האם יש אופציה לעשות התפקדות

לא יפה

אנחנו אמנם מיעוט, אבל יש גם בעלים בפורום הזה... |חתול כועס| כיוון שאני במילא לא בארץ, הפעם לא אעשה עניין
, אבל כשיהיה מפגש כשאני כן יהיה בארץ... בכל אופן, תהנו!

daldan

New member
למרות שאני חדשה הייתי שמחה להגיע

אבל אני אהיה בירח דבש באיטליה

danonit

New member
זה היומולדת של בעלי ../images/Emo13.gif

אז אני לא אבוא, למרות שדווקא הייתי רוצה ...

גם אני לא באה

זו כבר שעה שאני מכינה את אופק לאמבטיה, ובכלל אני לא מתה להכנס לתל אביב ובטח לא בסוכות (פחד מפיגועים... חס וחלילה... טפו טפו טפו) אבל שיהיה כיף ותצלמו הרבה!

נופר30

New member
אני אגיע

אם מישהו יזכיר לי יום יומיים לפני ( משום מה לאחרונה המוח שלי לא איתי ) מתנדבת להביא מצלמה דיגיטלית אם צריך

צילולה

New member
לא מבטיחה,אבל כנראה שכן,נראה

מתי אני אסיים באותו היום ואם אני לא אשכח..

POOH*

New member
כנראה שאגיע...

אולי אפילו אם תמונות מהחתונה סוף סוף, אם תרצו... אבל גם עם האביר... כי אני לא נוסעת לבד בזמנים אלו... [אבל מקסימום נארגן לו מפגש משלו עם שאר הגברים הנטושים שיחפשו מה לעשות בעוד אנחנו מקשקשות...] ואני גם אשמח, כמו שמישהי ביקשה שתזכירו יוםיומיים קודם... POOH

מאי26

New member
אני עוד לא יודעת, יכול להיות

שיהיה אצלנו מפגש חברים באותו יום. אם זה יתבטל, אז אני אשמח לבוא.

אופה3

New member
אם יש מישהי מכפר סבא, שרוצה לבוא

יחד איתי, ויודעת להגיע לשם, אז אולי אני גם אגיע. מה גם שאני לא אוהבת את זה, תחשבו, 11/9, מגדלי התאומים, קצת מפחיד עזיראלי, לא, זה גםגבוה, לא יודעת, אני צריכה גם להתגבר על המבוכה.ואני מקווה שאני לא אהיה אחרי טיפול, אני עוברת להפריות, שזה קצת יותר קשה, אז אני לא יודעת איך אני אגיב. ביי האופה

שמופית

New member
גם אני % 99.9 אבוא..... ../images/Emo45.gif

(משאירה עשירית אחוז למקרי חרום למיניהם...) נראה לכן שכדאי להזמין מקום ?

בטח בטח בטח שאני באה...

ואם תחליטו שבעלים באים , אני כמובן אסחב איתי את החצי השני שלי. לגבי הזמנת מקון , יומיים לפני בערך , נעשה התפקדות רצינית , ונזמין מקום .

POOH*

New member
אני בעד הבאת החצי השני....

אני ממש ממש אהיה מובכת לבוא לבד... שלא לדבר על זה שאני לא אסע לבד ככה שבכל מקרה אם אבוא הוא יאלץ לנסוע איתי ומקסימום למצוא מה לעשות עד נשסיים... או שלא אבוא אם הוא לא ירצה לנסוע... בקיצור אני בעד .... POOH

תמרה*

New member
עד היום לא התפקדתי

כי תמיד (מנסיון העבר) ביום המפגש צץ משהו, אבל הפעם החלטתי לבוא בלי להכריז הכרזות מראש, וכהגעתי לכתוב ביומן את המפגש גיליתי שבאותו היום בשמונה בערב יש את המסיבה החצי שנתית של ליד הנחל/ מקום בטבע/ טעם וצבע שהיא הפעם בנושא שוקולד ובד"כ המסיבות שלהן נהדרות...

למעלה