האם יכול להיות של-MGO פשוט אין מוצרים במלאי?????

evilplate

New member
למה אתה צריך לשמור כל כך הרבה משחקים על הכונן הקשיח?

מקסימום אהבת מאוד משחק מסויים שאתה יודע שתחזור אליו, אז תשמור אותו, אבל אין באמת צורך עכשיו בסתם הארד-דיסק מפוצץ עם 20 משחקים בו זמנית, אתה לא באמת תחזור לכולם וגם אם כן אז מקסימום תתקין שוב משחק או שניים.
&nbsp
ובכל מקרה אתה יודע שכל משחק על הדור הבא בכל מקרה מועתק כולו להארד-דיסק כן?
גם אם אתה קונה פיזי תבדוק בניהול הארד-דיסק שלך ותראה שכולו מועתק לשם ככה שמבחינת ניהול מקום לא יצא לך הרבה מכך שקנית פיזי, הדבר היחיד בפיזי זה שאם מתחשק לך להפעיל משחק אז זה מיידי לעומת דיגיטלי שאני צריך להוריד אותו שוב אם מחקתי אותו בזמנו, לא קריטי לטעמי אם מסתכלים על התמונה הכוללת.
&nbsp
ברור אבל שעותק פיזי בארה"ב עדיף בהרבה מאשר על דיגיטלי, המחיר זהה, הזמינות גם זהה כשיש לך לרוב סניפים של חנויות משחקים קרוב מאוד לבית, והכי חשוב זה שהוא אשכרה שווה כסף ומכבדים אותו בכל חנות משחקים ככה שאתה יכול לסיים את המשחק או שאם לא אהבת אותו מביאים לך אחלה של זיכוי עליו, כמובן שהכל גם יותר מפותח שם כולל שוק יד שנייה נורמלי וכו'
&nbsp
בקשר ל REV2 זה משחק שמגיע ב 4 פרקים, כל שבוע יוצא פרק חדש, מן הסתם ברגע שהוא יהיה זמין להורדה כל הפרקים כבר יהיו מוכנים (זה לא שבאמת שבשבוע בין פרק לפרק הם מפתחים משהו) ככה שאין פה הבדל גדול מלעשות PRE-ORDER לכל משחק אחר בחנות שעוד לא יצא (אתה יכול גם לעשות ל Uncharted 4 למרות שיוצא עוד שנה רק), יש כל מני בונוסים למי שקונה את העונה מראש כמו RAID MODE אבל בעיקרון מבחינת מחיר אין הבדל אם תקנה פרק פרק מאשר את העונה מראש ככה שעדיף לך לחכות ולראות איך הוא יצא.
&nbsp
קניתי את העונה מראש כי בעיקר הייתי חייב השלמה ל 100$, היה מבצע בחנות שאם אתה מוציא 100$ באוקטובר אתה מקבל 15$ במתנה וכבר הייתי קרוב מדי ברכישות שלי לסכום הזה בלי קשר ככה שהייתי חייב משהו להשלים ו REV2 נראה היה לי האופציה הכי בטוחה למשחק שאני בכל מקרה הייתי קונה כשהיה יוצא והמחיר שלו גם למקרה שיהיה מעפן לא כואב כמו עכשיו להמר על משחק של 60$.

צודק הכל מועתק

וזה גם הגיוני בגלל שיש יותר גרפיקה וביצועים, והוא מותקן המשחק ירוץ הכי מהר (בהתאם לסוג האר דיסק כמובן), יותר מדיסק פיזי או חיבור דיסק און קי/אר דיסק חיצוני.

הכל היה יפה אם המחירים ב-PSN תמיד היו זולים, אבל ברוב המקרים ההיפך הוא הנכון.

