בבקשה..
'נכון שהיום הומוסקסואלים רבים מביאים ילדים לעולם, אולם זו תופעה של הדורות האחרונים שהתאפשרה בגלל פיתוחים טכנולוגיים.' זהו, שכאן אני לא מסכים איתך, יתכן ועד לתקופה האחרונה היו יותר הומואים בארון, שמתוך חשש לעורר עליהם את שנאת הקהילה היו מתחתנים ומביאים ילדים לעולם.. יתכן גם שלא החשש היה זה שהניע אותם, כי אם הומוסקסואליות שאיננה טהורה. 'עדויות להומוסקסואליות בקרב בני האדם ישנן כבר אלפי שנים' נכון, וגם יש עדויות להומוסקסואליות אצל מינים שונים בטבע.. 'יש הומוסקסואליות שמתבטאת לא רק במשיכה אל בני אותו המין אלא בדחיה חזקה מבני המין השני' אני מכיר שהומוסקסואליות מתבטאת במשיכה לאותו המין, אולם מעולם לא שמעתי שיש גם הומוסקסואליות שמתבטאת בדחיה עזה למין השני, האם יש לך את המינוח הטרמינולוגי לכך? 'השכל הישר אומר שאם תולדתה היא גנטית הרי היתה אמורה להיעלם' נכון, בזה אני מסכים איתך.. 'אולם באה הדוגמה של האנמיה החרמשית והראתה כי ישנן תכונות בלתי הישרדותיות אשר בתנאים מסוימים קיומן דוקא הכרחי.' את מתכוונת לשיעור התפוצה של האנמיה החרמשית אצל אפריקאים החיים במערב אפריקה? אם כך, יש לזה יתרון השרדותי שכן האנמיה החרמשית אומנם מזיקה לאפריקאים עקב תוחלת חיים נמוכה שהיא גורמת, אבל מנגד היא נותנת להם עמידות מפני טפיל המלריה. ואלמלא אותם האפריקאים היו סובלים מאנמיה חרמשית הם היו שובקים חיים מהר מאוד עקב טפיל המלריה.. ודווקא אנמיה חרמשית (Sickle cell anemia) היא דוגמה מצויינת ל-Survival of the fittest..