האם יש הורים המעוניינים בבדיקת הדם?

ברשת א' בין 11-12 בצהריים

בתוכנית שנקראת מא' ועד טף- מסתבר שלא בטוח שאני אהיה מרואיינת, כי היא שמעה שדיברתי על הנושא והיא מחפשת אמא שתדבר רק על הקשיים של גידול ילד אוטיסט.. וכמובן שאני רוצה גם לדבר מנקודת המבט שלי, הפיזיולוגית, על הנושא ולא רק על האספקט הרגשי. בכל מקרה יהיה שם דיון בנושא החיסונים ואוטיזם ואני מקווה שיתנו בכל זאת גם לי לדבר... אכן, הנושא הועלה על הפרק והגיע הזמן שהורים נוספים יהיו מודעים לכך. אגב, הקלטתי בבוקר את התוכנית של יעל ועוד לא הספקתי לצפות- כי חזרתי מהסדנא ישר לפורום... היה לי ברור שדר' דיצה צחור לא תהיה בעד הנושא- הרי היא גם נגד כל מה שאינו כלול בABA או פרמקולוגיה מוכחת... וגם תרופות ייחודיות עדיין אין!!! הגיע הזמן לפקוח את העיניים של אנשי מערכת הבריאות... גם אלה המקורבים אלינו...

ויווש

New member
האם יש איזה מאמר גם בעברית?

אני גם מעוניינת לבצע את הבדיקות הדרושות.

גלסטאר

New member
גם אנחנו מעוניינים

בעיקר שההדרדרות של הילד התחילה אחרי גיל שנה ורואים את הקשר... מה העלות של הבדיקה ? מה המשמעות של תשובה חיובית ? האם יש טיפול מונע ? (לנו אמרו שמתכות יוצאות מהגוף בהזעה וכדאי ללכת לסאונה עם הילד) אני חושבת שאם נהיה קבוצה גדולה - המדגם יהיה יותר מייצג. מחכה לעוד פרטים, גלית

דורי 7

New member
בדיקות דם

לגבי הבדיקות של מרפי -אני לא ראיתי קשר בין החיסונים לבין ההתפתחות של ילדי , ההתפתחות כאילו נעצרה באיזה שהוא שלב אני מיחסת את מצבו ללידה הקשה שעברתי וראיתי שהיום נוטים לראות קשר גם בין לידה קשה לאוטיזם. האם במקרה כזה כדאי לי לעשות לילד את הבדיקות , מה המשמעות והאם יש טיפול??? מבקשת התיחסות גם לכך שהילד כבר יחסית גדול-בן 8 המון המון תודה

sharonie

New member
כן, אנחנו מעונינים

לערוך את בדיקות הדם לילד, וגם לאחותו הקטנה, למרות שגם אם תהיה התוצאה שלה שלילית בכל מקרה אחשוש מאד לחסן אותה...

daniella4

New member
האם יש צורך בבדיקות הדם לכל ילדיי?

יש לי שלושה ילדים. בן 6 שצריך לקבל עכשיו חיסון. ותאומים בני שנתיים ו-8. שאחד מהם כנראה עם פידידי. נושא החיסונים מטריד אותי. עד עכשיו כולם קיבלו את החיסונים . בן ה-6 צריך עכשיו לקבל בבית הספר חיסון שאם הבנתי נכון הוא אותו חיסון הבעייתי של גיל שנה. אם אני אעשה את הבדיקות הדם הגנטיות הללו. ואוודא שאין להם את המום של פינוי הכספית ע"י הכבד, והמום במערכת החיסון. האם אז אוכל לחסן אותם מבלי לחשוש. נשאר להם את החיסון של גיל 6 ו-13. האם הבנתי נכון שחיסון מומת הוא פחות בעייתי?. אגב לדעתי, אני לא בטוחה אבל לדעתי, כולם קיבלו מומת מכיוון שהאב חולה זאבת.

פ א ב י

New member
בדיקות דם

לא הצלחתי להבין האם הבדיקות דם המיוחדות הללו יכולות לתת לי להבין שבני לוקה בPDD בגלל החיסונים . ואם כן האם ניתן לעשות משהו בנידון או שזה טוב רק לרמת ידיעה? או האם הבדיקות דם הם גם כלליות וניתן להסיק מהתוצאה עוד אינפורמציה על בעיות עם הילד? ארצה לעשות את הבדיקות לילדי עם אדע שיש תוצאה ואם אפשר מהר . אשמח לקבל תשובה . תודה

למעלה