אתה מחושב מאוד יפה, ואכן החנות האמריקאית נותנת דילים טובים יותר מהשאר.

evilplate

New member
ה PSN האמריקאי עדיין הכי זול לרוב

כולל הזמנות באינטרנט מחו״ל, אם תוסיף גם דמי משלוח והכל, לפחות במשחקים חדשים, ישנים יותר אתה צודק והמחירים של העותקים הפיזיים יורדים הרבה יותר מהר, נקווה שב PSN יתחילו לעשות סיילים אטרקטיבים יותר למשחקי PS4 ישנים יותר.

כאב ראש כל האיזורי משתמש האילו

עוד לא הבנתי זאת לעומק זה לפי איזור או שבאמת ניתן לפתוח משתמש בכל מוצא אפילו נניח אפגניסטני לדוגמה, או שמא איזורית בלבד, אמריקאי, אירופאי וכיוצא בזה

אתה יכול לפתוח בכל אזור שבא לך כמובן

נגיד אם תפתח משתמש אמריקאי תוכל לקנות במחירים האמריקאים בתנאי שיש לך כרטיס אשראי שתומך בזה. (בינלאומי אני מניח?)

וואלה אין לי מושג...

אני מתאר לעצמי שמדובר באותו אזור אבל אל תתפוס אותי במילה כי זה לא אותו מטבע ויש מצב שלקנדים יש חנות משלהם. תפתח משתמש קנדי ותבדוק.

PlayGirl3

New member
קנדה שייכת לחנות האמריקאית

אני גם קניתי משחקים מ-VGP והורדתי להם DLC מהחנות האמריקאית.

אתה יכול גם לקנות את ה-DLC מהחנות האמריקאית ואז לעבור למשתמש הישראלי שלך ולשחק עליו. מה שאתה מוריד לקונסולה עם משתמש אחד משותף לכל החשבונות האחרים על אותה קונסולה.

יופי יש לי כבר משתמש אמריקאי

ואני מעדיף לשחק בישראלי

נותרה בעיה אחת האם מקבלים שם כל אשראי או שזה מוגבל רק לאמריקן אקספרס?

גם עדיף לעשות פלוס אמריקאי כי הוא הכי זול

אבל זה גם משתנה בהתאם לאיזה משחקים נקבל חינם באותה עת כנראה

שמתי לב מהודעותייך שאת בודקת את מחירי

ה-PSN PLUS השונים, יצא לך לראות מתישהוא שהיה עדיף נניח לעשות ישראלי/אירופאי/ וכן הלאה על פני האמריקאי(מכיון שהיו תכנים יותר שווים ומוזלים שם)? או שמא האמריקאי תמיד הכי משתלם?

PlayGirl3

New member
מבחינת מחיר האמריקאי תמיד הכי משתלם

מבחינת תוכן במשך המון זמן האירופאי היה עדיף בהרבה אבל בחודשים האחרונים התוכן זהה באמריקאי ובאירופאי ונראה שהם ימשיכו במגמה הזאת.

ואם אתה רוצה עסקה ממש טובה, חכה קצת למבצעי חג המולד.
אני קניתי בשנה שעברה בחג המולד את המנוי האמריקאי מאמאזון ב-35 דולר במקום המחיר הרגיל של 50 דולר.

אין דמי משלוח ב-vgp על הפלוס

אם בוחרים משלוח רגיל, אבל ממילא רשום ב-vgp שהקוד נשלח במייל.

הבעיה באמאזון שהם לא מקבלים פייפאל אם אני זוכר נכון.
אולי אפתח חשבון קנדי וזהו.

תני לי להבין אותך נכון

אני קונה משחק קנדי/אמריקאי, משחק אותו בישראלי, אחר כך במידה ויש DLC וכיוצא בזה אני קונה באמריקאי ואז משחק עם זה בישראלי, זה גם תקף לאונליין עם חברים ושחקנים ברשת האונלין?

חשבון פלוס כולל גם על ה-PS3 והויטה

כלומר לא צריך עוד פלוס בנפרד,אחרת זה על הפנים

למעלה