האם יש אהבות גדולות היום?

אש אש

New member
האם יש אהבות גדולות היום?../images/Emo66.gif

באמת אתם לא מאמינים באהבות גדולות כמו באגדות? כמו בסרטים? כל כך רומנטי... אותו אחד גדול וחזק יבוא וירים אותי למעלה? וכמו בקומדיות גם יפיל אותי על הריצפה,בלי כוונה, כי מסתבר שהוא לא כל כך חזק,ואז נעשה איזו סצנה יפה על הריצפה... ורק בסוף,בעצם יבחין,וישים קרח על הבלוטה שנוצרה לי בראש מהנפילה. באמת אין אהבות גדולות? רק בסרטים? כמו בסרט אישה יפה? אז בסרט שלי, נו שויין, היא לא כל כך יפה, אבל הוא בכלל לא מזכיר אפילו את ריצ'רד
אז אי אפשר לביים משהו חדש? אחר? טוב יותר? אני הולכת לחפש שחקן ראשי מועמדים ראויים, נא למלא את הטפסים,הבחינות יחלו בעוד כמה דקות.
אש. ולמה לעזאזל אני מרגישה כמו שחקנית ראשית בסרט מדהים? מחפשת שחקן לביים איתו את שארית חיי תגידו אני נורמלית שאין לי דרישות? שכל מה שאני רוצה זה חבר אמיתי,שיהיה אמין וראוי לאמון?

אלמרה

New member
טוב תראי אחרי שסופרמ הלך לעולמו...

אני מרגיש המועמד הטבעי הכי יוקרתי ומתאים לך... הסט מוכן... תאורה, סאונד, ready אקשן!!!!

אש אש

New member
CUT../images/Emo8.gif

אהבתי את שכתבת שלחתי הודעה בבוקר רק עכשיו רואה שאיננה:)

כוכב1001

New member
רגע, רגע, רגע...

לא הספקת לעבד את האובדן, וכבר את מחפשת???? איך זה מסתדר לך בראש? נכון שכשנופלים מסוס צריך תיכף ומיד לעלות עליו ובלה... בלה... בלה... אבל זוגיות זה לא סוס... ומה יאמר שחקן ראשי חדש כשידע שאת 3 דקות אחרי קשר אחר? אני בטוח שה-X אינו זניח עד כדי כך שתוכלי לעבור הלאה מיד, אז מי בעצם יפגע כאן? את, והשחקן הראשי החדש..... מאחל לך באמת ומכל הלב הרבה הצלחה

אש אש

New member
כוכבצ'יק, ../images/Emo41.gifמי כמוך יודע../images/Emo8.gif

אני חושבת אין אהבות גדולות היום אין שחקנים ראשיים, אולי ניצבים שמגיעים זמנית לכמה פרקים מסיימים את תפקידם וממשיכים. שאלתי הייתה האם יש אהבות גדולות היום? לא ענית לי
אז מה דעתך?

כוכב1001

New member
אהבות גדולות?

אולי יש, אני מאמין שיש, אני יודע שיש.... בימינו, עם כל הריגושים והחשיפה העצומה שיש לנו בפני כל העולם והאפשרויות שבו אנו פוגשים יותר, רואים יותר, וגם חושבים שמצאנו אהבה גדולה יותר ואז מצליחים, או מתרסקים. אבל בהחלט - יש אהבות גדולות, צריך רק להיות סבלניים ולהמשיך לחפש

כוכב1001

New member
ודווקא כי את אומרת "מי כמוך יודע"

אולי אני לא כמו כל האחרים כאן עם כל הכבוד, ואני לא מחבק בלבד, ואומר את כל המילים המתבקשות. אני גם יודע לומר דברים שלא תמיד נחמד לשמוע, אבל הם אולי נושא למחשבה ולתגובה עניינית...

אש אש

New member
מי כמוך יודע, בהתייחס לניסיון חיים

לא במובן של לזלזל זה לא מתאים לי וכולם יודעים שאני האחרונה שמבקשת את המילים שנעים לשמוע אותם. ולפעמים את כל המילים אני מכירה ובאה לכאן רק בכדי לקבל חיבוקי ב-
נא ננא ננא נא GOT IT? GET IT? GOODDD:)

s h o o s h a

New member
להאמין

אם תאמיני- יהיו לך חלומות מוגשמים. אהבה גדולה- אנחנו עושים אותה כזו. או שלא. אם תחפשי שחקן- תמצאי אחד. תמצאי רבים. חבר לחיים? יש אי שם. בשבילך, בשביל כל אחד ואחת

מציץ

New member
בטח שיש

אהבות גדולות זמניות דועכות וכבות ואז.... לאהבה הגדולה החדשה.

