רוב הזמן נח
Well-known member
אמא של אחותך.אחותך.
אמא של אחותך.אחותך.
כאילו שהשם פלשתינה לא על שמם של אותם פלישתים.אתה מתבלבל עם הפלישתים.
הפלשתינים מעזה הם למעשה ערבים מיצרים.גם הוא מבין יש לו עסוקה עם משפחת המלוכה השטןעודית שאבותיה ה-נ-ח-י-ל-ו לכאן את הפלסטינים והשטןעודים פוחדים פחד מוות מכך של"פלסטינים" יתעורר המצפון והידע בהיסטוריה והם ידרשו זכות שיבה למולדתם האמיתית שזאת סעודיה.
אנ'לא חושב שהסעודים מוטרדים מהסיכוי שהפלסטינים ירצו לחזור למקורותיהם הערביים.גם הוא מבין יש לו עסוקה עם משפחת המלוכה השטןעודית שאבותיה ה-נ-ח-י-ל-ו לכאן את הפלסטינים והשטןעודים פוחדים פחד מוות מכך של"פלסטינים" יתעורר המצפון והידע בהיסטוריה והם ידרשו זכות שיבה למולדתם האמיתית שזאת סעודיה.
מעניין איך אתם מתכוונים להיפטר מהם ?נראה לי שהוא מבין את זה.
אם האמריקאים יממנו סלי הגירה כמו סלי קליטה לעולים זה יעבוד מעולה במיוחד בעזה.מעניין איך אתם מתכוונים להיפטר מהם ?
גירוש בכפייה ?
מחנות השמדה ?
מה ?
רק אל תספרו לי על הגירה מרצון, זה לא עובד .
מחנות השמדה יהיו לך בעתיד אם חס וחלילה תהיה להם מדינה.מעניין איך אתם מתכוונים להיפטר מהם ?
גירוש בכפייה ?
מחנות השמדה ?
מה ?
רק אל תספרו לי על הגירה מרצון, זה לא עובד .
הערבים ברחבי העולם לא יאפשרו את זה.נראה לי שהוא מבין את זה.
לערבים לא באמת איכפת מהפלשתינים.הערבים ברחבי העולם לא יאפשרו את זה.
סעודיה רוצה לשלוח את הגז והנפט שלה לאירופה,אבל לא יכולה בדרך זולה - דרך היבשהבלי 07.10 כבר היה הסכם עם הסעודים.
נכון. כולם חושבים ביזנס. ואם מערבים בביזנס פלשתינים מקבלים רק חרא.סעודיה רוצה לשלוח את הגז והנפט שלה לאירופה,אבל לא יכולה בדרך זולה - דרך היבשה
ואז קונים ממקומות אחרים יותר זולים,עוד סיבה שעשו את 7.10 שננקה במזרח התיכון
שהם יוכלו לשלוח את הגז והנפט לאירופה בלי שיפגעו במשלוחים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.