האם יצא לכם אי פעם

SHANIELICIOUS

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

spukipuki

New member
עווווווווונה. ../images/Emo3.gif ../images/Emo203.gif

להרביץ למחשב? כן לבלוע יותר מכדור אחד בבת אחת? לא לקפוץ על המיטה שלך? כשהייתי קטנה אולי.. אהה לא בעצם בגדנ"ע קפצתי על המיטה XD לצאת החוצה במיוחד לראות את הזריחה? כן לישון בחוף הים? לא להיות בבומבמלה? לא להקיא בכוונה? לא למתוח אנשים בטלפון? לא לאכול יותר מחבילה אחת (גדולה) של במבה? כן לקרוא למורה שלך בטעות "אמא"? לא
אבל לחברה שלי כן XD לדבר אל בן אדם שאת לא מכירה בלי כוונה בגלל שחשבת שהוא מישהו אחר? קרה.. וזה היה מביך XD לנסות להכניס את כל היד שלך לפה? א. איכ. ב. לא
לנסות ללקק את המרפק? כן, בגלל שעבדו עליי לשתות ליטר שלם של מים בבת אחת? כן, כשחזרתי מהים ופחדתי שנשרפתי לחפוף את הראש בכיור? לא להגעיל את אחד מהחברים שלך? כן, בגרעפסים לנעול נעלי עקב ממש ממש גבוהים, או אפילו לנסות? לא כשהיית קטנה נעלת את הנעליים של אמא שלך כדי להיראות כמו גברת? לא לקרוע תמונה רק כי מישהו שאת לא אוהבת נמצא שם? פעם אחת רק להישאר בפיג'מה כל היום? כן לראוות טלויזיה כל היום? כן לקרוא ביומן של מישהו אחר? לא לפרוץ לאימייל של מישהו אחר? לא לגנוב מסטיק מהמכולת? לא להבריז משיעור חשוב? אם אנגלית חשוב אז כן, אה וגם ג"ג לעשות את עצמך כאילו את חולה? כן, כי לא הכנתי שיעורים בחשבון XDDD לעצור את הנשימה שלך? אממ, כן, כשניסיתי לצלול לעזור לאישה מבוגרת ברחוב? באוטובוס
והיא לא אמרה תודה >.< לטפל בבעל חיים פצוע שמצאת? אממ, כן, ביסודי מצאנו עכבר להרוג ג'וק? אני לא, אני תמיד סוגרת את דלת וקוראת למישהו אחר. למחוץ זבוב? כן למחוץ ייתוש? כן, אבל אני מפספסת בזמן האחרון לשיר במקלחת? כל הזמן לשתות את המים שיש במרקלחת רק כי את צמאה? לא לעשות פיפי בבריכה? בטח כשהייתי קטנה לעשות השנה פיפי בבריכה? איכ לא לבלוע מים של ים בטעות? כן, קצת להישאר ערה כל הלילה? "רוק עצמאות"!!!(*&%)*&%)
לאכול ג'אנק פוד כל היום? כן להישתכר? לא, אסור לי בינתיים לקבל מתנה ליום הולדת שאת ממש לא אוהבת? כן, זאת הייתה בתקופה שלא היינו חכמיפ ולא עשינו רשימות לצייר את המורה באמצע שיעור מעצבן? XDDDD כן להתחרפן? או אה, זה קורה הרבה להגיד לילד קטן "כשתגדל/י תבין/י"? כן, אבל בצחוק XD להבבריז מבית ספר בזמן שההורים שלך חושבים שאת לומדת? לא ללדבר בטלפון כמה שעות רצופות? הכי הרבה שעה

spukipuki

New member
אוי מביך ../images/Emo203.gif

טוב אז אממ, אז אמרו לי "ידעת שאף בנאדם לא יכול ללקק את המרפק?" ואני כזה: "באמת?" ואז ניסיתי
זה היה ביסודי, הייתי טיפשה.. אח"כ ראיתי שהם ניסו את זה על אחרים... יש גם את הקטע הזה שאומרים "אצל אנשים חכמים, אורך כף היד שלהם מכסה את הפרצוץ" ואז כולם מנסים XD

למעלה