זו כבר שעה שאני מכינה את אופק לאמבטיה, ובכלל אני לא מתה להכנס לתל אביב ובטח לא בסוכות (פחד מפיגועים... חס וחלילה... טפו טפו טפו) אבל שיהיה כיף ותצלמו הרבה!
אולי אפילו אם תמונות מהחתונה סוף סוף, אם תרצו... אבל גם עם האביר... כי אני לא נוסעת לבד בזמנים אלו... [אבל מקסימום נארגן לו מפגש משלו עם שאר הגברים הנטושים שיחפשו מה לעשות בעוד אנחנו מקשקשות...] ואני גם אשמח, כמו שמישהי ביקשה שתזכירו יוםיומיים קודם... POOH
יחד איתי, ויודעת להגיע לשם, אז אולי אני גם אגיע. מה גם שאני לא אוהבת את זה, תחשבו, 11/9, מגדלי התאומים, קצת מפחיד עזיראלי, לא, זה גםגבוה, לא יודעת, אני צריכה גם להתגבר על המבוכה.ואני מקווה שאני לא אהיה אחרי טיפול, אני עוברת להפריות, שזה קצת יותר קשה, אז אני לא יודעת איך אני אגיב. ביי האופה
אני ממש ממש אהיה מובכת לבוא לבד... שלא לדבר על זה שאני לא אסע לבד ככה שבכל מקרה אם אבוא הוא יאלץ לנסוע איתי ומקסימום למצוא מה לעשות עד נשסיים... או שלא אבוא אם הוא לא ירצה לנסוע... בקיצור אני בעד .... POOH
כי תמיד (מנסיון העבר) ביום המפגש צץ משהו, אבל הפעם החלטתי לבוא בלי להכריז הכרזות מראש, וכהגעתי לכתוב ביומן את המפגש גיליתי שבאותו היום בשמונה בערב יש את המסיבה החצי שנתית של ליד הנחל/ מקום בטבע/ טעם וצבע שהיא הפעם בנושא שוקולד ובד"כ המסיבות שלהן נהדרות...