האם ידעתם? פרטים פיקנטים על השחקנים

אור2221

New member
האם ידעתם? פרטים פיקנטים על השחקנים

אני נורא אוהבת רכילות :) 1. לשרון קייס (שרון) היה חבר ישראלי במשך כמה שנים בשם רון. 2. מלודי (ניקי) היתה נשואה פעמיים לפני שהתחתנה עם אדוארד סקוט (המפיק) ב85, שני הנישואים התבררו כלא חוקיים (כי לא נעשו בדיקות דם), והבעל השני השיא אותה לבעל הראשון (לא צוחקת, הם היו חברים והיה לו רשיון להשיא אנשים). 4. אריק בריידן (ויקטור) ופיטר ברגמן (ג'ק) הלכו מכות ב1991. שניהם נחבלו, פיטר הגיע לבית חולים עם זעזוע מוח, שניהם הגישו תלונות במשטרה אחד על השני (וביטלו אותם), וכמעט פוטרו מהסדרה. 5. אריק נאלץ להתנצל פומבית (כי הוא כנראה נתן את האגרוף הראשון, למרות שכפי הנראה היתה שם פרובוקציה די רצינית מצד פיטר (וכמו שאני חושבת שאני מכירה את השחקן הזה, מצ'טים, ראיונות ומפגשי המעריצים, אני די חושבת שזה הגיע לו) 6. בסצנת הסקס הראשונה בין ג'ק לניקי לאחר נישואיהם (ואחרי שפיטר ברגמן התחיל לשחק את הדמות) הוא לא היה מסוגל להיכנס לעניין ולשחק כמו שצריך, בגלל הנוכחות של אדוארד, המפיק הראשי של הסדרה, בעלה של מלודי - בביתן ההפקה :) 7. לג'רי דאגלס, שמשחק את ג'ון אבוט, יש את הפה הכי מלוכלך בסדרה. 8. בפעם הראשונה שאיילין שיחקה את אשלי, היא ואריק (ויקטור) לא הסתדרו בכלל (ואם יש אלוהים, הם עדיין לא מסתדרים) 9. איילין (אשלי) ודון (בראד) היו ביחד מספר שנים בשנות השמונים המאוחרות. 10. דון יהודי, ועשה בר מצווה בגיל 29 (אבל משום מה עוד לא הטריח את עצמו לבקר בארץ...) 11. גייני קופר (קתרין) היא אלכוהליסטית בעצמה. 12. השחקן ששיחק את ניקולס הקטן, הוא הבן של קיי אלדן, כותבת הסדרה. 12. השחקנית ששיחקה את הת'ר וויליאמס, הבת של פול, היא הבת של קיי אלדן, כותבת הסדרה. מספיק לעכשיו :) אור.

גם אנחנו אוהבים רכילויות ../images/Emo3.gif

האמת שאת הרוב ידעתי, אבל... לג'רי דאגלס יש פה מלוכלך
ג'ון אבוט
הוא נראה בנאדם טוב, מה הוא כבר אמר
דה אבוט גירל עוד רגע תקפוץ עלייך ו"תשריט" אותך... פיטר ברגמן לא בנאדם נחמד
(למרות שידעתי על היריבות בינו לבין אריק גם במציאות...) ומה, לא הבנתי, הוא פחד שאדוארד סקוט יחשוב שהוא "חם" על אשתו
אגב דון (ולא התכוונתי לשחר
) הוא היה בישראל
למה הוא לא בא
אם הוא היה בא במקום אריק הייתי שמח לפגוש אותו...

אור2221

New member
ככה...

