האם ידעתם? פרטים פיקנטים על השחקנים

Charmed24

New member
הת'ר

ממש בתחילת שנות ה-80, פול היה נשוי לאשתו הראשונה אפריל סטיבנס. נולדה להם בת, הת'ר. נישוריהם נכשלו, ואפריל עזבה את העיר עם הת'ר. פול לא היה בקשר עם הילדה, ולפתע בהיותה בת 12, נזכר בה. אפריל והת'ר חזרו העירה, ואפריל הייתה נשואה לרוברט. רוברט, כך מתברר, היה מכה את אפריל והת'ר (או אולי רק את אפריל?), עד שיום אחד אפריל נשברה, ודקרה את רוברט למוות. כריס ה"מעולה" ייצגה אותה במשפט, וכמובן זיכתה אותה מכל אשמה. או אז, ארזו אפריל והת'ר את מזוודותיהן ושוב עזבו את העיר. פול, כהרגלו, שוב שכח מקיומה של הבת. בפרקים שמשודרים אצלנו, הת'ר אמורה להיות כבר בת 19...ממש חבל שהיא לא מופיעה בסדרה!

ים כחול

New member
צ"ארמי ../images/Emo45.gif

אם יארגנו חידון טריוויה בקשר לצעירים חסרי מנוח אני אשלח אותך למשחק ואתה תזכה מקום ראשון
יש משהו שאתה לא יודע ?? אני בספק

רונני2001

New member
זה כבר קרה?! - לא הגיוננני!!!

אני רואה צח"מ עוד לפני שכריסטין הפכה להיות עורכת דין... אני ראיתי את הסידרה באדיקות מאז ועד היום. בכל הקריירה שלה כעורכת דין, לא שמעתי ולא ראיתי מקרה שכזה... בכלל לא ידעתי שיש לפול ילדה. (ואם סיפרת לנו על העתיד מבלי לשים "
" אז....... נראה לי שאני אברח מהפורום הזה לפני שהוא יגרום לי להפסיק לראות צח"מ
)

לא, לא העתיד - העבר

לא ראית את סיפור המשפט של אייפריל
לגבי תחילת שנות ה-80, לא ראינו את נישואיהם של פול ואפריל. שוב, הסיפורים על תחילת שנות ה-80/ לפני - מדובר באינפורמציה שנלמדה בערבות השנים ודרך אתרי האינטרנט השונים, אף אחד מאיתנו (פרט לאור) ראה ממש פרקים מלאים מהעבר.

angel700

New member
באמת?

איך זה שלא ראינו בכלל קטע כזה? וכריס אז בכלל לא היתה עו"ד , לא?

למעלה