ממש אין לי מושג!!! אני מתעניין טרי טרי...! זה היה נשמע לי הכי הגיוני (מן הסתם!!) אז רק רציתי לבדא... ותסלחו לי כולם- כי בזמן הקרוב הולכים להיות שאלות טיפשיות בקצב!!! בישבלכם לפחות...
בדקתי את זה עכשיו במערכת בעבודה (מערכת CRS ידועה) ולפי האינפורמציה שיש לי התצצורה של המושבים במחלקת תיירים ב-777 של AZ היא: 4 - 2 - 3 זו אחת התצורות הכי מוזרות שראיתי פעם ל-777 בדרך-כלל זה 3 - 3 - 3 או 2 - 4 - 2 אבל AZ הגדילו לעשות.... לא הייתי רוצה להיות לבדי בחלון של ה-4 כשיש לידי 3 מקומות עם אנשים שאני לא מכיר.... ניסיתי לבדוק באתר של AZ את האינפורמציה הזו אבל לא מצאתי כלום חוץ ממספר פרטים קטן על צי המטוסים. אם מישהו מוצא ויש לינק - אני אשמח לראות.
כל חברה בוחרת את התצורה הפנימית שלה בהתאם לסוג המטוס. לפעמים אותו סוג מטוס (לדוגמא 777) יכול להיות בתצורות שונות בדגמים שונים (למשל 200-777 יהיה בתצורה שונה מ300-777 וכ"ו). בכל מקרה ל-AZ יש רק 200-777 אז ככה שאין מקום לבילבול. אני עדיין לא מוצא תצורה באתר האינטרנט שלהם. עכשיו הם סגורים, אני מבטיח להתקשר למקורות שלי ב-AZ ולברר בשבילנו.
OK, האינפורמציה שניתנה לי ע"י AZ היא שבחלק מהמטוסים מדובר בתצורה של 3 - 3 - 3 ובחלק מהמטוסים 4 - 2 - 3 !!!!!! לטענתם בקוים לאמריקה הלטינית להוציא ברזיל התצורה היא 3-3-3 כאשר בקוים לברזיל היא 4-3-2 מאוד תמוה ! אם אמצא עוד פרטים אודיע.