ג'רי דאגלס - הפתיע גם אותי, אבל זה ידוע, יש לו מזג חם ופה מלוכלך (זה נאמר בראיונות עם השחקנים בחיבה, ולא בביקורת) - אין לי מושג מה הוא כבר אמר, והרעיון של האמריקאים לפה מלוכלך שונה משלנו, וזו הדעה הרווחת, אבל אם בחרו אותו, ולא את אריק (שאוהב להשתמש בוריאציות שונות של damn ו hell) אז כנראה שיש דברים בגו... לא אמרתי שפיטר לא נחמד, אבל מאז המכות בינהם, אריק לפחות משתדל להגיד דברים נחמדים על פיטר בפומבי, שחקן טוב, יריב נהדר לויקטור, כל אלו, לא שמעתי אותו אומר משהו שלילי על השחקן אף פעם, ויכול להיות שאלו יכולות המשחק שלו, אבל לפחות הוא מתנהג כמו שצריך. פיטר, במקרה הטוב הוא אומר no comment כששואלים אותו על מערכת היחסים עם אריק, ובמקרה הרע הוא יורה איזו תגובה שחצנית, יכול להיות שהוא בן אדם נהדר (ולמען האמת, אני בטוחה שהוא נהדר) אבל במקרה הזה, כל המרירות נשפכת החוצה, שבמפגש המעריצים הוא שמע שאני אוהבת את אריק (חברה הלשינה לו) הוא לחש לי באוזן לשים לב שהוא לא שם ושזה מראה על זלזול במעריצים - אני לא צוחקת, הוא באמת לחש לי את זה באוזן, הייתי בשוק ממנו. זה שאריק היה צריך להגיע למפגש המעריצים, נכון, ובאמת התאכזבתי בזמנו (ובגלל זה גם לא עניתי לו - חבל שזה לא קרה עכשיו, היתה יכולה להיות לי תגובה נהדרת על זה שהוא הגיע לישראל...) הבנתי שיש לו חוויות שליליות מארועים המוניים כאלה, בגלל זה כ"כ הופתעתי מההתנהגות הממש יפה שלו כאן, כנראה יש לו משהו לנשים ישראליות :), אבל זה שפיטר לא צריך להשמיץ עמית שחקן באוזני מעריצה זה משהו אחר, במיוחד שיש שם הסטוריה שלילית ידועה ומפורסמת, והוא גם נפל עלי, שאני במשך שנים מנסה לשכנע אנשים שהוא עדיין לא סובל את אריק, והוא פשוט נתן לי את ההוכחה באופן אישי. לגבי הסצינה עם מלודי זה דווקא נורא מצחיק, זו פעם ראשונה שהוא עשה איתה סצינת אהבה, ותודי שזה די מוזר להתנשק ולהפשיט אישה שבעלה צופה, למרות שזה משחק. הוא היה יחסית חדש בסידרה, וזה היה לו מוזר, והוא לא הצליח לשחק משכנע, ואדוארד ככה עודד אותו "לתבל" את הסצינה, ולעשות אותה יותר נועזת - כי הם כבר רגילים, והוא ביים אותה בהמוני סצינות. אבל מסתבר שככל שאדוארד עודד, ככה לפיטר היה יותר קשה להכנס לקטע, היו צריכים לצלם כמה פעמים, כי ראו את ההיסוס שלו. קראתי את זה ונשפכתי מצחוק. דון - אין לי מושג למה הוא לא בא, לפני שלוש שנים הוא אמר לי שהוא יבוא לבר מצווה של הבן, שע"פ החישוב שלי התאריך כבר חלף. לא יודעת למה.

SupeRonit

New member
בחורה כלבבי-רכילות ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכן|../images/Emo45.gif

Charmed24

New member
../images/Emo54.gif רכילות זה כיף../images/Emo70.gif

אור, ספרי לנו עוד ועוד ועוד
וכמובן יש את האגדה האורבנית המפורסמת שאיילין דייוידסון הייתה גבר שעבר שינוי מין. כמה חרשו על הסיפור הזה בשנות ה-80. אפילו היו שמועות שהיא הופיעה בטוק-שואו של פיל דונהיו, כשעוד הייתה בתהליכי שינוי מין, והצהירה על כוונתה להפוך לנקבה. כמובן שהכל הבל הבלים, ואיילין הצליחה להפריך את כל הטענות, אבל עד היום יש כאלה שמפקפקים במיניותה...

אור2221

New member
זו לא ממש אגדה אורבנית

כמובן שאיילין היא לא גבר, אבל הסיבה לבעייה היתה שיש שחקנית שעברה ניתוח לשינוי מין שדומה לה להפליא, ומכאן נבעה הטעות. חוץ מזה, צריך לזכור איך היא נראתה בשנות ה80, עם הגבות העבות :)

נו מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מאחר ומדובר באישה חזקה, חסונה, מלאת אמביציה ושאיפות הנטייה הטבעית היא להפוך אותה לגבר
או שמא זה היה מאחר והיא, בתור אישה, מרוויחה "קצת" יותר אפסים מכמה גברים אפסים
עוד מקרה של קיפוח נשים נכנס לסטטיסטיקה

רונני2001

New member
פשששששששש....

מדהההים כמה הדמיון לעיתים עולה על המציאות (או לפחות מתקרב אליה באופן מפחחחיד!) מה זה?! פשששש... פיטר ואריק באמת רבו...? וואו... קתרין באמת אלכוהוליסטית...?
מממ... לרגע חשבתי שאת מותחת אותנו! חיכיתי לסוף ההודעה וציפיתי שיהיה כתוב שם "סתתתתתתתאם! נראה לכם!
" אה... ואפילו כשסיימת לכתוב את זה חיפשתי את זה שיגיד לך "שטטטטויות! זה לא נכון" או בקיצור: הופתעתי לאללה! מעניין לאללה כל קטעי הרכילות האלה...

ים כחול

New member
צ"ארמי ...

