האם יש הבדל בין נשים לבין גברים?

time to fly

New member
אני רוצה להוסיף עוד

רק עכשיו הבנתי בימים אלו שנסיונותיי להגדיר את עצמי כגברי או נשי לא נכונים כי אני משחק לידי ההגדרות החברתיות לידי התפישות החברתיות של החברה בה אני חיי במקום אחר, יכלתי להיות קוויר יותר או נורמלי ומיינסטרימי לחלוטין ומשעמם הכל בראי החברה ופשוט הבנתי עלי להביט רק על עצמי לא יחסית לאחרים לא בהתאם או לפי אחרים פשוט להבין את עצמי לקבל אותי לחבק אותי וזהו השאר לא משנה מי שמציב עצמו בהשוואה לשאר חבריו או העולם בבקשה אני לא לוקח יותר חלק במשחק הזה פוס שוברים את הכלים ולא משחקים נמאס להגיב לעולם הערכים של הסובבים אותנו נמאס לעמוד בדרישות השאר ונמאס לחיות את חיי האחרים שמנסים להכיל עלינו את עולם הערכים שלהם זהו שיחררתי
הייתי חייב
שלומי

שיואו, time to fly (שלומי), אני

כל כך שמח שאתה כאן! והצטרפת לפורום!! נוכחותך כאן נפלאה!!! ועושה אותי מאושר!!!! איזה כיף!!!!! איזה איזה איזה כיף!!! שלך באהבה בן

מצטער, לא יכולתי להתאפק... ../images/Emo6.gif

צירפתי קישור להודעה המדהימה שלך בפורום פמיניזם ובפורום גאווה. שלומי - אתה מדהים!!! שלך באהבה בן

time to fly

New member
וואו, לא פלא מיכל אוהבת אותך כלכך

וכולם פה וואו אני בשוק באמת אני ממש לא מאמין טוב חוסר הביטחון שלי עכשיו הוא שמדר דרכי ושולט בי לקבל כזה פירגון ועוד ממך זאת היסחפות מטורפת בן אדם :*) אני כלכך נבוך :))) תודה תודה תודה
שלומי

../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

i love u

New member
אחלה של הודעה... ../images/Emo27.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo37.gif

ואני מסכימה איתך שכל אחד והיפה והמיוחד שבו כל אחד צריך לרצות את עצמו ולהשתדל להתעלם מהסביבה כי אם טוב לך עם עצמך אז סבבה...

i love u

New member
בן היקר...

לכל אדם הן אצל נשים והן אצל גברים יש נשיות וגבריות אך לפעמים הנשיות מתגברת על הגבריות וכן להיפך... וזה לא משנה אם בן האדם הוא זכר או נקבה... שיהי לך רק טוב תשמור על עצמך ועל היפה והמיוחד שבך תשתדל להיות מי שאתה באמת תמיד והכי הכי חשוב תחייך תמיד כדי שתוכל לחוות עוד המון זריחות שיהיה לך אחלה של יום שלך ב-
יפעת (מפורום גאווה...)

תודה רבה יפעת!!! ../images/Emo23.gif

אכן, כתבת נפלא... ואני כבר היום מימשתי את ההזמנה וקפצתי לביקור נוסף בפורום גאווה, אך לא ראיתי הודעה מסויימת שחשתי להגיב עליה. אבל היה לי כיף... ואת כבר נשמעת ומרגישה לי מלאה באהבה, אז לא נותר לי אלא לאחל לך שפשוט תמשיכי להיות עצמך הנפלאה והמהממת! שלך באהבה בן

בתקוה שזה יתרום

תשובה אפשרית: גברים הם כמו נשים, אך נשים אינן כמו גברים. נ.ב גנבתי את זה בעצמי: "Coach Mc´Girck, "Home Movies

למעלה