האם יש בחוץ מעריצים של טוקיו הוטל מעל גיל 25?

crazysapir

New member
הא?על המ את מדברת?מה כתבת?שמת לב?

"היא אמרה שהיא הייתה בהו]עה שלהם בגרמניה והיא אמרה שממש אוהבים אותם שם" ??? טלושש מה את רציינית0__O זה גרמניה מז"א "ממש אוהבים אותם שם"

TaaaaaaaaaaL

New member
חח ספירו'ש מה לא הבנת?=]

היא הייתה בהופעה פעם אחת שם .. והיא אמרה שאוהבים אותם מאוד בגרמניה .. מה הבעיה?=]

crazysapir

New member
בטח שאוהבים אותם בגרמניה מה התחלקת על השכלXDD

מז"א היא אמרה.. זה ידוע!

SpongBobit

New member
גמאני ראיתי אותה,ותהיתי איך לא כואבת לה היד

SpongBobit

New member
גם לידי ../images/Emo6.gif

והוא כזה הסתיר לי ממש ולחברה שלי ,והיא עוברת לידו וצורחת חבל שאיש שמן ,זקן וגבוהה מסתיר לי !!אהמ,ואז הוא זזXD ואני ראיתי את אבא של ליטף ואביב בקופות, עם חולצה שלהם וסיכות שלהם והוא דחף את כוולם !זה היה ממש מעצבן מצידו
ואחריו היו שיירה של ילדים שהלכו אחרי ליטף ואביב ומצלמות. ארג.

ElinorLahav

New member
חחח את מצחיייקה אותי קצת ../images/Emo6.gif

למה את רוצה שייצרו איתך קשר את פסיכולוגית ?! XD בכל מקרה זה נכון הלהקה מדהימה

סמיילי66

New member
איזה קטע... התכוונתי לכתוב הודעה כמו שלך

אז אני גם מעל גיל 25 . אני גם לא רוצה ילד מביל (יש לי שני קטנטנים, מתוקים משלי). אבל אוהבת מאוד את המוזיקה שלהם! לדעתי, הם נמצאים רק בהתחלה של ההצלחה שלהם. שמתי לב, שההתבגרות שלהם והניסיון שהם רכשו ממש עשו להם טוב, וכך זה ימשיך. הם ילכו ויהיו יותר מקצועיים ובעלי ניסיון במשך הזמן ואני בטוחה שהביקורות עליהם (לפחות בישראל), ישתנו לטובה. הם חבר'ה צעירים עם יכולות מוזיקליות כאלה, שממש מעוררים את הערכתי אליהם. יש לי תחושה ששופטים אותם בחומרה בגלל גילם הצעיר. אני לא מבקרת מוזיקה, אבל מאוד מאוד אוהבת מוזיקה. אם אהבתי אותם, יש בהם משהו מיוחד.

animfanatic

New member
אני משתמשת כרגע בשם המשתמש של אחותי כדי

להגיב להודעה...ואני דיי מסכימה עם אנדריאה
אני לא כותבת בפורום כי בקושי יש לי זמן לשבת על המחשב ועכשיו כשיצא נתקלתי בהודעה הזו כי אחותי הפנתה את תשומת ליבי, אבל אני לא מתביישת להודות שאני בת 24 ואוהבת את המוזיקה שטוקיו הוטל עושים...גם אני עברתי את השלב שבו רציתי שמישהו שאני מעריכה את המוזיקה שהוא עושה יהיה בעלי, זה פשוט תקופה כזו שגם אני הייתי בה ועברתי...זה כיף
אין כל רע בלאהוב מוזיקה ולא משנה בניי כמה החבר'ה שעושים אותה העיקר הוא שאתה נהנה ממנה. אני מסכימה בהחלט שהם חבר'ה מאוד מוכשרים וכמו שכבר אמרו כאן שהם רק בשיא שלהם כי אני בטוחה שיש להם הרבה מה לתת.

keren eckshtein

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך :)

זה כיף לשמוע שיש אנשים שעברו את גיל העשרים ואוהבים אותם . כי לרוב מכלילים אותם ללהקות לילדות בנות 7 . וזה מעצבן . וזה ממש כיף לשמוע את זה

א י ה 3 3

New member
הגיע הזמן לצאת מהארון ../images/Emo6.gif

אני מעל גיל 30 וגם מקשיבה לטוקיו הוטל בזמן האחרון. אני אמנם לא מעריצה, יותר מעריכה את הכשרון הטבעי שלהם. השירים קליטים, לחן טוב מאוד, מילים עם משמעות - וזאת למרות גילם הצעיר מאוד. חרשתי את YOU-TUBE בימים האחרונים וגיליתי שהם חבורה של אנשים מוכשרים, מקצועיים ודיי מצחיקים. נשמעים מצויין בהופעה חיה ולדעתי השירים בגרמנית אפילו יותר טובים, אולי בגלל שזו שפת האם של ביל. עוד מה שנחמד הוא שרואים את הקשר בין שני האחים התאומים (דרך אגב, יש לי אח קצת יותר בוגר מהם שמזכיר את תום, כולל הראסטות, העגיל בשפה, והוא גם דיג'יי ונגן גיטרה של להקת פאנק - בין השאר אני גם השפעתי על אחי מוזיקאלית וכתבתי שירים כילדה, ואמרתי לו שאם היינו בגיל קרוב.. אולי גם הייתי מצטרפת אליו ללהקה - אז מה שריגש אותי בקשר ללהקה, הוא הקשר הקרוב בין האחים - עד כאן וידוי אישי:))

SpongBobit

New member
גמאני חושבת שהוא נשמע הרבה יותר טוב בגרמנית..

כאילו, שומעים שהוא נהנה מהשפה..ובאנגלית זה קצת מוזר... זה גם המילים שהוא כתב, מהלב אל הנייר ובאנגלית לא הוא תרגם וכזה..

Rukia nik

New member
זה ממש מרגש!

לדעת שלטוקיו הוטל יש מעריצים שמבוגרים מהם ומעריכים את המוזיקה שלהם יותר מאשר את איך שהם נראים, לדעתי זה כבוד להיות מעריצה כזאת ואף אחד לא צריך להתבייש בזה! ע"פ שאני בת 14
כיף לי לשמוע על מעריצים מבוגרים!

SpongBobit

New member
אמא שלי ממש ממש אוהבת אותם ../images/Emo9.gif

היא אומרת שהם שרים מדהים והכי אוהבת את ספרינג ניש, ובכלל זה נורא מזכיר לה את הבית (ההורים דיברו גרמנית בבית) והיא בת 45, אבל היא לא תכתוב בפורום או משהו כזהXDDD

למעלה