תמיד היה נדמה לי שהלסת של אשלי מעט גברית , מי יודע אולי זה נכון ...
... ורונני , גם לי נראה שהשחקנים קצת מושפעים מהדמויות שלהם , אחרי הכל הם כבר שנים לובשים את הדמויות האלו , באיזה שלב אולי זה מחלחל ?

Charmed24

New member
הדמויות מושפעות מהשחקנים

כשם שג'ין קופר היא באמת אלכוהוליסטית בגמילה, ופיטר ואריק באמת מסוכסכים זה עם זה, יש עוד המון עובדות קטנות שהדמויות העתיקו מהשחקן שלהם...
ויקטור ניומן נולד בשם כריסטיאן מילר, במקרה גם אריק בריידן נולד בשם האנס גודגסט
אשלי עדיין לא ילדה ילדים, ומודאגת כי השעון הביולוגי מתקתק, במקרה גם איילין עדיין לא ילדה באותה תקופה, ורק לפני שנה בהיותה בת 44, ילדה את בנה הראשון ויש עוד פרטי טריויה רבים וטובים, שנשמור לפעם הבאה

רונני2001

New member
פששששש.... מ-ר-ת-ק-!!!

אה... כל הקטעים הקטנים האלה של רכילות מממממממש ממממממש מעניינים!

אור2221

New member
זהו..

שאני לא ממש יודעת מה קרה עם גייני קופר, זה היה לקראת שנות השמונים, בעיני. אבל אצל אריק ופיטר - מה שחברי הקאסט אמרו אחרי שזה קרה, שהעוינות מהדמויות עברה קצת אליהם, מכיוון ששניהם לא ממש רחוקים מהדמויות שהם מגלמים (טוב, אפשר להבין - אריק כויקטור - לא אוהב בולשיט, ופיטר כג'ק -עם נטייה נדיבה מדי לסרקזם). אור.

KOBEMANIA

New member
אמממ

תמיד ידעתי שהשנאה בין ג'יק לויקטור היא מעבר ל"מקצועית בלבד"

למה הם הלכו מכות? +פרטים על השחורים

אז בעצם רק עכשיו מסתבר לי שהם לא שחקנים כל כך טובים, זה אמיתי אצלם - תמיד חשבתי לעצמי, פשש, איזה שנאה בעיניים יש לג'ק, ואיך ויקטור משפיל את ג'ק. יכול להיות שלג'ק יש רגשי נחיתות אמיתיים כלפי ויקטור במציאות ? מעניין אם השנאה האמיתית תרמה לעלילה ולמשחק. אני יודע שניל, הוא חצי פולני והוא מאוד מעריך את אשתו לסדרה דרוסילה (היתה עליו כתבה ב ערוץ E). טוני לי וויליאמס (אוליביה שכמעט מתה עכשיו) נולדה בלונדון להורים ממוצא ג'מייקני. מלקולם היה גם צלם גם במציאות, בנוסף לכך שהיה שחקן בייסבול ודוגמן. הוא בן לאבא כושי ואמא קנדית ממוצא צרפתי-אירי. כשעבר לניו יורק לפני שהיה מפורסם היו לו שם חיים די קשים, לא מצא את עצמו, לא היה לו כסף ונאלץ לעבוד בעבודות מזדמנות כמלצר וכדוגמן ולנדוד בכל מיני בתים שהסכימו שישן שם עד שאיזה סוכן מ L.A ראה את התמונה שלו במגזין, והזמין אותו לאודישן ל"צעירים" והשאר הסטוריה.

אור2221

New member
ממה שאני יודעת

היה בינהם ויכוח על מי צריך להגיד את השורה האחרונה, אני לא יודעת מה התסריט אמר ומי התעקש, אבל כנראה שאחד מהם רצה לאלתר משהו...הם התווכחו על הסט, אח"כ אריק הלך לחדר ההלבשה של פיטר להמשיך לדבר על הנושא, השיחה התלקחה והם התחילו ללכת מכות. יותר מזה לא ממש ידועים פרטים, אני רק רוצה לדעת מי נכנס בינהם. אני ממש מרחמת על מלודי, שבאותה תקופה עשתה סצינות עם שניהם כל הזמן - אני לא יכולה לדמיין את המתח שהיה על הסט אח"כ.

רונני2001

New member
וואו....

ואני חשבתי ש... שמלקטי "צעירים" מלקטים את השחקנים שלהם בקפידה - לא רק ע"פ המראה שלהם... הוא לא למד משחק? לא שום דבר...?

נו וודאי שהם מלקטים בקפידה

מה, אתה לא רואה שמדובר בטופ שבטופ, כשזה נוגע לשחקני צעירים
להגנתו של שמאר - הוא יודע לשחק, וכן... למראה יש חלק מאוד חשוב בתפקיד. זה חלק מהטריטוריה, והנתונים שלו היו טובים כבר מנקודת הפתיחה.

למעלה