האם יש המקבלים תקשור מהכוכבים ?

סיריוס1

New member
האם יש המקבלים תקשור מהכוכבים ?../images/Emo24.gif

משהו מוזר. כאשר לאחרונה עשיתי מדיטציה עם מיגון מסוג "אורגונייט" ( חומר אורגני עוטף חומר מתחתי), ברגע שבין ערות לשינה, כאשר העיניים עצומות ונפתחות, שמעתי בראשי קול יפה ונעים שמשרה תחושה נעימה "תעשה שלום" אולם לפניו שמעתי משהו כמו קול במבטא דובר אנגלית של מישהו כמו איש מרכזיה צבאית שאומר לי בקול שמכיר אולי באופן רשמי/אישי: הנה זה בשבילך "שמי"...ואז שמעתי את הקול היפה אומר "תעשה שלום". כאשר הקול היפה דיבר ראיתי בעין השלישית קונסטלציה של כוכבים יפים בשמי לילה, מאירים באור מנחם ואוהב. מוזר, מי/מה זה היה עם הדיבור המקדים שנשמע כשדר של מרכזיה צבאית שנותנת תחושה של "מצב מלחמה" עם אותו המקור ששידר אלי את השדר הזה של "תעשה שלום". הראשון היה של אדם מדבר דרך מיקרופון והשני היה של קבוצת אנשים שלא מהעולם הזה שנשמעים מאוד טובי לב ואוהבים וחכמים". מוזר. האם אלו הם החוצנים ? האם "המרכזיה" הם "הממשלה הסודית" המפורסמת בכל מיני סיפורי קונספירציה מוזרים על קבוצת אנשי סוד שממשל האמריקאי שהצליח להניח את ידו על סודות נדירים לגבי "תרבויות על" שמתערבות בתרבות הארצית ? זה היה תקשור של שמע אמיתי ( ממש שמעתי אותם מדברים בראש לי). משהו מדהים. ואני ממש נגד סמים וכל מיני חומרי הזיה. זה היה אמיתי ונקי. מה דעתכם, חברי הפורום המכובדים ?

זה לא ייתכן...הפרסום אסור פה

במיוחד החומר הזה "אורגונייט" הוא מוקצה ולא יעלה על דל שפתי הדובר בפורום זה, וזו הזהרה אחרונה בהחלט לפני/או שאני מוחק את אליה. אופו נעלמת לנו איש יקר לא יודע על קונספירציות ומה שחשוב להבנתי הוא שקיבלת מסר של שלום, אז לך על זה. ברוך השב

maysabel

New member
אמרתי לאליה

שמסוכן העסק הזה עם השועית בשבת ידעתי.. מה שקם לה לתקומה שוב נפל-שמחה מוקדם מדי אליה פגזזזזזזזזז חחחחחחחחחחחחח

maysabel

New member
אתה רוצה להחזיר את הנעץ

שנעצת בי ובבילי ג'ואל? קשה העולם הזה בלי נעץ..!!

maysabel

New member
אל תדאג לי

אין צורך לחפש..זה בנמצא ובכלל זה לא חומר נדיר כלל וכלל.. נפ(ל)וץ מאד :))

סיריוס1

New member
ברוכים הנמצאים. ../images/Emo140.gif

שלום לכולם. נעים לחזור לחיק מקום נעים. אורגונייט זה לא חומר, זה איזשהו מושג שקשור להתמרת אנרגיה שלילית לחיובית, בעשיה עצמית או מי שמתעצל, קונה. זה שכבות בודדות בין מתכת כלשהי לבין חומר לא מתכתי כגון אורגני/פלסטי כלשהו. מעניין שיש הרבה הסברים על זה: http://www.orgonite.info/

סיריוס1

New member
הייתי ב..../images/Emo132.gif

...בהתחלה ללא מחשב, ולאחר שיש, עסוק בללמוד ולעבוד... יתכן ושוב אהיה עסוק... בינתיים, אני אתכם.

מאיזה - מה זאת אומרת "איפה הוא היה?"../images/Emo13.gif

הוא היה, השתחרר, חזר, ועוד מעט שוב לא יהיה!

maysabel

New member
אל תשים לב לאליה..

כל אחד ואחת רצוי/ה כאן זה לא אומר שצריכים להסכים לכל דבר או לעודד כל דבר.. אבל אתה עם ליבך רצוי ומוכל כאן חיבוק לך איש יקר

eliya-l

New member
אני ממש לא מבינה אותך סיריוס ../images/Emo7.gif

עדיין לא למדת להעלב????????????????? יאללה קח בקלות שבת שלום

DEL7

New member
../images/Emo187.gif

http://www.youtube.com/watch?v=hwWzbD_9Nfo&feature=related

maysabel

New member
חחחחחחחחח

ואייי אחותי צחקתי.. ואולי תפסיקי לפרסם באותה שעה שלי אה? :))

למעלה