האם יש הורים המעוניינים בבדיקת הדם?

אנא קראי שרשורים קודמים

שלום לך מישהי, החיסונים שעליהם מדובר הם החיסון המשולש DPT, או DT הניתן מספר םעמים עד גיל שנה ואח"כ בביה"ס, הכולל כספית בחומר המשמר, חיסון MMR שבו אין כספית, אך יש וירוס מוחלש ההורס את מערכת העיכול והמוח של ילדים אוטיסטים, על רקע של מום במערכת החיסון, וכן החיסון המחומש והחיסונים הנוספים הכוללים כספית. בחיסונים נגד צהבת B וצהבת A הוחלפה הכספית בפורמאלין, שהוא לא פחות רעיל.. מצורף הקישור הישראלי, מידע על נזק הכספית באוטיזם , מידע נוסף בנושא זה, ומדיניות בנושא הכספית בחיסונים. מקווה שעזרתי, תלמה. אגב, כמו שהרגשת, התגובה של בנך לחיסונים אופיינית למצב של רגישות מערכת החיסון הפגועה שלו. זה לא מקרי שהוא הגיב בצורה זו.

אני מכניסה קישור עם מידע על הכבד

ןתיפקודו בנושא של פירוק ופינוי רעלים. עוד קצת מידע על הרעלת כספית ועוד. פניתי למרפי, כדי לקבל תשובות לשאלות שהועלו כאן. על התקיפות של הגירסא שלהם לבדיקה, אילו פרמטרים גנטיים נבדקים, עלויות וכיוצא באלה. כמובן שאת התשובות שלהם אפרסם כאן. בינתיים, כפי שראיתם הנושא יטופל גם מחר אצל יעל דן בטלוויזיה. אם מישהו מכם מעוניין, הוא מוזמן להתקשר לטלפון שהופיע כאן. אצלנו כרגע הגדול עם חום גבוה והקטן בסדנא טיפולית, כך שהחשיפה שלי לא תהיה שם. אגב, לא קיבלתי עדיין פרטים נוספים על התוכנית בטלוויזיה, אך היא מחפשת אם שתספר על קשייה בגידול ילד אוטיסט, וכאשר היצגתי את הצד שלי- טרם קיבלתי תשובה. אעדכן בהמשך.

ניבה גל

New member
חיסונים - עכשיו יש כבר ספר.

ממליצה לך לרכוש את הספר "חיסונים חשיפה" היכנסי לאתר של ארגון "חסון" www.vaccinfo.com

ויווש

New member
אני גם עכשיו מתחילה לשים לב לנושא

וגם הבן שלי ממש ככה היה, כל פעם שקיבל חיסון הייתה משתתקת לו הרגל ומתנפח לו האיזור של החיסון והיה זקוק לאנטיביוטיקה. זאת אומרת שהוא רגיש? מה, מי, איך אני יודעת שהוא אכן רגיש לזה? ואיך אני יתחיל להוציא לו את זה?, כל הפה שלו מלא כתרים כסופים כאלה. אני ממש פוחדת עכשיו. אני יתחיל לקרוא את כל המידע שיש פה בתקווה ללמוד משהו. תודה.

leetee

New member
ארגון "חסון"

חשוב לציין את ארגון "חסון" שנותן מידע נרחב בנושא החיסונים וכמובן הקשר בינהם לאוטיזם. הארגון פירסם ספר ראשון בעברית שחושף את כל המידע בנוגע לחיסונים. מידע מזעזע שכל הורה חייב לדעת על מנת שיוכל להחליט האם לחסן או לא.הספר נקרא "חיסונים חשיפה" אתר האינטרנט של "חסון" - www.vaccinfo.com אולי נכון להכניס את האתר של "חסון" לקישורים המומלצים שלכם...

האם יש הורים המעוניינים בבדיקת הדם?

עלתה השאלה ע"י יעל, ואני שואלת שוב, האם יש ביניכם הורים המעוניינים לערוך את בדיקות הדם הגנטיות לילדיהם. הבדיקות לתפקוד הכבד ופירוק רעלים הן נפרדות, מהבדיקות של תפקוד מערכת החיסון ואפשר לעשות רק את חלקן. אנחנו יכולים לפנות יחד למ.ר.פ.י ולהתארגן. אפשר לשלוח אלי תשובות גם במסרים. אגב, אני אמורה להתראיין ברשת ב' ביום חמישי, שוב בנושא של נזקי חיסונים ואוטיזם ושוב לצידי יהיה הומיאופט וממולי פרופסור יונה אמיתי...

