האם יש גן המכתיב הומוסקסואליות?

זיקוקית

New member
ומי זה ה"ידיד" המציע לי להתעלם../images/Emo35.gif

ודוקא מקליגולה
הרי קליגולה הוא כמעט היחיד, עד כה, שענה לי ברצינות ולעניין על כל שאלה ששאלתי

זיקוקית

New member
יש רזוננס קוגניטיבי בהתנהגותך

אם נראה לך שאיני שווה התייחסות, אז מפני מה ההתייחסות הרומזת והבלתי מובנת שלך
עצתי לך (ידיותית או לא - תשפוט בעצמך): אם אין לך משהו מעניין להגיד - אל תגיד כלום

yospoter

New member
אם אכן מדובר בגן.

הרי שהחברה האנושית אחראית להפצתה של ההומוסקסואליות. בעיקר בעבר אבל גם היום בעקבות לחץ חברתי, הומוסקסואלים רבים נמצאים בארון, נישאים ומולידים צאצאים. אם אכן מדובר בגן, הרי שבאופן פרדוקסלי החברה ובאופן ספציפי יותר הכנסיה במשך הדורות שמרה והנציחה אותו. אם הכנסיה היתה מטיפה לסובלנות מינית הרי שלא היו אמורים להיות היום הומוסקסואלים (שוב, רק במקרה שנקבל את ההנחה שמדובר במטען גנטי).

זיקוקית

New member
הומוסקסואליות נרשמה בקרב מינים רבים

וקשה להניח שיש לחברה האנושית עניין בהנצחת הומוסקסואליות אצל בע"ח שונים. מצד שני, אין עדויות על לחץ חברתי אנטי הומוסקסואלי בקרב מינים שונים של בעלי חיים כמו גם התארגנויות מסוג הכנסייה. בקיצור, לא כל כך מובן לי מה אמרת.

yospoter

New member
האם ההומוסקסואליות בקרב בע"ח

מוגבלת ליחסים בין זכרים\נקבות בלבד? או שאותם המשתתפים ביחסים הומוסקסואלים נצפים משתתפים באותה התלהבות גם ביחסים בין המינים? אם מדובר בהומוסקסואליות מהסוג הראשון (יחסים רק בין אותו המין) הרי שהטעון שלי נופל. אבל הייתי רוצה מראה מקום להתנהגות כזו אצל בע"ח. * למה אמרתי את מה שאמרתי? לא נראה לי שיש יתרון בגן כזה ואני מחפש את הסיבות לשרידותו אצל בני אנוש.

yospoter

New member
להפך, אני רואה את החיסרון.

זוג מאותו המין סיכוייו גדולים להיות חסר צאצאים מסכויי זוג הטרוסקסואלי.

זיקוקית

New member
הומוסקסואליות מוגדרת כמשיכה מינית

אל בן אותו המגדר באותו המין, דהיינו גבר אל גבר. יחסי מין בין בני מינים שונים זו כבר אופרה (או "סטיה") אחרת. זה קיים בין חיות משק (סוס+אתון [או סוסה+חמור] = פרד) וגם בין עוד כל מיני.

ישנו לפחות אלל אחד

שכאשר הוא מורש מהאם הוא מגדיל את הסיכוי שהבן יהיה הומוסקסואל. מאט רידלי מקדיש לגן פרק שלם בספרו גנום.

זיקוקית

New member
וזה מעורר שוב את השאלה שלי:

איזה יתרונות הישרדיותיים יכולים להיות לאלל המשרה הומוסקסואליות

כמה אפשרויות:

1) ההומוסקסואליות ברוב המקרים אינה מוחלטת- ומסיבה כלשהי (חברתית, למשל) יש יתרון לפרטים שמקיימים יחסי מין עם שני המינים. 2) האלל להומוסקסואליות גורם גם לעוד משהו, חיובי, אצל נשים- כלומר כאשר הוא מופיע אצל אשה הוא מעלה את הכשירות שלה, כאשר הוא מופיע אצל גבר זה עלול להיות סוף הדרך האבולוציונית שלו. 3) מקרה של ברירת קרובים\ מניפולציה הורית- האם רוצה "עוזרים" שלא יהיו עסוקים בגידול ילדים משל עצמם. תופעה כזו ידועה אצל צבועים, למשל.

זיקוקית

New member
יפה מאד../images/Emo70.gif וגם שמעתי שאצל הצבועים

נקבות יכולות להידמות לזכרים. ידוע לך משהו על זה

זיקוקית

New member
ידעת זאת גם קודם../images/Emo13.gif אחרת איך ידעת

לשים בדיוק את מילות החיפוש האלה

חחח פרק שלם..

כנראה היה קשה לו להמציא תשובה והוא כנראה התפתל והתפתל עד שנהיה לו פרק שלם. העיקר שאתם אוכלים את זה בקלות, עלק ספקנים. לקדוש המעונה זה, בטוח לא חשבתם לקרוא לו מכופף כפיות(במקרה שלכם ראשים)

זיקוקית

New member
בן זומא היה אומר:

איזהו חכם? הלומד מכל אדם... איזהו גיבור? הכובש את יצרו... איזהו עשיר? השמח בחלקו... איזהו מכובד? המכבד את הבריות... עאאאלק

למעלה