האם יש אהבות גדולות היום?

orphaned soul

New member
תגובה לאש

תראי,אני בתור אחד שחווה כרגע אהבה מהסרטים אני מאמין שיש כזאת. והשחקנים הראשיים הם ברוב המקרים לא כאלה מיוחדים או נסתרים.. במקרה שלי,היא פשוט הייתה מתחת לאף שלי מגיל 7 אני מאמין שאין צורך לחפש,תני לזה זמן זה יגיע.. כשתהיי מוכנה,גם תשדרי החוצה שאת מוכנה לקשר,ואז זה יגיע,אפילו בלי שתשימי לב. כשבחורה משדרת יאוש ושהיה גוועת למערכת יחסים,אני בתור גבר שומר מרחק כי אני יודע שבחורות כאלה בדר"כ מלחיצות ולוקחות דברים נורא מהר-מה שמלחיץ אותי יותר:) בכל מקרה,שיהיה לך המון בהצלחה מי יתן והשחקן הראשי שלך יהיה התגשמות כל דרישותיך:) ולסיום,אין דבר כזה OVER דרישות. אל תתפשרי לעולם, תקחי רק מה שמגיע לך. לעולם אל תהיא עם מישהו אם את חושבת שמגיע לך יותר. בהצלחה.

אש אש

New member
באמת קראת אותי נשמה?../images/Emo151.gif

לא תימצא בין שורותיי, ייאוש לא תראה במציאות שידור של " קח אותי שרון" חחחחחח רק מאוכזבת....קצת מבולבלת.... ותוהה אם יש אהבות גדולות, כמו שאהבתי פעם לפני שנים. ולהתפשר? אם אמצא אהבה איפה פה הפשרה? לא חושבת שאתה מבין אותי, סליחה אבל בטוח שאיכפת לך,אם טרחת להגיב לי ועל זאת, תודה תודה,
אש.

spectacular

New member
אהבה גדולה

למה את מתכונת כשאת אומרת אהבה גדולה כולם אומרים- אהבה, אהבה, א ה ב ה אז מה זאת אהבה? אביר על סוס לבן, מגיע , יפה תואר, מושיע, אומר את המילים הנכונות, והיא כזאת יפה ומושלמת, מנגינה רומנטית, הפי אנד, יופי של סרט, אואאאאאאאאאאאאא סליחה על הפיהוק...באמת, החיים יותר מעניינים מעוד סרט, למי שרוצה לחיות אותם, הם יציעו מיגוון,הכל יהיה שם, בכי וצחוק, בלבול והבנה,סבל והנאה,כל מיני, לחיות את החיים זה לחוות את הכל, העולם במה ואנחנו שחקנים, את התפקיד שבחרתי,אני משחקת, משחקת שוב ושוב או מחליפה תפקיד ומשחקת משהו חדש, כל הזמן אומרים את זה,גם אני אומרת, הבחירה בידיים שלי, כשאני ממש בוחרת ,ומפסיקה לדבר, אז מתחיל להיות מעניין, תגדירי לעצמך למה את מתכונת "אהבה גדולה", רשמי על לוח ליבך,וצאי לדרך, חיי את החיים כמו שהם באים לך, עם כל העסיסיות שבהם... מה את חושבת ? בחיים אין הפי אנד. יש -או הפי או- אנד הכי חשוב להיות שם , ב-100 אחוזים, לא דמות מאיזה סרט, כן ,יש אהבות גדולות ענקיות, נצחיות,היום אתמול ומחר,באמת, "החיים לא דומים לסרטים" , וטוב שכך. מה שאת רוצה יהיה לך, רק אל תשכחי באמצע הדרך מה רצית, כי זאת הנקודה שבה דברים מתחילים להתבלבל... כל מה שאת רוצה- כך יהיה

אש אש

New member
החיים שלי הם בהחלט סרט../images/Emo98.gif

לכן אני גם אחכה לאהבה גדולה כמו בסרטים
אש. אין רק אהבה אחת גדולה בחיים גם ככה אם היא לא ניצחה אז אולי לא הייתה גדולה? אוףףף זה מבלבל
תודה
אש.

לאהבה פנים רבות../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

בוקר טוב ,. לשאלתך אש אש..תרצי ותאמיני ..תפגשי בסופו של דבר גבר תואם לך.. לא תאמיני..לא תגיע האהבה הזאת שעד כה כמהה לה.. מכאן מבינה מתשובתי..שאכן מאמין בזאת..וייתרה מכך..בלא זאת לחיים היה טעם תפל..אבל ..באותה מידה כגבר ריאלי ומפוכח.. קראי נא את הסיומות שלי.. אהבה שבאה ממקום של אינטרס כלשהו..תיפול.. אהבה ששני הצדדים בוחרים בה ..ממקום עמוק..תשרוד עליות ומורדות.. מחזיר... גבר שמאמין באהבה גדולה מהסרטים..

אש אש

New member
את הפסוק הזה הם לקחו את זה ממני:)

יש בי אהבת אם ללא תנאי. אוהבת בלי התנייה אוהבת את האדם שבו ולא את מה שיש או אין לו לאהבה שלי יש פנים, יש עיניים אפשר להסתכל בהן ישר ועמוק הן לעולם לא משקרות כל שהן רוצות זה לאהוב.
למי שיהיה אינטרס כלפיי הלב שלי
ירגיש מייד לא דואגת כלל. ניק מתוק מצאת לך איש
ברוך הבא.
אש.

מי אמר שאין אהבות גדולות...

בבדאי שיש...
גם אם זה זמני לתקופה כזו או אחרת זה אמיתי... אני שם...מרחפת לי באגדות...
אתה לי
ואני לך

אש אש

New member
זהו שלא רציתי לרחף בין אגדות.../images/Emo8.gif

אני רוצה אגדה משלי לאייר את הסיפור בעצמי לבחור את הצבעים ולאהוב אותו אחד לעולמים. אגדה משעממת?
ואת עולה כמו שמש
חתימה ישנה חחח שיר
ניפלא. תודה שבאת וברוכה הבאה
אש.

אש אש

New member
אתה בוער כ א ש ../images/Emo66.gif

בוודאי שתהיה לך אהבה
גדולההה אתה מזל שור, כמוני ולאדמה שלנו יש סבלנות.....
הייתה לי אהבה גדולה מחכה לעוד רעידת אדמה,לעוד אהבה גדולה
ברוך הבא לך
אש.

לב בוער

New member
מה ? ? ?

מי רוצה יותר מאהבה אחת . . ? ( את בעצם כבר מאחלת לה לאבד את הראשונה )

אש אש

New member
זה פשוט ואני אסביר.../images/Emo23.gif

יש אהבה גדולה בגיל 20 יש אהבה אחרת היגיונית בגיל 40 ויש לאהוב להזדקן יחד בגיל 60 יש הרבה סוגים של אהבות בעולם כמספר המוחות בעולם. יש לי 4 חדרים ב-
שלושה חדרים כבר השכרתי אהבה ראשונה, אחר כך כשהתחתנתי ועוד שוב מתוק אחרי גירושיי. היום נישאר לי החדר הגדול עם המרפסת זה שמשקיף לים,השקעתי בו הרבה, צבע ואהבה קרמיקה, שטיחים ויופי של רהיטים נינוחים בחדר הזה אני רוצה להזדקן.....רק איתו עם האחרן.

למעלה