האם יש בחוץ מעריצים של טוקיו הוטל מעל גיל 25?

האם יש בחוץ מעריצים של טוקיו הוטל מעל גיל 25?

שלום לכולם, אני אנדריאה ואני מעריצה של טוקיו הוטל, רק שאני מזמן לא בת 14 ולא רוצה להיות אשתו של ביל, אלא רק רוצה להנות ולשבח את המוזיקה של טוקיו הוטל- הם להקת רוק נהדרת וייחודית במיוחד בהתחשב בגילם הצעיר. אנא, מעריצים בסתר של הלהקה צאו ממקום מחבואכם ואל תתביישו שאתם מבוגרים יותר מחברי הלהקה. טוקיו הוטל מוזיקאים מוכשרים ומחוננים. אם נמאס לכם להסתיר את האמת - צרו איתי קשר: [email protected]

crazysapir

New member
../images/Emo45.gifאני מסכיהמ איתך ב-100%

אבל למה את רוצה שיצרו איתך קשר?

LiHiLuSh

New member
צודקת

כולם רוצים לשבח את הלהקה היא נהדרת ומוזמנת להצטרף וכםן יש באמ תמבוגרים שאוהבים אותם ובאמת אין מה להתבייש במוזיקה שאתם אוהבים!

Fall Out Liel

New member
*דוחפתת'אף* בשביל מה?../images/Emo168.gif

ואני בת 16 [ועשרה ימים!] אז אני לא יכולה לעזור לך
ולא נראה לי שיש פה אנשים שהם יותר משבע עשרה..><

crazysapir

New member
במופע היו מעריצים בני 40+ !!מעריצים! תקשיבו

אני לא מגזימה היה אחד בן 40+ עם חולצה שלהם ואחת שעמדה לידי במופע שהיא גם בת 40+ לפי דעתי והיא ככה הייתה בהופעה שרה תשירים שלהם והכל!! זה היה מדהיםם!

LiHiLuSh

New member
נכו ןהיא דם הייתה לידי וגם הבנים המבוגרים

היו לידי היה שם מלאה אנשים בני 25= ו 40 30 יעני בכול הגילאים ששרו וקפצו ואפילו לאחד יש קעקוע שלהם והוא עושה גם בחזה הוא עמד ליידי ודיברנו ודיברתי גם עם שני מבוגרות והכול והיה ליידי בנים בני 25 גם שקפפצו

16yaeli

New member
באמת נמאס מזה שתמיד אומרים שהם להקה

לבני 12-15 למה מה קרה אם כבר 15 ומעלה :) ואני מסכימה איתך כמובן!!

LiHiLuSh

New member
נכון כי זה במאת לא נכון

הם לא להקה של בני 12 עד 15 הם להקהלכול הגילים ואנשים לא מביניםם את זה XD

dorkiflitz

New member
כן. היה איזה אחד עם קרחת../images/Emo26.gif

שכל פעם כשהרמתי את היד אז נגעתי לו בקרחת זה היה כזה הזוי.. :S XD (והוא ממש מבוגר.. איזה 30+)

זה זה שהרביץ לילדה ליידי =[

הוא דחף אותה.. וצעק עליה בטענה שהיא דוחקת.. והיא הייתה פיצית ליידו.. זה היה כזה מגעיל והיא בכתה המון.. =[[ זה היה בדיוק שהסרטתי את אין די נאכט.. יש איזה 2 שניות ששומעים אותה צועקת "דיי דיי" הנה הסרטון... ויש עוד משו מצחיק בסרטון, איזה אחת שהייתה מאחורי צעקה לטום "תסתכל עליו יא זבל" זזה פשוט הרג אותי XDDDDDDDD

N i t z a n 42

New member
זה ממש כיף לשמוע

שגם אנשים יותר מבוגרים שומעים אותם! באמת זה מרגש אותי כזה חח כי לרוב אנשים ישר סוגרים את עצמם להכיר אותם כי הם גרמנים ובגלל כל המעריצות הצעירות וזה ..ואז הם לא מבינים כמה שהמוזיקה שלהם נהדרת ומרגשת ושאני שומעת שיש כאלה שבאמת מבינים את המוזיקה ולא סתם מעריצי מונסון מעצבנים זה ממש מרגש אותי^^ חח סורי אם אני נשמעת מטומטמת אבל זה באמת חשוב לי שאנשים באמת יבינו את המוזיקה שלהם..

TaaaaaaaaaaL

New member
ראיתם תאישה עם הזרר ?! אני בטוחה שראיתם

אי אפשר לפספס.. בכל מקרה מי שפספס .. היא אמרה שהיא הייתה בהופעה שלהם בגרמניה והיא אמרה שממש אוהבים אותם שם . והיא הביאה זר ככזה גדול והיא אמרה שהיא תביא אותו לביל ..ביד!!! היייתי לידה בהתחלה ומלא תיחקרו אותה .. היא הייתה דווקא נחמדה :] אבל הזר לא הגיע לידי ביל .. נראלי!

TaaaaaaaaaaL

New member
חח וואלה?! אולי את מדמיינת זרים:p חח סתם אבל

אני לא ראיתי.. יככולהיות.. אבל הוא בטח לא לקח את זה ..

dorkiflitz

New member
לאלאלא. היא זרקה אותו לבמה..

בסוף המופע נשארנו קצת לשבת שם כי לא יכולנו ללכת אז המקום התרוקן וראינו מלא דברים שנזרקו לבמה ללא הצלחה וביניהם גם הזר.. הוא היה מעוך כזה על הרצפה.. חח

למעלה