האם יכול להיות של-MGO פשוט אין מוצרים במלאי?????

האם יכול להיות של-MGO פשוט אין מוצרים במלאי?????

לאחר שנאמר שחסר במלאי זמנית מוצר מסוים, עשיתי הזמנהבנוסף למוצר אחר, שאלתי לפני האם יש במלאי, ענו שכן במייל, אמרתי שיצרו לחיוב בפון, אבל פאקינג יומים לא חזרו, כל כך הרבה זמן ליצור קשר כדי לקחת תשלום עבור מוצר במלאי לטענתם, המסקנה הכל חרטא ברטא, ושאין שם מספר פון להידברות כבר פגשתי מלא שנרתעו ועקב כך לא הזמינו, זהכמו להזמין ממקום בלי אבא ואמא, אני מבין את אילו שנרתעו, הרי אם במייל לוקח שנה כדי לעשות הזמנהמזורגגת, לא פלא שאין להם מענה טלפוני, כי לא יהיה מה לומר שם בטלפון

בקיצור נשבר לי מהם, בהחלט לא ממליץ עליהם, בהחלטטטטטטטטטטטטטט, עד אשר יהיהלהם שירות לקוחות ממוצע הם עפים מהרשימה שלי

ומה שמעצבן העיקר דואגים לעדכן את האתר

ועוד יש פריטים להזמנה מוקדמת, כיצד הדבר, הרי שאפילו פריטים שקיימים במלאי לכאורה לפי מה שרשום באתר הרי שמתברר שאין במלאי בכלל, מה הטעם לשים באתר מוצר שלא קים במלאי, אתרים רצינים מורידים כל מוצר מהאתר שלא קיים במלאי ומחזירים אותו לאתר רק כאשר הוא חוזר למלאי

השאלה האמיתית היא למה להזמין משחקים מחנות שהיא לא VGP

כן כן, אני יודע אם קונים בארץ זה יגיע מהר יותר, אני מבין את זה אני קניתי את THE EVIL WITHIN בבאג רק כדי לקחת אותו באותו היום, אני לא הבן אדם שצריך להרצות לאנשים על שינוי הרגלי צריכה.. אבל ... דאמ אם כבר להזמין באינטרנט VGP.

evilplate

New member
חבל אז ששילמת לבאג הגנבים

מילא אם היה לך IMPULSE BUY ורצת הביתה לשחק, אבל אם בכל מקרה הוא יחכה אז לא עדיף היה כבר להזמין אונליין? כנראה אני בחיים לא אבין את השגעונות שלך :)

זה משחק חדש של מיקאמי וזה היה על המדף ואף אחד לא בא לקנות

את זה, זו סיבה מספיק טובה, אני לא ממש יכול להסביר את זה לחצי שלי אבל קיוויתי למצוא כאן יותר הבנה :( סתם אני יודע שזה מטורף.

...........

לא קל, לתחזק זוגיות, לחיות, לקרוא שני ספרים במקביל, לסיים 2 JRPGS שאני נמצא בהם במבוך הסופי+ עוד אחד שאני באמצע שלו, לעבוד על הספר שלי וגם להחליט איזה משחק משחקים במקביל לכל זה.

קודם כל תזרוק את החברה..בנות רק מפריעות לשחק כמו שצריך...

סתם...
לדעתי תשחק קודם את הAC4 לפני שאתה מתחיל את Unity..לא בגלל רצף העלילה..בטח אין שום קשר בין השניים אלא יותר בקטע שUnity זה מנוע חדש ומשופר מותאם לדור החדש ויהיה קצת מבאס לחזור אחר כך לשחק את AC4 שיש לו מנוע מיושן...

אבל לחברה יש משחקים אקסקלוסיבים שאין על הקונסולות שלי....

והכי טוב המשחקים האלה בחינם.. פשוט כי מגיע לי :)
בנוגע לAC4 וUNITY אני דווקא מרגיש שכל משחק ממלא צורך אחר, תקן אותי אם אני טועה אבל AC4 נראה לי שונה מאוד מהAC4 המסורתי והוא יותר מתמקד בחקירה של עולם גדול עם הספינה שלך וגילוי של אוצרות ואחד ההנאות הכי גדולות שלי במשחקים זה לחקור עולמות ולאבד את עצמי בתוך המשחק
וכל הזמן לגלות עולמות חדשים.
וAC UNITY נראה סוף סוף כמו משחק הAC שתמיד חלמתי עליו עם מערכת התגנבות נורמליץ והוא גם מתרחש באחת התקופות הסוערות והכי מרתקות בהיסטוריה ויש את נפוליאון

אז בגלל שכל אחד מציע חוויה כל כך שונה אני חושב שהקטע הגרפי שולי.

