האם יכול להיות שהתצורה הפנימית

Matan103

New member
כל חברה בוחרתא ת הסדר בעצמה

אבל 3-5-3 נשמע לי ממש מוזר.. צריכים להיות ממש דקיקים בשביל להיכנס שם.. איפה שמעת את זה?

בדקתי באתר של אליטליה...

המחלקות הראשונות [עסקים וראשונה, לא יודע איך זה הולך אצל אליטליה] מסודרות ב-2-2-2. והתיירים 3-3-3.

שלזינגר

New member
חחחח......סליחה על הבורות!!! פשוט

ממש אין לי מושג!!! אני מתעניין טרי טרי...! זה היה נשמע לי הכי הגיוני (מן הסתם!!) אז רק רציתי לבדא... ותסלחו לי כולם- כי בזמן הקרוב הולכים להיות שאלות טיפשיות בקצב!!! בישבלכם לפחות...

HELLAS

New member
מאוד מוזר

בדקתי את זה עכשיו במערכת בעבודה (מערכת CRS ידועה) ולפי האינפורמציה שיש לי התצצורה של המושבים במחלקת תיירים ב-777 של AZ היא: 4 - 2 - 3 זו אחת התצורות הכי מוזרות שראיתי פעם ל-777 בדרך-כלל זה 3 - 3 - 3 או 2 - 4 - 2 אבל AZ הגדילו לעשות.... לא הייתי רוצה להיות לבדי בחלון של ה-4 כשיש לידי 3 מקומות עם אנשים שאני לא מכיר.... ניסיתי לבדוק באתר של AZ את האינפורמציה הזו אבל לא מצאתי כלום חוץ ממספר פרטים קטן על צי המטוסים. אם מישהו מוצא ויש לינק - אני אשמח לראות.

שלזינגר

New member
אם התצצורה שפנימית שונה-

אז זה כבר לא דגם אחר???

HELLAS

New member
כן, זה משנה איזו חברה

כל חברה בוחרת את התצורה הפנימית שלה בהתאם לסוג המטוס. לפעמים אותו סוג מטוס (לדוגמא 777) יכול להיות בתצורות שונות בדגמים שונים (למשל 200-777 יהיה בתצורה שונה מ300-777 וכ"ו). בכל מקרה ל-AZ יש רק 200-777 אז ככה שאין מקום לבילבול. אני עדיין לא מוצא תצורה באתר האינטרנט שלהם. עכשיו הם סגורים, אני מבטיח להתקשר למקורות שלי ב-AZ ולברר בשבילנו.

Aviation Addict

New member
התמונות מראות 3-3-3 ../images/Emo26.gif

http://www.airliners.net/search/photo.search?sort_order=photo_id%20DESC&first_this_page=0&page_limit=30&&aircraft_genericsearch=Boeing%20777%25&airlinesearch=Alitalia&specialsearch=CABIN&thumbnails=

HELLAS

New member
תודה על התמונות

כמו שאמרתי מחר אצור קשר עם AZ ונפתור את הסוגייה הזו אחת ולתמיד... אני מקווה...

tks

New member
התצורה הפנימית היא 3-3-3

טסתי עם בקיץ האחרון עם אליטליה לבואנוס אירס ב 777-200 שלהם

HELLAS

New member
תגובת AZ

OK, האינפורמציה שניתנה לי ע"י AZ היא שבחלק מהמטוסים מדובר בתצורה של 3 - 3 - 3 ובחלק מהמטוסים 4 - 2 - 3 !!!!!! לטענתם בקוים לאמריקה הלטינית להוציא ברזיל התצורה היא 3-3-3 כאשר בקוים לברזיל היא 4-3-2 מאוד תמוה ! אם אמצא עוד פרטים אודיע.

HELLAS

New member
אתה צודק

לא חשבתי על זה.....
שכחתי שהם כבר הרבה זמן לא טסים למקומות אחרים באמריקה הלטינית. מעניין מהי התצורה בטיסות ליפן או בכלל למזרח הרחוק ולארה"ב.

MrHankeY

New member
מה שמוזר

שה 4 מקומות לא באמצע 2-4-3 או להיפך זו תצורה שנפוצה ב MD11

למעלה