בדיקת דם

אני מעוניינת לעשות את הבדיקה. למרות שאני יודעת שאצלנו במשפחה זה גנטי, יכול להיות שזה כתוצאה מהחיסונים. ואני תקווה שאכן זה מהחיסונים, כך שאם זה נכון, אפשר יהיה לטפל בזה בעתיד. עמליה

חנניה1

New member
סופי, כנסי בבקשה...

אודה לך מאוד אם תוכלי לשלוח גם לי מה שאת יודעת בקשר לנושא זה. גם אני מעוניין לדעת מה קורה? בני בן ה-6 אח לנער בן 13 שהוא pdd צריך השנה לעבור חיסון בבית הספר. שאלתי האם לחסן או לא? לפי מה שקראתי פה בשרשורים עדיף שלא. אני מתלבט. תודה מקרב לב חנן

dan52

New member
מעונין לבדוק

למרות שאני חושב שבננו אינו סובל מבעיה גנטית הקשורה לניטרול מתכות בכבד אני חושב שאהיה מעונין לבצע בדיקה רק למען השקט הנפשי שלנו. נ.ב באיזו שעה התוכנית תשודר

חייםאבג

New member
אולי האשם הוא באנטיביוטיקה?

אני חוזר כאן על שאלה שהעליתי לאוויר ואף אחד לא ענה לה: לי יש תחושה שהאשם הוא באנטיביוטיקה/ות דווקא. הבן שלי סבל מגיל שלוש עד לאחרונה (שש) מדלקות אוזניים חוזרות קשות מאד ומן הסתם גם קיבל המון אנטיביוטיקות. אני מתחיל להבין שדלקות אוזניים הן קטע שכיח אצל החבר'ה. אז אולי האשם הוא באנטיביוטיקות? אולי האשם הוא בזיהום שבאוזן שהוא קרוב למח עצמו? אולי הדלקות שמושכות אליהן את האנטיביוטיקות כה קרוב למח? דעתכם? תודה

אנטיביוטיקה??? שאלה קשה

אני אעשה מאמץ לחפש קצת מידע עבורך. מידע מאד מוזר מצאתי ואני מצרפת קישורים. לדעתי הרקע אצלך, כמו אצלנו, הוא הנזק של מערכת החיסון ורגישות היתר הגורמת לדלקות אוזניים אינסופיות. אצלנו שניהם עברו ניתוח כפתורים, שהועיל רק באופן חלקי, גם היום הגדול חולה.. ההצלחה שלנו היא שהפסקנו את הטיפול האנטיביוטי שלא הוכיח את עצמו ואנו מטפלים בהומיאופטיה בהצלחה. רוב דלקות האוזניים הן ויראליות, כך שהאנטיביוטיקה מיותרת.. ולגבי הקירבה בין האוזן למוח- קשה לי להתייחס ספציפית לנושא, אך ידוע שחלק גדול מהנזק האוטיסטי, קשור לאונה הטמפורלית, וזוהי בדיוק האונה הצמודה לאוזניים, האחראית על שמיעה ועל קשב שמיעתי . ידוע שהרבה ילדים אוטיסטים לוקים בעיבוד מידע שמיעתי הנמצא באונה הטמפורלית, אך זו אינה הוכחה, אלא ראייה נסיבתית, שאולי בעתיד נוכל לדעת יותר על משמעותה.

lisadan

New member
אנטיביוטיקה

לשמחתנו אצלנו לא היו בעיות אוזניים (אף פעם!) אבל הבן קיבל הרבה אנטיביוטיקה, מסיבות אחרות. את מנת האנטיביוטיקה הראשונה קיבל כשהיה פג בן מספר ימים ושקל פחות מ 1200 גרם.

שמעון36

New member
בדיקת דם

הייתי מעוניין לדעת במה הבדיקות הנ"ל יעזרו לילדנו היות ועד היום דחינו את הבדיקות הגנטיות כיוון שבשלב זה לפחות אין בכוונתנו להרחיב את המשפחה אשמח עם תחזרי אליי אגב באתי למפגש בשבת אך לא מצעתי אתכם

beezi

New member
שווה בדיקה

היי תלמה, גם אנחנו רוצים להשתתף ולערוך את הבדיקות. כמו שאר ההורים כאן, הייתי רוצה לדעת האם יש דרך לנטרל את הרעלים מהגוף ובאיזה שיטות, ואם אותן שיטות מתאימות לילדים שלנו. אני הייתי מעדיפה הומיאופתיה. האם בדרך זו נוכל להוכיח כי החיסונים הם אכן גרמו לאוטיזם. ואם כן האם נקבל מסמכים המאשרים זאת, וזה לצורך תביעה. תודה

למעלה