אה אם ככה זה באמת מפריע....

לא לקחתי בחשבון את הDLC כי רובן אף פעם לא מלאות תוכן מספיק כדי להיות שיקול משמעותי ברכישה שלי.

evilplate

New member
אני קניתי כבר את ה season pass של TEW

אמורים להיות שם 2 DLC של סינגל וגם מצב משחק מיוחד שמשחקים את אחד הבוסים אבל זה בטח סתם גימיק ובעיקר קניתי לסינגל.
אה וגם הזמנתי מראש את RE:REV 2, רציתי כבר להגיע ל 100$ באותו החודש כדי לקבל 15$ בחזרה, אתה רואה, גם אני לפעמים עושה שטויות :p

אתה גרוע לפחות כמוני.

רזי 2 REV לא מגיע בסוף 2015 בכלל? אני לפחות אשחק בTEW השנה. אם כי אני חייב להודות שזה שהDLC נשמע בשרני ואיכותי בניגוד לרוב אז אצטרך גם לקנות אותם בקרוב.

אגב, לא אמרת שאתה רוצה לנסות את משחקי הסול כאן מתישהו? אם כך למה אתה לא מתכנן לנסות את המשחק החדש שלהם לPS4?
אגב, אם הייתי אתה אני חושב שהייתי מוותר כבר על קניית PS3 אם לא ויתרת כבר, משחקי הסול וRDR בטוח יקבלו רימאסטרים בדור הזה, RDR אחרי שרוקסטאר תהיה בטוחה שהיא חלבה כל שקל מGTA5

evilplate

New member
נראה לי יצא באמצע 2015

ואני רוצה לנסות את סדרת סולס אבל לא במחיר של 60$, הייתי שמח אם היו נותנים דמו של בלודבורן.
&nbsp
בקשר ל PS3, כן כנראה זה לא יקרה ואני מקווה שיפול לי אחד מתישהו מחברים או משפחה שלא צריכים, הלוואי ויוציאו רימאסטר ל RDR.

evilplate

New member
ה Season pass של TEW עלה 20$

וכל העונה של REV2 עלתה לי אם אני לא טועה 25-26$ לא יותר.
&nbsp
ומה אני אעשה עם עותק פיזי? יש לך בארץ גיימסטופ שיביאו לי כסף טוב עליו כמו בארה"ב?
אתה הולך לחנות בארץ עם עותק פיזי הוא מסכים שתשלם 100 שקל להחלפה ותקבל בתמורה משחק שיצא אולי בהשקה, ולהתעסק עכשיו עם מכירות ביד 2 ולהתמקח עם מישהו שמבקש שנוריד לו 20 שקל, עזוב אין לי כח לזה.
&nbsp
מעדיף דיגיטלי, יוצא לרוב יותר זול ומגיע אלי מיידית בלי כאב ראש של הדואר או מחירים של הארץ.

ברור שהדיגיטלי עדיף מכל היבט של יתרון

כאשר התוכן(משחק,סרט) בתוך הזיכרון הפנימי של המכשיר, זה הכי טוב גם מבחינת מהירות הטענות, אם הינו מחליפים ל-SSD אז בכלל הכל היה עובד פיקס, לצערינו כרגע SSD יקר מוות בנפחים גדולים.
החיסרון של הדיגיטלי כרגע הוא בצורך נפח איחסון גדול, הרי אתה מתקין משחק וגם חלק מהמשחק בנוסף, בקצב הזה לא ישאר לך נפח בכלל, אלא אם כן אין לך בעיה כל פעם למחוק ולהתקין שוב במה שהינך משחק באותו רגע.

יתרון נוסף של הדיגיטלי שזה שלך לצמיתות, תוכל למחוק ולהתקין כל הזמן,בעוד שאם דיסק פיזי נשבר/נהרס/חדל לעבוד ומחקת בעבר אין לך אפשרות להתקין שוב.

אין ספק שהעולם כבר בעידן הדיגיטלי, זה רק עניחן של זמן קצר עד שיהיה רק דיגיטלי, כאמור הבעיה העיקרית היא הנפח האיחסון, ומכיון שבשנים הבאות נראה יותר ויותר צורך ברוחב פס אדיר לנט, אין מנוס מהסיבים האופטיים, ואינטרנס סימטרי ולא אסימטרי, התחזית שאחרי 2015 קצב רוחב שנצרוך יהיה פי 4 מבעבר וזה רק ייתגבר, רק טכנולוגיית הסיב האופטי יכולהלהיא רוחב פס בגדלים "בלתי נגמרים".

אם ככה ה-PSN האמריקאי הוא הכי זול ממה שיצא לראות, כנראה היפני באותה רמה של מחיר ואיכות, שניהם הכי זולים מכולם.

למעלה