טוב אוליי כתבתי תכנוי שלך פעם אחת יותר מדיי
זה היה רק כדי להציג תהבדלים בגישה והשקפות שלנו, ו'הבחור המפוחד' הבין אותי נכון וכמו שהוא אמר שאנחנו מייצגים שני ראיות מנוגדות, זה הכל. לא שהכנסתי לך דברים שלא אמרת, למעשה זה דברים שרשמת פה. ההבדלים ביננו הם מפה ועד לירח,
אבל זה לא בכלל לא מה שדברתי עליו, דברתי על ההבדלים בגישה לנושא הספציפי הזה. אוליי אני מסתובב עם סימני קריאה, זה בהחלט עדיף מלסתובב עם סימני שאלה מבחינתי, לפתוח אפשריות אני לא צריך, אפשריות שיש ואין לי כרגע מספיקות לי. אני לא חושב שאני יודע הכל ותמיד יש מה לשפר וללמוד, ואני לא קורא מחשבות של אף אחד, אני פשוט רואה מה כותבים וקורא בין השורות פלוס רואה לפי מה שהם כותבים ומייצגים מי הם. כל העובדות לא יכולות להיות מונחות לפניי, זה לא עובד ככה, זה כמו חקירה, זה כמו תאוריה מדעית, אם אני שופט לפי מה שאומרים אין סיבה שאני יטעה הרבה, כמובן שיכולים להטעות או לשקר או שאני יכול לא לפרש נכון אבל זה הסיכונים שצריך לקחת. ככה זה בשבילי לפחות. גם אני חושב שהוא לא צריך להסיק מסקנות מהר, פשוט אמרתי לו במידה וכן, וגם כדאי לא לבדוק שום תזוגיות מחדש בגלל כל חוסר ההתאמה המינית, ואפילו אם היא לא א-מינית יש לי הרגשה שאין פה התאמה, לפי דבריו ולפי התאורים שלו. כמו שציינתי ואפילו הסכמת, היא גם יכולה לעשות את זה רק בשבילו ואפילו תוך פגיעה בעצמה ובו שלא במודע. את מייצגת תגישה שאהבה יכולה לשנות הכל ולתפתור הכל, ושלא צריך התאמה מינית בכלל, איפה בדיוק הטעות שלי בהשוואות בין שני הגישות שלנו. אני רואה שהבחור לא רוצה לפגע, הם רק בתחילת הקשר והוא לא "מאוהב מעל הראש", הוא מסתכל על הבעיה בצורה מאוד רציונלית, עם כל הפחד שלו הוא מבין שיכול יהיות יותר גרוע. אז כן שיבדוק וכן שינסו לפתור תבעיה פה אנחנו מסכימים, אבל במידה והם לא מתאימים ובמידה שהיא א-מינית, והוא כבר אמר שהוא לא יכול להיות בקשר אם היא א-מינית, אז שיעשה תדבר הנכון בשביל שנהם. לא צריך להציג את זה כמבחן אהבה או לשכניע אותו להפוך לא-מיני. בהחלט שלא שמעתי תצד של חברה שלו, גם לא שמעתי תצד של הבעלים של שני הנשים שהיו כאן, משום מה אין לי הרגשה שאני ישמע תצד שלה. אבל מה שכן, קראתי תתאורים שלו עליה, ותתאורים שלו במקומות אחרים, כמו שציינתי, שם הוא ציין שהיא לא נהנת ממין ולא מעוניינת בו, לא מבינה וכו. אם הוא היה חוזר על הדברים שהוא אמר במקומות אחרים וכמו שאמרתי היה מפרט על החברה כמו שהוא מפרט פה על מין, שזה בכלל לא מעניין ורלוונטי. אז אוליי הייתה מבינה שהיא בהחלט נשמעת א-מינית לפי התאור וההתנהגות שלה, זה שהיא משתפת פעולה איתו ומסכימה לעשות דברים מיניים שהיא לא נהנת ואוהבת אותם, לא אומר הרבה, נראה לי ששנהם סובלים מזה. ו'אהבה' זה לא סיבה להמשיך. אין דבר כזה רציונלית מדיי, וכן את צודקת אין לי לב
.את מעדיפה לפגע ואני מעדיף להקדים תרופה למכה, ולסתכל על סכויים להצלחה ואם יש לדברים עתיד בכלל. שיאהבו, אבל צריך בסיס רציונלי, בלי סבל וחוסר התאמה מיותרת, ככל שיטפסו יותר גבוע, יפלו יותר חזק, עדיף שיבדוקו הכל עכשיו מאשר לצטער אחר כך. ואני לא חושב שאם היה טוב להם הוא היה בא לפה. אז מבלי שאני ישמע תצד שלה, אני יודע ש50% מהקשר הזה לא תקין, בגלל הצד שלו. כולנו נתבגר, אני שקול יחסית גם עכשיו, במיוחד בדברים החשובים באמת, ויש הבדל בין ויכוח לבין תוקפנות, תוקפן אני למי שצריך אל תדעגי, אני לא רואה באיפוק ללא סיבה למול היריב ושתיקה שלא לצורך שיש לי אפשרות או טעם להגיב כחיסרון, להפך, ושוב זה כמובן לא המקרה שלי אתך, כאן זה בהחלט רק ויכוח בין דעות שונות. בנוגע ללפתוח תלב, אני לא יודע איך זה מסתדר עם העובדה שאין לי לב
, אוליי אם מישהו ישוט לאיים הקריביים לחפש אותו ולהכניס בו סכין אחר כך, אני יפתח אותו
. אבל מה זה משנה אם אנחנו נפתח או לא , זה במלא חסר משמעות בשבילנו ובטח בשביל אנשים אחרים. "no one care". "please give me more hate"
.
זה היה רק כדי להציג תהבדלים בגישה והשקפות שלנו, ו'הבחור המפוחד' הבין אותי נכון וכמו שהוא אמר שאנחנו מייצגים שני ראיות מנוגדות, זה הכל. לא שהכנסתי לך דברים שלא אמרת, למעשה זה דברים שרשמת פה. ההבדלים ביננו הם מפה ועד לירח,