אהבה גדולה
למה את מתכונת כשאת אומרת אהבה גדולה כולם אומרים- אהבה, אהבה, א ה ב ה אז מה זאת אהבה? אביר על סוס לבן, מגיע , יפה תואר, מושיע, אומר את המילים הנכונות, והיא כזאת יפה ומושלמת, מנגינה רומנטית, הפי אנד, יופי של סרט, אואאאאאאאאאאאאא סליחה על הפיהוק...באמת, החיים יותר מעניינים מעוד סרט, למי שרוצה לחיות אותם, הם יציעו מיגוון,הכל יהיה שם, בכי וצחוק, בלבול והבנה,סבל והנאה,כל מיני, לחיות את החיים זה לחוות את הכל, העולם במה ואנחנו שחקנים, את התפקיד שבחרתי,אני משחקת, משחקת שוב ושוב או מחליפה תפקיד ומשחקת משהו חדש, כל הזמן אומרים את זה,גם אני אומרת, הבחירה בידיים שלי, כשאני ממש בוחרת ,ומפסיקה לדבר, אז מתחיל להיות מעניין, תגדירי לעצמך למה את מתכונת "אהבה גדולה", רשמי על לוח ליבך,וצאי לדרך, חיי את החיים כמו שהם באים לך, עם כל העסיסיות שבהם... מה את חושבת ? בחיים אין הפי אנד. יש -או הפי או- אנד הכי חשוב להיות שם , ב-100 אחוזים, לא דמות מאיזה סרט, כן ,יש אהבות גדולות ענקיות, נצחיות,היום אתמול ומחר,באמת, "החיים לא דומים לסרטים" , וטוב שכך. מה שאת רוצה יהיה לך, רק אל תשכחי באמצע הדרך מה רצית, כי זאת הנקודה שבה דברים מתחילים להתבלבל... כל מה שאת רוצה- כך יהיה