האם יש בכלל מקום ל-MMA בישראל?

kontanta

New member
יכול להיות שהבעיה אצלי

אני מקבל לא מעט מכות לראש כמה פעמים בשבוע.
מצד שני יש סיכוי שישנה בעיה תחבירית כלשהי.

אני אלך להיבדק אם תבטיח שגם אתה.

באסטר1

New member
אם אתה מקבל מכות אני האשם?

ומראש אין לך מה להגיב קלטתי כבר את האופי

תודה רבה

זקס11

New member
חשבתי היום על השאלה שלך....

ולדעתי, הבעיה זה לא אתם, אלא אנחנו.

היום ה MMA נמצא בסוג של נקודת שפל. יש אכזבה רבה מאד, ולדעתי זה הרבה מעבר לעובדה שאגו טוטל לא משדרים UFC.
אך אחד לא מדבר על ארגונים אחרים בכלל, וגם לא על רוב הקרבות המשודרים.
גם כאשר אני קם לראות ארוע בלייב, אני מוותר על ה 2-3 הקרבות הראשונים במין כארד, כי אני כבר לא מכיר ומזדהה עם הלוחמים. ה UFC נהפכו לארגון מפלצתי, ורוב האוהדים לא מכירים את רוב הלוחמים. עודף הלוחמים ועודף הקארדים יצרו הצפה של רעש, וקרבות שלא מעניינים אף אחד.

במצב הזה, אין לי כח לשמוע פרשנויות נוספות, כי אני כבר מרגיש מוצף.

יש מקום והפורום הזה הוא עדות לכך

השאלה בכותרת לא קשורה לתוכן עצמו ובו נניח את הדברים על השולחן ברשותך.
שניכם מנסים לקדם את עצמכם באמצעות התוכנית ולא מנסים "לפתח את התחום הארץ" כלשונך. (צריך לתקן ל"בארץ", אולי שגיאה פרוידיאנית)
עדות לכך היא שבתוכנית אתה מקדם את חנות הציוד שלך ואיתי מקדם את הקבוצה שלו בדרכים רבות מספור.
אין עם כך כל פסול וכל אחד רשאי לעשות לביתו אך מוטב יהיה לו תהיו מודעים וכנים לגבי הדבר.
התחום די מפותח במדינתינו הקטנה ולמרות שהיני מתאמן באומנות לחימה מסורתית בכלל, אני מכיר מספר מועדונים ואפילו רשתות מועדונים שפרוסים בכל רחבי הארץ ומתפרנסים מהתחום בכבוד (וגם אתם לפי הצהרתך עם החנות והקבוצה בלי עין הרע).
לכן עיצתי אליך במידה ואכן חשוב לך לקדם את הענף עצמו ולא אתכם בלבד, מומלץ לו הייתם מדירים את הפרסום העצמי המוגזם או לחלופין מפרסמים חנויות ציוד ומועדונים נוספים שאין לכם אינטרס אישי בהם.
זו התוכנית של שי ואיתי ועל מנת להתקדם רצוי שתהיה התוכנית של הmma בישראל.
בברכת שאו והצליחו!

BeniTaz

New member
קודם כל, כל הכבוד על ההשקעה

גם אם אתה מפרסם את עצמך זה זכותך גם ככה לא יצא לך מזה כסף אז לפחות פירסום. כשאני קורא את הבלוג אני מאוד נהנה והאמת לא יוצא לי לראות את התכנית.. כי שוב כמו שאמרו, אני צובר את הידע מקריאה ולא רואה טעם לזה.

אני חושב שיהיה קשה לאנשים מבחוץ להיחשף לתחום דרך התכנית ומצד שני כן חושב שיכולים להיחשף דרך הבלוג בוואלה. זו עבודת נמלים.. לא תמיד יש תוצאות אבל אני מאמין שאם אתה עושה את זה מהכיף שלך ועל הדרך יוצא לך מזה לא מעט דברים טובים אז מה רע?

זה לא תחליף לרמת חשיפה של תכנית ב-TV שזו השאיפה הכי גדולה שאפשר לייחל לנו.

תגובה

ראיתי 2 תוכניות ואין ספק שהן מושקעות ואין עוררין על הידע שלכם בתחום!
יחד עם זאת, למרות שאני מכיר ומעריך את שניכם באופן אישי אני לא עוקב אחרי התוכנית מכיוון שכפי שצויין כאן ע"י אחרים נח לי יותר לקרוא את החומר במהרה ובזמן אמת מאשר לחכות לתוכנית ואני מאמין שזה לא משהו שקל לשנות אצל האוהדים הותיקים/מכורים.

אני חושב שתוכנית כזאת צריכה ליפנות לקהל החדש יותר שלא בקיא בכל אתרי החדשות האמריקאים ולא עוקב כמו מכור אחרי הספורט.
אולי כדאי לחלק את התוכנית לפינות קבועות עבור הקהל החדש יותר. פינה אחת שתדבר על חדשות הקרבות, פינה אחרת שתדבר על תוצאות הקרבות האחרונים, פינה אחרת שתנתח מהלכים מהקרבות המובילים וכו'..
ככה אוהד חדש יכול למצוא הרבה יותר עניין בתוכנית אחת שתרכז לו את כל המידע שחסר לו + תסכיל אותו לגבי הספורט באמצעות הידע שלהם.
דבר נוסף, אני חושב שכדאי לקבוע זמן קבוע שבא התוכנית משודרת. נגיד כל יום שבת יוצא פרק נוסף וככה יהיה הרבה יותר קל לעקוב אחרי התוכנית.

yauli747

New member
הצעה על שינוי אופי התוכנית

אני מסכים עם רוב הדעות פה שהתכונית לא תורמת הרבה למי שכבר גם ככה מעודכן ויכול לקרוא את זה ברבע מהזמן...

אני חושב שהיה טוב יותר אם הייתם משנים את אופי התוכנית ומנסים להכניס תכנים שאין באפשרות לקבל במקומות אחרים למשל רעיונות עם אנשים מישראל (יש מספיק לוחמים שיהיה מענין לשמוע על הקרבות שלהם או על האימונים השונים שלהם) וכמובן לחפש עוד תוכן שאתם יכולים לתת בנוסף לצופה אז אני בטוח שרוב חברי הפורום שעוקבים באופן קבוע ישמחו לראות את התוכניות.

אגב הצעה שלי תורידו את כמות הבדיחות הפנימיות והשטויות מסביב זה סתם תופס לכם זמן בתוכנית ואם תורידו את משך הזמן אז אולי לאנשים יהיה קל יותר לצפות בתוכנית ולא לשבת חצי שעה (היתרון הגדול באינטרנט זה שאפשר לעשות תוכניות גם של 10 דקות) ובתדירות גבוה יותר ולא של פעם ב...

כל הכבוד המשיכו כך.

YardenBu

New member
רעיון נוסף

בעקבות ההודעה של kontanta, אתם יכולים לעשות מדי פעם איזה 5 דקות של סקירת מוצרים. חלק לא מבוטל מקהל היעד גם מתאמן, אפשר לתת המלצות למוצרים ספציפים (מגני אוזניים, שיניים, מכנסי לחימה...) ו/או לחנויות שמוכרות את זה.

למעלה