למה אתה צריך לשמור כל כך הרבה משחקים על הכונן הקשיח?
מקסימום אהבת מאוד משחק מסויים שאתה יודע שתחזור אליו, אז תשמור אותו, אבל אין באמת צורך עכשיו בסתם הארד-דיסק מפוצץ עם 20 משחקים בו זמנית, אתה לא באמת תחזור לכולם וגם אם כן אז מקסימום תתקין שוב משחק או שניים.

ובכל מקרה אתה יודע שכל משחק על הדור הבא בכל מקרה מועתק כולו להארד-דיסק כן?
גם אם אתה קונה פיזי תבדוק בניהול הארד-דיסק שלך ותראה שכולו מועתק לשם ככה שמבחינת ניהול מקום לא יצא לך הרבה מכך שקנית פיזי, הדבר היחיד בפיזי זה שאם מתחשק לך להפעיל משחק אז זה מיידי לעומת דיגיטלי שאני צריך להוריד אותו שוב אם מחקתי אותו בזמנו, לא קריטי לטעמי אם מסתכלים על התמונה הכוללת.

ברור אבל שעותק פיזי בארה"ב עדיף בהרבה מאשר על דיגיטלי, המחיר זהה, הזמינות גם זהה כשיש לך לרוב סניפים של חנויות משחקים קרוב מאוד לבית, והכי חשוב זה שהוא אשכרה שווה כסף ומכבדים אותו בכל חנות משחקים ככה שאתה יכול לסיים את המשחק או שאם לא אהבת אותו מביאים לך אחלה של זיכוי עליו, כמובן שהכל גם יותר מפותח שם כולל שוק יד שנייה נורמלי וכו'

בקשר ל REV2 זה משחק שמגיע ב 4 פרקים, כל שבוע יוצא פרק חדש, מן הסתם ברגע שהוא יהיה זמין להורדה כל הפרקים כבר יהיו מוכנים (זה לא שבאמת שבשבוע בין פרק לפרק הם מפתחים משהו) ככה שאין פה הבדל גדול מלעשות PRE-ORDER לכל משחק אחר בחנות שעוד לא יצא (אתה יכול גם לעשות ל Uncharted 4 למרות שיוצא עוד שנה רק), יש כל מני בונוסים למי שקונה את העונה מראש כמו RAID MODE אבל בעיקרון מבחינת מחיר אין הבדל אם תקנה פרק פרק מאשר את העונה מראש ככה שעדיף לך לחכות ולראות איך הוא יצא.

קניתי את העונה מראש כי בעיקר הייתי חייב השלמה ל 100$, היה מבצע בחנות שאם אתה מוציא 100$ באוקטובר אתה מקבל 15$ במתנה וכבר הייתי קרוב מדי ברכישות שלי לסכום הזה בלי קשר ככה שהייתי חייב משהו להשלים ו REV2 נראה היה לי האופציה הכי בטוחה למשחק שאני בכל מקרה הייתי קונה כשהיה יוצא והמחיר שלו גם למקרה שיהיה מעפן לא כואב כמו עכשיו להמר על משחק של 60$.