אישון36

New member
יש אהבות גדולות.... אבל לפעמים

הן לא יותר מאינטרס פשוט. לדעתי היום נכנס רציו ל(כמעט) כול מערכת יחסים. אישון הקט יצא עם עלמה במשך 4 שנים. ואהב את העלמה ביותר. בכול אופן העלמה (סטודנטית) חייה על חשבונו של אישון או לפחות לא נדרשה מעולם לשלם חשבונות ו/או הוצאות אחרות....ואף בעיתות מצוקה מומנה...ואףמעבר לכך היא מומנה בלא ידיעתה לא פעם. יצויין אישון מעולם לא חשב עצמו כמממן, מעולם לא ראה הוצאה שלה כלא הוצאה שלו, היה ברור לאישון שזוהי נשיאה בנטל באופן שווה לחלוטין, רק בהמשך ראה את המציאות באופן שונה. עברו הימים והיא רצתה להינשא והיא החלה בדיונים מרתוניים באיך בידיוק יהיה הסכם הממון, ומה יהיה רשום בו וכיצד ניתן ל"הבטיח עצמה" בפני אישונים קטנים וגזלנים. לומר את האמת זה היה רגע קשה לאישון....שלמרבה הפליאה הסכים...בגלל שניסה למנוע עכירת האווירה. (למרות שההסכם (אישון עו"ד) תמיד הביא למצב בו אישון הקט תמיד יהיה חסר כל והאישונית תשאר עם הכול רשום על שמה - והיא חייה על חשבוני כאמור ואישון הרוויח, באופן בולט, יותר). האווירה נעכרה.... מקורבים אליה הרשו לעצמם לומר על אישון דברים המצביעים עליו ככלום ....לא אהבה גדולה ולא בטיח, ברור שהדבר יצר אצלה פיקפוק באישון, האומנם גזלן מתוחכם ? בכול אופן היא החלה לראות באחו אישונים אחרים - לא ברור אם בגידה בפועל אבל נשמעו רעיונות כפירה. ....ואישון נגעל, גועל עמוק, והכול התפוצץ....לדעתי למסכת ההסכם היה חלק לא קטן בגועל.... מיותר לומר שהיא היום טוענת שאישון אהבת חייה, אבל...זה לא מעניין איש. מה אישון רוצה לספר, אהבות גדולות נכשלות במבחן השכל, אהבה גדולה היא אהבה כנגד הסיכויים, אהבה שעומדת במבחני השינוי שהאהבה אינה תלויה במצב, אינה תלויה ברגע של יתרון/חסרון לצד זה או אחר. אבל מרבית האנשים הפכו לראליים מידי, מרביתם בוחנים כל דבר תחת מעטה השאלה האם זה לטובתי ? ומה יקרה ביום שהוא ינצל את זה.... בגלל זה קשה למצוא אהבות גדולות. אנשים התאהבו בקביעות שבמעמד. קל למצוא אנשים שירצו לשדרג את חייהם עם בן זוג, אבל המבחן האולטימטיבי לאהבה "גדולה" הוא המבחן של האם אני מעוניין בה...למרות....או יותר נכון להתקשות לראות את "הלמרות" ולראות רק את הזכות. האם את רואה את הלמרות....זו לא אהבה גדולה. אישון. מי לא צריך אהבה חדשה ?

שילה1

New member
אישון-קודם כל קבל ../images/Emo24.gifומסתבר

שממש לא הפסדת. ואף על פי כל האמור לעיל-מאמינה שיש עדיין אהבות גדולות,אלא שחלקן לפחות מסתיימות בדמעות.

אש אש

New member
../images/Emo25.gifממני.

סתם כי זה עצוב לקרוא את זה. ידיד אמר לי השבוע שלו היה זוכה בלוטו בטוח היה משיג את זו שעזבה אותו. לא נשמע עצוב? זה נשמע לך כמו אהבה? כמו היה מה להפסיד?

אישון36

New member
בסינגלס שאלתי למה גיל הנישואין עלה

איש לא ענה...למרות שהתגרתי שוב ושוב. התשובה תמונה בשאלה על אהבה גדולה. אישון. לך לישון.

שילה1

New member
אישון-מניחה שיש לכך תשובות רבות.

מבטיחה לחשוב,ולנסות להסביר משאשוב מעיסוקיי. ובינתיים-ערב טוב לכולם!

למעלה