות הפסים יכולה לעשות קליר בלו דיגיטלי שמראה שבועות.. ואז בערך אפשר לדעת בערך שלב הבטא. (1-2, 2-3, 3+)

חנה281

New member
מחשבים אבל כולל השבועיים

ראשונים של המחזור לא?אז 1,2 לא מגלים לא? רק מ-3?

WaitingForIt

New member
נכון..

יש להוסיף לתוצאה עוד 2

אני תמיד איימתי שאני אעשה בדיקה כזאת אבל בסוף היה לי חבל על 15 יורו שזה עולה אצלנו.. קניתי איפור במקום זה

חנה281

New member
לגבי זה..

שאלה- סתם דוגמא מספרית, אם מישהי לפי החישוב מהיום הראשון למחזור ועד עכשיו זה 4+1 אז מבחינת רופא לאולטרה סאונד,בדיקת שק ובדיקת דופק זה נחשב שבוע 5 או 4+1?

WaitingForIt

New member
זאת שאלה פשוטה:)

מבחינת הרופאים בשבוע4+0 עד 4+6 את בשבוע 4. מבחינתך את יכולה לספור איך שבא לך.. יכולה לספור כמוהם ולהגיד שאת בשבוע ארבע או להגיד שאת בשבוע חמישי. אני בערך עד שבוע 11 ספרתי תמיד שבוע יותר (11+0 זה שבוע 12)
ואז נמאס לי והתחלתי לספור כמו הרופאים.. חח..

חנה281

New member
אז נראה לי שלפחות כרגע

עדיף כמו הרופאים כדי לדעת מתי יהיה אפשר לראות כל דבר בעזרת השם.
יש לכן מושג או מחשבה באיזה טווח בערך של בטא (כמובן אם וכאשר) הבדיקות שצילמתי למעלה מראות(צירפתי שתי בדיקות שונות).

חנה281

New member
ועוד שאלה

איך יודעים אם ההפנייה שלי היא לבדיקה כמותית או איכותנית?
שאלתי עוד שאלה בתגובה נפרדת- תודה ממש לכל התשובות כאן :)

secondtime82

New member
כתוב על ההפנייה איכותני או כמותני

quantitative- כמותני qualitative - איכותני

חנה281

New member
היא במחשב ולא כתוב

בגלל זה שאלתי- האחות תדע לא?
ולגבי הטווחים של הבטא יש לך מושג?

חנה281

New member
עדכון

עשיתי בדיקת בטא ויצא לי 1220 ui/l האם היחידות אומרות משהו? איך כזה גבוה לשבוע 4? ואין לי איך לטעות בחישוב כי אני אחרי איקקלומין ומעקב

WaitingForIt

New member
מזל טוב:)

זה בסדר.. עדיף גבוה מאשר נמוך
גם לי הייתה תמיד בטא גבוהה יחסית אבל הרופא אמר שזה לא אומר כלום ועדיף בטא גבוהה( וגם עכשיו, העוברית תמיד יותר גדולה מהשבוע שלה (ולא מתקנים כי הרי גם אצלי ידוע יום הביוץ מהמעקב) וכל הרופאים אומרים שזה טוב ולא אומר כלום:) אז אל תדאגי בגלל זה!

למעלה